blogmanya
Member
Activity: 364
Merit: 10
GR
|
|
October 13, 2018, 08:56:25 PM |
|
Beklemek istemeyen direk beklemek isteyenlere satio cikabilir. Hic gerek yok panikcilere, onlar yuzunden piyasa bir turlu istenilen noktaya gelemiyor. Zararina satiyirlar zincirleme dustugunu goren daha cok satiyor
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
yns1903
|
|
October 13, 2018, 09:22:40 PM |
|
Şubattan beri bekliyoruz daha ne kadar beklicez bakalım şuanda sabretmekten başka çare yok piyasa hala karışık neyin ne olacağı belli degil kısa vadede al sat ile kazanç sağlamak lazım beklemek istemiyorsanız
|
|
|
|
Fittinya12
Jr. Member
Activity: 138
Merit: 2
|
|
October 13, 2018, 10:02:47 PM |
|
Çoğu insan beklemekten bahsetmiş evet haklılar, çünkü bu iş gerçekten sabır işi . Boğa da yakında ayaklanıcaktır. Tünelin ucu gözüktü diyen arkadaşa selam olsun
|
|
|
|
mavibir
Jr. Member
Activity: 308
|
|
October 13, 2018, 10:12:07 PM |
|
Tünelin ucu gözüktü harbiden.Artık altlar bir günde x2 yapanlar oluyor.Hareketleniyor piyasa.Haydi artık gelsin uzun süre bekledik.
|
████████████ AVXChange ████████████
|
|
|
marcar
|
|
October 14, 2018, 10:13:29 PM |
|
Bugün Binance Exchange listelenen altlarda güzel hareketlilik gördüm. Alt piyasasının büyümesini arzu edenler grubuna ait olan ben beklemenin karşılığını 2019'da olacak diye varsayıyorum.
|
|
|
|
saphine
Jr. Member
Activity: 481
Merit: 1
|
|
October 14, 2018, 11:02:11 PM |
|
Bir haftadan beri binance'deki bazı coinlerde hareketlilik olmaya başladı. Coinbase'e girecek coinler belli olunca bir ivme kazandı piyasa. Kıvılcım yavaş yavaş atılmaya başlandı.
|
|
|
|
nazymzhu
Jr. Member
Activity: 248
Merit: 1
|
|
October 14, 2018, 11:12:33 PM |
|
1 Senedir bekliyoruz beklemezsek ne yapabilir el mahkum bekliyoruz elmiziden bir şeyler gelmiyor ki gelse onları yaparız marketdede tık yok maşallah ne hareketlenme var ne bişey
|
|
|
|
marcar
|
|
October 15, 2018, 04:10:23 PM |
|
Beklentiler kısmen karşılandı diyelim Pazartesi günü olanlar marketin sebep olduğunda hızlı artacağını BTC fiyatının saatler içinde 1500 dolar yükseleceğini gösterdi. Beklemek sonuç verdi.
|
|
|
|
kschneezy
|
|
October 15, 2018, 04:20:20 PM |
|
Beklemeyin al sat yaparak elde tutulan sepette olan alt çeşidini ve sayısı artırın ki gelirse boğa markette işinize yarayacak kademeli satış için bol bol imkanınız olsun. Hodl iyidir ama çok uzun sürer.
|
|
|
|
Fittinya12
Jr. Member
Activity: 138
|
|
October 15, 2018, 07:06:50 PM |
|
Uzun süredir bekleyenler var bende dahil fakat al satta mantıklı geliyor. Taktik değiştirmek istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum çünkü zamanında elimdekileri satıp baya zarar etmiştim. Ama bundan sonra piyasa canlanacağı için beklemekte fayda var.
