asperra123 (OP)
Newbie
Activity: 152
Merit: 0
|
|
February 03, 2018, 02:12:02 PM Last edit: February 03, 2018, 04:18:32 PM by asperra123 |
|
Sınırda 'bitcoin basma makinesi' ele geçirildi Edirne’de Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan bir yolcu otobüsünde kripto para üretiminde kullanıldığı belirlenen makine ve güç kaynağı ele geçirildi. Herhangi yasal bir belgesi olmadığı belirlenen makineye el konulurken, olayla ilgili yolcu O.Ö. gözaltına alındı. DHA Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan bir yolcu otobüsü, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince arandı. Otobüsün bagaj kısmında siyah poşete sarılmış kripto para olarak bilinen ’bitcoin’ üretiminde kullanıldığı belirtilen makine ve güç kaynağı bulundu. EL KONULDU Yolculardan O.Ö.’ye ait olduğu belirlenen makine ve güç kaynağı ile ilgili herhangi bir yasal belge, fatura beyan edilemediğinden el konuldu. Yolcu O.Ö.’de gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Kaynak:milliyet.com.tr Haberde anlayamadığım bitcoin basma makinası nedir
|
|
|
|
Allochthonous
Newbie
Activity: 13
|
|
February 03, 2018, 09:16:33 PM |
|
tipik medya işte , bi yerinden anladığı gibi haber yapıyorlar. oldu olacak kalpazan deselermiş cahiller.
|
|
|
|
HartmaniA
|
|
February 04, 2018, 01:19:29 PM |
|
Cihazın ne olduğunu araştırmaktansa Bitcoin basma makinesi yazmak daha kolaylarına geliyor demek ki. Yoksa kim araştıracak Antminer s9 cihazı
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
February 04, 2018, 02:17:35 PM |
|
yav ne komedi kim kime ne basıyor acaba merak ediyorum Okumadan yola çıkan bir millet olduğumuz için her güne gelen kıçından birşey uydururuyor en güzel örneklerinden biri olmuş
|
|
|
|
B.aksoy
Member
Activity: 308
Merit: 11
|
|
February 04, 2018, 03:49:14 PM |
|
Bitcoin basma makinası da çok iyiymiş .d şu editörler googleyi kullanmasını bari öğrense.
|
|
|
|
hagiyatmaz
Member
Activity: 168
Merit: 10
|
|
February 04, 2018, 07:18:07 PM |
|
Hiç yapmasalar günde 1 tane bitcoin haberi yapıyorlar. Bir gazeteci çıkıp demiyor ki bu kadar haberini yapıyoruz bu bitcoin neymiş blockchain neymiş nasıl üretilir sistem nasıl işler. Basma makinası yaz geç nasıl olsa millet ne yazsan yiyor.
|
|
|
|
|
rafsa
Member
Activity: 252
|
|
February 05, 2018, 05:29:25 AM |
|
klasik türk medyası işte şimdi adamı öyle fişlerler ki laçak para basacakmış . günde 1000$ karı varmış daha neler çıkar .
|
|
|
|
erknfe
Newbie
Activity: 17
|
|
February 05, 2018, 07:12:36 PM |
|
Asic makine getirmek hayal oldu iyice.
|
|
|
|
forbidden
|
|
February 05, 2018, 07:14:58 PM |
|
biz vergisini ödedik aldık zamamında, iyi olmuş, kaçak göçek iş olmaz para kazanmak hedefiyle makina alıyorsan yaşadığın devlete de vergisini ödeyeceksin, bu kadar insanın hakkını yemeye çalışmayacaksın. el koymak yetmez ceza da versinler!
|
|
|
|
eserersan
Member
Activity: 126
|
|
February 06, 2018, 04:47:36 PM |
|
Yok para basma makinsı adamlar bilmeden sırf bu ara popüler diye nasıl bitcoin haberi yapacaklarını şaşırdılar insan bir araştırır ya da bilenine danışır...
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
|
|
February 06, 2018, 09:12:38 PM |
|
Suç olan vergisi ödenmeden ülke içine sokulmaya çalışılması ancak böyle haber yaparım bitcoin sanki tü kaka gibi lanse ediliyor.
|
|
|
|
intotherain
|
|
February 06, 2018, 09:29:18 PM |
|
Türkiye'de medya biteli 15 sene oluyor, medya çalışanlarının tek amacı aynı film sitelerinde olduğu gibi daha fazla ilgi çekmek ve hit almak.. Kısacası şu anki sistemde kapitalizm başı çekiyor, insanlar daha fazla para kazanabilmek için olup olmadık şekillere girebiliyor.
|
|
|
|
ozcanucler
Member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
|
|
February 07, 2018, 05:01:37 AM |
|
haber başlığı on numara 5 yıldıkz bu saatten sonra kolay kolay geçiremessiniz artık devlet babamız uyandı
|
|
|
|
pckoliq
|
|
February 07, 2018, 06:29:23 AM |
|
Bunu duyan parası çok olan kardeşlerimiz, kedinin ciğerin kokusunu almasına benziyor. Haberleri abartmak amacı ile hep bitcoin kelimesini yazıyorlar artık sık sık görmeye başladık hayırlısı olsun.
|
|
|
|
m3hm3t
Member
Activity: 133
Merit: 15
~ Fortuna Favet Fortibus ~
|
|
February 07, 2018, 05:31:43 PM |
|
Ben sıkı bir Milliyet okuruydum ama artan bitcoin ile ilgili olumsuz haberleri yüzünden gözden çıkardım. Sürekli olumsuz Bitcoin haberleriyle manipule etme çabasına girmiş.Mail attım admine sert bir şekilde eleştridim.Devlet destekli olumsuz haberler yaptıklarına inanmaktayım.
|
|
|
|
coinzoid
|
|
February 09, 2018, 02:16:02 PM |
|
Çocukken anne babadan harçlık isteyince darphane mi var basıp verelim diyorlardı Onlara hediye olarak 1 adet bitcoin basma makinası almak istiyorum
|
|
|
|
sahnesiz71
Newbie
Activity: 112
|
|
February 11, 2018, 09:59:48 PM |
|
Haberi izleyen vatandaşta bitcoini kağıt paralar gibi basan bir makine olduğunu felan zannedecek ama ne yaparsın belki haberi yapan bile böyle zannettiğinden olabilir
|
|
|
|
mustangy
|
|
February 11, 2018, 10:30:34 PM |
|
bu bitcoin patladi oldu batti haberleri bana sanki maliye bakanligi emri ile girilen organize haberler gibi geliyor. Malum her seyi kontrol devrimiz basladi. Ulkeye doviz kazandiracak devasa bir kismeti tekmiliyoruz. Ilk bilgisayarlari comodorlari casusluk cihazi diye 3 sene yuce meclis kararlariyla yasakladigimiz gibi. koy yasayi sifir vergi devasa exchangelri cek istanbul,a yuzler binlerce egitimli coder muhendis dolsun ulkene catir catir doviz girsin ciksin. Neyin kafasi bu oda yassak buda yassak al al al bunuda al kafasi. Anlamak cidden cok zor.
|
always have antminers and psu for sale please dm
|
|
|
bora19
Newbie
Activity: 28
|
|
February 11, 2018, 10:41:33 PM |