AlyattesLydia (OP)
|
|
March 12, 2018, 06:24:41 AM |
|
1- Adı:Worldcore 2- Alış Tarih: 09.01.2018 3- Alış Fiyatı: 0,000032 4- Güncel Fiyatı: 0,000005 5- Alış Nedeni: Okuduğum zaman proje fikri fena gelmemişti. Bir de o dönem WRC çok sağlam reklam yapıyordu. Dedim supply'da düşük, alalım dursun. Globalde bazıları SCAM diyordu, artık doğru mu yanlış mı yakında göreceğiz. Ama bir daha SCAM olsun ya da olmasın, bir kere yazılan bir coine bir daha yatırım yapmam.
|
|
|
|
The Management
|
|
March 13, 2018, 08:38:26 PM |
|
açıklıyorum HSR. Evet allahın cezası koin tam tamına %60-70 civarı bir erime oldu. Allahtan çok düşük bir miktar girmiştim de üzülmemi sağlamadı. Ha satmadım mutlaka eski fiyatına gelecektir ama bekleyip burdan girsem 2x-3x cepte idi
|
|
|
|
AlyattesLydia (OP)
|
|
March 14, 2018, 10:41:45 AM |
|
açıklıyorum HSR. Evet allahın cezası koin tam tamına %60-70 civarı bir erime oldu. Allahtan çok düşük bir miktar girmiştim de üzülmemi sağlamadı. Ha satmadım mutlaka eski fiyatına gelecektir ama bekleyip burdan girsem 2x-3x cepte idi Bence hocam senin yine iyi, şu düşüş döneminde özellikle düşük fiyatlı aldığım coinlerden 2-3x yapması gerekenler var. Yani şimdi girenler o kadar kazanmadan ben kar'a bile geçemiyorum
|
|
|
|
buttons252
|
|
March 14, 2018, 12:10:06 PM |
|
Ben en çok wavesten zarar ettim, önüne gelen bu koini övüyor, aldık ama full + full zarar ettik tamamen asparagas bir koin
|
|
|
|
frtmr
|
|
March 14, 2018, 12:27:03 PM |
|
Piyasada en az %50 zarar ettirmeyen bir coin kalmadı ki. Bugün Salt'a baktım %75 zarardaymışım şu an. Rakamsal değerleri giremiyorum vaktim yok ama durum vahim Bende bu görüşe katılıyorum. Binance Bittrex gibi büyük marketlerde işlem gören coinlerin %80 i bu oranda zarar ettirmiştir.
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
March 14, 2018, 04:08:23 PM |
|
Bazı yaramaz küçük çocuklar vardır dayak yiye yiye arsızlaşır resmen o hale getiriyor piyasa adamı düşüyor yine düşsün bakalım pozisyon bozsak daha çok can yakıyor kilitlendim kaldım.
|
|
|
|
criptolover12
Member
Activity: 238
Merit: 10
|
|
March 14, 2018, 04:09:53 PM |
|
son zamanlarda ne aldiysam yari fiyatina dustu zaten. xrp mth neon sayilabilir ornek olarak.
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
|
|
March 14, 2018, 05:47:02 PM |
|
benim sepetimde olup zararlarda oldugum coinler mth tnb trx ada iost pay iota ve daha bir sürü coin daha var malesef ama piyaslarda düzelme olunca umarum zararımızı kurtarırırız .Millet kar peşinde bizlerde zararımızı kurtarma derdine düştük şimdilik bakalım sonumuz ne olacak ilerde tekrar yorum zararsak zararlarımızı kurtarıp kurtaramadıgımız tekrar yazarız
|
|
|
|
HyperLup
|
|
March 14, 2018, 07:08:16 PM |
|
Son iki aydır %50 zarar ettirmeyen coin kalmadı. Uzun vade yatırım yaptığımdan çıkışta yapmadım, hatta bazıları 1/3 fiyatına düştü. Yine de bunun olası bir dönem olduğunu ve rüzgarın tersine döneceğini düşündüğümden satmıyorum. Bu kadar zarardan sonra satmak yerine piyasanın düzelmesini beklerim daha iyi.
|
|
|
|
thepanicpoint
|
|
March 14, 2018, 08:32:32 PM |
|
Başlığı değişsek daha az zametli olurmuş o duruma geldik artık, %50den az düşne coin var mı ben görmedim, btc ve altların hepsi en az yarıya indi şu 2 ay içinde, valla nereye kadar gidicek böyle anlamadım düzelmiyor bir türlü.
|
|
|
|
aradiginhersey
Newbie
Activity: 45
Merit: 0
|
|
March 14, 2018, 09:54:02 PM |
|
1- Adı: Digibyte (DGB) 2- Alış Tarih: 2017 mayıs 3- Alış Fiyatı: 0.00001755 4- Satış Tarihi / Fiyatı : Temmuz / 2017 = 0.00000701 BTC 5- Güncel Fiyatı: 0.00000458 6- Alış Nedeni: biraz arkadaş gazı biraz fırsatı kaçırma korkusu derken aldım.. satış kısmına gelirsek elimdeki mevcut btc yi ethereum tabanlı tokenlere dağıtarak zararımı kapattım. DGB olarak beklesem sanırım hala bekliyor olacaktım..
