pumawolf
|
|
May 02, 2018, 05:02:42 PM |
|
Ben başka imza kamnpanyaya giremiyorum halen . Cube Chain imzasını aldım fakat bountyhive de hata veriyor.
|
|
|
|
avzem
Member
Activity: 154
Merit: 10
|
|
May 02, 2018, 06:05:41 PM |
|
Bence en başarılılardan sorulara verilen cevapları tatmin kardı. Şüphesiz başarısı bukadarla kalmayacak daha çok yükselecek
|
|
|
|
hacidasi
|
|
May 02, 2018, 06:30:11 PM |
|
hocam bence artık en azından ödüllerin miktarını siteye girmelisiniz. bountyhiven en büyük artısı ödemelerin tam zamanında ve hileye mahal vermeyecek şekilde güvenilir yapılması, tabi ki ıconun ertelenmesinden dolayı ödemelerin ertelenmesini anlayışla karşılıyoruz ama çok büyük bir merak içerisindeyiz bu merakı gidermelisiniz kolay gele
|
|
|
|
vipganyan (OP)
Copper Member
Full Member
Activity: 476
Merit: 110
|
|
May 02, 2018, 09:59:16 PM |
|
Ben başka imza kamnpanyaya giremiyorum halen . Cube Chain imzasını aldım fakat bountyhive de hata veriyor. Önce geçmişi silin tekrar deneyin. Olmuyorsa kampanyalarda başka bir imzaya girip girmediğinizden emin olun Kora haricinde, bazen gözden kaçabiliyor. Eğer hala problem sürüyorsa telegramdan adminlere durumu yazın, ilgileneceklerdir.
|
|
|
|
HartmaniA
|
|
May 02, 2018, 10:30:41 PM |
|
Ben başka imza kamnpanyaya giremiyorum halen . Cube Chain imzasını aldım fakat bountyhive de hata veriyor. Başka imzaya kayıt olmuşsunuzdur belki, hiç bir sorun yaşamadan başka imzaya geçtim herhangi bir uyarı falan da vermedi.
|
|
|
|
pumawolf
|
|
May 03, 2018, 10:25:58 AM |
|
Ben başka imza kamnpanyaya giremiyorum halen . Cube Chain imzasını aldım fakat bountyhive de hata veriyor. Başka imzaya kayıt olmuşsunuzdur belki, hiç bir sorun yaşamadan başka imzaya geçtim herhangi bir uyarı falan da vermedi. Evet usta çok saolun aynen dediğiniz gibi başka bir imzayı seçmiş onu sildim düzeldi . Sistem düzgün çalısıyormuş sıkıntı benden oluşmuş .
|
|
|
|
vipganyan (OP)
Copper Member
Full Member
Activity: 476
Merit: 110
|
|
May 03, 2018, 08:42:11 PM |
|
Kora, Singapur'da düzenlenen Dünya Dijital Kripto Konferansında hem sponsorlar arasında yer aldı hem de henüz proje aşamasında olmasına rağmen kripto dünyasının devleri arasına girmeyi başardı. Kora'nın CFO'su Maomao Hu bu çok önemli konferansta Kora adına boy gösterdi.
|
|
|
|
HartmaniAbit
Member
Activity: 224
Merit: 12
|
|
May 05, 2018, 08:39:14 PM |
|
imza kampanyası bitti ama imza kampanyası ödemeleri hakkında bilgisi olan var mı? Ne zaman yapılacak?
|
|
|
|
waybesuricata
|
|
May 06, 2018, 10:55:22 AM |
|
@HartmaniAbit merhaba bountyhive adminine sordum henüz ödeme ile ilgili tarihler netleşmemiş kora tarafından bildirilmesi bekleniyormuş.
|
|
|
|
Ferahnuma
Jr. Member
Activity: 264
Merit: 1
|
|
May 06, 2018, 06:29:48 PM |
|
En son ico satışlarını uzatmışlardı. Ama son zamanlarda en çok konuşulan ve konuşulmaya da devam edecek projelerden birisi.
|
|
|
|
akiko6823
|
|
May 06, 2018, 07:29:30 PM |
|
Korayi dört gözle bekliyoruz inşallah en kısa zamanda ico biter de bizde tokenlerimize kavuşuruz. Çünkü çok ciddi bi proje olduğunu düşünüyorum
|
|
|
|
Galacos
|
|
May 06, 2018, 08:17:02 PM |
|
Umarım kısa zamanda öderler, ico satışlarını yeniden uzatmaları istedikleri parayı toplayamadıkları için mi acaba? bountyciler bundan etkilenmedi sanırım
|
|
|
|
SCSY_dev
|
|
May 06, 2018, 08:23:14 PM |
|
ellerinize emeğinize sağlık. bu tür projeler bile türkçe lokalde bile sayfaları gördüyse demek ki bu proje iş yapar inşallah güzel yerlere gelir. teşekkür ederim.
|
|
|
|
avzem
Member
|
|
May 06, 2018, 08:28:00 PM |
|
Güzel bir proje başarılı olacaktır fikirsel olarak görünmeyen kesimin görülmesi güzel proje çok iş yapma kapasitesine sahip
|
|
|
|
pumawolf
|
|
May 07, 2018, 05:23:46 PM |
|
Coin ler ve bounty ler ne zaman dağıtılacak bilgisi olan varmı arkadaşlar . Bountyhive in hızlı dağıtmasına alışmıştık .
|
|
|
|
marpaci
|
|
May 07, 2018, 07:10:07 PM |
|
Kora yasal düzenleme yapıyor şu anda. SEP ile ilgili sorunları varmış. Sonrasında dağıtılacak. Böyle bilgi geldi.
|
|
|
|
aquamand
Member
|
|
May 07, 2018, 07:16:17 PM |
|
Kora için iyi senaryolar dönüyor iyi şeylere söyleniyor bakalım nasıl bir proje olacak. dağıtımı bekliyoruz nerdeyse bütün kampanyalarına girdik
|
|
|
|
Abdurrahman Yalcin
Member
Activity: 140
|
|
May 07, 2018, 07:20:11 PM |
|
Bountyhive ekibinin elindeki en iyi projelerden biri bence adını çok duydum ico sürecinin bitmesini bekliyoruz
|
|
|
|
avzem
Member
|
|
May 07, 2018, 08:58:38 PM |
|
Gerçekten tebrik ederim proje gayet güzel başarı potansiyeli yüksek anlaşımamazlığa mahal vermeyecek şekilde açıklama yapılmış takip etmeye değer
|
|
|
|
HartmaniAbit
Member
Merit: 12
|
|
May 08, 2018, 08:13:58 PM |
|
Kora yasal düzenleme yapıyor şu anda. SEP ile ilgili sorunları varmış. Sonrasında dağıtılacak. Böyle bilgi geldi.
Ödemeler bu düzenleme yapılmadan yapılmayacak sanırım. Kora ödemeleri için bekleyeceğiz gibi gözüküyor
|
|
|
|
|