Bitcoin Forum
October 18, 2017, 03:24:19 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining XPM  (Read 664 times)
Thyatis
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile WWW
September 02, 2013, 11:36:19 PM
 #1

better through ypool or solo mining?  I am not using the "new" not yet released gpu miner.
Thanks

My Reputation information   | [/color]
Contact Information -  Google Talk & Email - thyatis@thyatis.com |
1508340259
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508340259

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508340259
Reply with quote  #2

1508340259
Report to moderator
1508340259
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508340259

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508340259
Reply with quote  #2

1508340259
Report to moderator
1508340259
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508340259

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508340259
Reply with quote  #2

1508340259
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
jasonslow
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574


View Profile
September 03, 2013, 12:16:33 AM
 #2

better through ypool or solo mining?  I am not using the "new" not yet released gpu miner.
Thanks

If you are using multiple small vps I think its better to use ypool. If you are using powerful pcs i think solo mining. I'm using jhPrimeminer-GMP-v4 now it tripple my pps.
Thyatis
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile WWW
September 03, 2013, 01:19:30 AM
 #3

if i use jhprimeminer it says i do like 80k   the default hp10 says i do 3k. doesnt seem to match up? 

i have 2 haswell and 3, 8 core vps. how ever i have been mining for several hours and no coins is that normal?

My Reputation information   | [/color]
Contact Information -  Google Talk & Email - thyatis@thyatis.com |
Hilux74
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 906



View Profile
September 03, 2013, 01:35:06 AM
 #4

if i use jhprimeminer it says i do like 80k   the default hp10 says i do 3k. doesnt seem to match up? 

i have 2 haswell and 3, 8 core vps. how ever i have been mining for several hours and no coins is that normal?

I solve a block every 3-5 minutes on my Commodore64 so you should be doing better than that.
mechs
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210



View Profile
September 03, 2013, 01:54:40 AM
 #5

if i use jhprimeminer it says i do like 80k   the default hp10 says i do 3k. doesnt seem to match up? 

i have 2 haswell and 3, 8 core vps. how ever i have been mining for several hours and no coins is that normal?

I solve a block every 3-5 minutes on my Commodore64 so you should be doing better than that.
I solve a block every 2 minutes on my Vic-20
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!