- Merit için yazmadım uygun görülen Merit başlıktaki daha uygun üyelere verilebilir.
Ben hala bir umut saklıyorum
|
|
|
|
okanciftci74
Member
Activity: 448
|
|
March 14, 2018, 11:24:25 PM |
|
artık %50 olsa iyi diyoruz şuan alayı 100 den fazla düştü nerdeyse eriyen eriyene tutamıyoruzda coinleri
|
|
|
|
ArdaDag
|
|
March 15, 2018, 07:03:14 AM |
|
Bu düşüşlerde pek teknik bilginiz yok ise beklemeye mahkumsunuz.Panik satış yapmayın.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
March 15, 2018, 07:49:02 AM |
|
Bu düşüşlerde pek teknik bilginiz yok ise beklemeye mahkumsunuz.Panik satış yapmayın.
teknik meknik çok da fazla işe yaramıyor. Tabi bilinçli olmak başka bir şey ama tekniğe güvenip iş yapsanız bile terste kalırsınız. Bu piyasa da %50 kaybınız varsa şanslı sayılabilirsiniz.
|
|
|
|
ArdaDag
|
|
March 15, 2018, 08:18:39 AM |
|
teknik meknik çok da fazla işe yaramıyor. Tabi bilinçli olmak başka bir şey ama tekniğe güvenip iş yapsanız bile terste kalırsınız. Bu piyasa da %50 kaybınız varsa şanslı sayılabilirsiniz. Doğru yerlerde alım satım yapmak için biraz bilinçli olmak lazım tabi.Adam bu token yükselmez diyip satıyor, ardından token yükselişe geçince ağlıyor maalesef.
|
|
|
|
AlyattesLydia (OP)
|
|
March 15, 2018, 09:26:36 AM |
|
teknik meknik çok da fazla işe yaramıyor. Tabi bilinçli olmak başka bir şey ama tekniğe güvenip iş yapsanız bile terste kalırsınız. Bu piyasa da %50 kaybınız varsa şanslı sayılabilirsiniz. Doğru yerlerde alım satım yapmak için biraz bilinçli olmak lazım tabi.Adam bu token yükselmez diyip satıyor, ardından token yükselişe geçince ağlıyor maalesef. İşte o dengeyi müthiş sağlamak gerekiyor. Çoğu kimse bunu tam ayarlayamadığı için ya holdcu, ya da trader oluyor. Aslında step step stoploss artırarak hareket etmek en mantıklısı. Parayı da btc de değil, usd kadar çevirerek beklemek lazım.
|
|
|
|
Hc01
|
|
March 15, 2018, 09:33:28 AM |
|
Piyasanın %95i en az bu zararları etti zaten, başlık açıldığında durumlar cok daha farklıydı tabı, henuz bukadar ıcerı gırmemıstık:) Artık bogada cıkıp ayıda almayı ıyıce kafaya koydum sahsen, btc 3-4 katına cıkarken altlar 3-5 katına cıkarken terslık olucagı bellıydı, bogadan oncekı zamanla aynı sevıyelere geldık.
|
|
|
|
Elysio
|
|
March 15, 2018, 09:40:36 AM |
|
INS VE STK tutuyorum bunlar %50den fazla eridiler bu piyasada çok da güzel erimeye devam ediyolar etsinler satmıyorum
|
|
|
|
lordzc
|
|
March 15, 2018, 11:04:22 AM |
|
INS VE STK tutuyorum bunlar %50den fazla eridiler bu piyasada çok da güzel erimeye devam ediyolar etsinler satmıyorum
%50' den az zarar ettiren kalmadı diye biliriz . INS ve STK daha projeleri bile aktif olmadı . Normalleşme sürecine girersek ikiside iyi kazandırabilir .
|
|
|
|
AlyattesLydia (OP)
|
|
March 15, 2018, 08:23:55 PM |
|
%50' den az zarar ettiren kalmadı diye biliriz . INS ve STK daha projeleri bile aktif olmadı . Normalleşme sürecine girersek ikiside iyi kazandırabilir . STK'yı takip etmiyorum ama INS piyasa normalleşince fırlayacak diye düşünüyorum. Bir an önce Boğa sezona girsek de insanlar en azından zarardan kurtulsalar.
|
|
|
|
|