|
|
|
|
The Management
|
|
October 16, 2018, 05:38:22 AM |
|
Beklemek her zaman sonuç verir ama önemli olan ne kadar beklediğimizdir. Mesela ben 8-9 aydır belli coinlerde bekliyorum fakat düştükçe düşüyor. Demekki daha uzun süre beklemeliyim. Kimileri 3 ay bile bekleyemez. Önemli olan fırsatları kaçırmamak
|
|
|
|
krm4700
|
|
October 16, 2018, 08:17:04 AM |
|
bu piyasa belirsiz olsada genelde her yıl bir önceki yıldan daha fazla olmuştur. önümüzde nasıl olur bilmiyorum ama uzun vade olarak saklayacaksınız size tavsiyem kendi cüzdanınızda tutabileceğiz sağlam coinleri alın ve bekeltin
|
|
|
|
phoneiX
Jr. Member
Activity: 392
Merit: 4
|
|
October 16, 2018, 08:23:04 AM |
|
Mecbur beklemek zorundayız şuanda elimizdekileri bozarsak büyük zarar ederiz.Benim cüzdanım %90dan fazla erimiş durumda.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
mediation
Member
Activity: 364
Merit: 10
|
|
October 16, 2018, 08:34:25 AM |
|
Aylardır buna inanarak bekledik ve düşüş üzerine düşüş yaşadık ve şimdi bu noktalara kadar gerilemişken ve bir zorunluluğumuz da yok ise beklemekten ne kaybedebiliriz.
|
|
|
|
casty3000
|
|
October 16, 2018, 01:08:19 PM |
|
Eskiler zaten aslında hep kardan zarar ettiler yeniler de aralıkta ocakta medyadan gördükleri hypelarla yatırım yaptılarsa kaybettiler. Zaten beklemekten başka çarenizde yok kolu kesmek deyimi vardır fakat şimdi giderseniz kafayı kesip gidersiniz
|
|
|
|
caneraydin123
Member
Activity: 574
Merit: 34
|
|
October 16, 2018, 03:59:57 PM |
|
Kesin bir dayanak yok ama piyasa illa ki bir gün tekrar fiyatları patlar diye tahmin ediyorum. Zarar edip satmak da iyi olmaz yarın öbür gün aldığınız fiyatı katlarsa bu daha da can sıkar. Dayanma gücü var ise sabırla bekleyin derim. Zaten uzun vade de beklemek gereken bir piyasa çok kolay şekilde kazanç sağlanacak bir yer değil. 135 dolar iken BTC alan var ise 4 5 yıl beklediler bu şekilde para kazandılar. Şimdi de aynı şey geçerli sürekli fiyat artacak diye bir kaide yok sürekli düşecek diye bir şey de yok sadece doğru zamanı beklemek ve değerlendirmek önemli olan bol kazançlar
|
|
|
|
The Management
|
|
October 16, 2018, 06:07:18 PM |
|
Valla artık sonuç verir mi vermez mi bilemeyiz (ha bence verecek orası ayrı) ; fakat istesek de kolay kolay ayrılamayız artık. Hele benim gibi sepeti iyice erittiyseniz
|
|
|
|
mymerlia
Member
Activity: 633
Merit: 15
|
|
October 16, 2018, 07:37:11 PM |
|
Sağlam projeler kısa vade de piyasa durumundan dolayı kaybetmiş gibi görünse de, uzun vade de kazandıracaktır. Yatırım yapmadan önce hype katılarak tepe fiyattan girmemeye dikkat etmek gerekiyor, yoksa o uzun vadeler sizin için çok daha uzun vadelere dönüşebilir.
|
|
|
|
titulng
Sr. Member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
|
|
October 18, 2018, 02:09:39 PM |
|
Sepette bulunan Utrum gibi bazı altlarda 3x büyüme geldi bu hafta. Tahmin yeteneğim olsa 100 usd değil daha fazla almaya çaba gösterirdim. Beklemek sonuç veriyor bunu deneyimlerimizden biliyorum.
|
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
October 18, 2018, 09:17:08 PM |
|
Beklemek sonuç verecek diyenler kısmen haklı, piyasanın kötüye gideceğini söyleyenler kısmen haklı çünkü piyasa doğal olarak yukarı gittikten sonra karı elde tutmak için satış emirlerinin çoğalması ve fiyat dibi görünce alış emirlerinin çoğalması sürekli devam eden döngünün parçası.
|
|
|
|
|