Merhaba Arkadaşlar ilk önce konuya başlamadan önce hepinize selamlarımı iletiyorum umarım hepiniz iyisinizdir
Biz Yatırımcılar olarak malum bitcoin borsasında alım satım işleri ile uğraşıyoruz aynı şekilde yetmezmiş gibide madencilik yapıyoruz ( Bir an için kindimi aç gözlü hissettim
)
Maalum her seneki gibi btc ocak ayında %53-8 civarlarında bir değer kaybetti en azından beni fazla şaşırtmadı diye bilirim fakat 7 bin doların altına düşseydi işte ozaman afadersiniz sıçmış olabilirdik
Ödül Sistemi Nasıl olacak ? 15 mart günü saat
güney kore saati ile burdan sevilerimi iletetiyorum
saat 13.00' de bitcoin ethereum ve litecoin için tahmin vermenizi istiyorum
15 Şubata kadar verdiğiniz teklifleri değiştirebilirsiniz
Tahminler nasıl verilecek ? Tahminler merit bağışlanarak konuya ve bana şu şekilde pm atılacak x üyesi 1 merit bağış yapıldı ve ethereum için tahminim xx.xxx TL 1 merit bağış yapan kişiler sadece 1 coin için tahmin yürüte bilirler
3 merit bağış yapan kişiler sadece 2 coin için tahmin yürüte bilirler
5 merit bağış yapan kişiler her 3 coin içinde tahmin yürüte bilirler
7 merit bağış yapan kişiler
%5 daha fazla ethereum kazanma şansı yakalayabilirler.
10 merit bağış yapan kişiler
%10 daha fazla ethereum kazanma şansı yakalayabilirler.
15 merit bağış yapan kişiler
%15 daha fazla ethereum kazanma şansı yakalayabilirler.
İhtiyacımdan fazlası toplanırsa ne yapılacak ?Tabikide konuya üzerinde merit bağışı yapan arkadaşlara adil şekilde paylaştırılacaktır. Örnek 10 kişi bağış yaptı 100 smerit geldi kişi başı 10 merit olacak şekilde paylaştırılacaktır.
Toplam Ödül ne kadar ve ne zaman gönderilicek ?Toplam ödül 50 dolar ile 250 dolar arasında olacaktır duruma göre daha fazla arttırılma ihtimali var
Ödüller 15 mart'tan sonra 2 ila 3 hafta içinde yarışmaya katılan kişilerin adreslerine eth gönderilecektir.
Tüm arkadaşların katılmasını istiyorum katılan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.