aysego
Newbie
Activity: 56
Merit: 0
|
|
May 11, 2018, 08:14:37 PM |
|
Bu proje çok dikkat çekti üzerine çok fazla reklamı yapıldı. Bu kadar hype a rağmen hardcap yapmakta geciktiklerini düşünüyorum. Belki sorun SEC probleminden kaynaklıdır bilemeyiz tabi. Ama kısa süre içinde büyük borsalarda bekliyorum bu projeyi.
|
|
|
|
vipganyan (OP)
Copper Member
Full Member
Activity: 476
Merit: 110
|
|
May 17, 2018, 07:20:29 PM |
|
Kora ön satışlarda 5 milyon dolar civarı bir yatırım aldı ve SEC Regülasyonları sebebiyle ICO satışlarına başlamadı, ilk kez 16 saat sonra başlıyor. Hardcaplik bir durum bu sebeple yok, ICO satışlarını yarından itibaren göreceğiz. Ön satışları 9 gün erken bitmişti Kora'nın, ön satış hedefini kolayca tutturmuşlardı. Ayırca KORA ICO için çeşitli bonus kampanyaları düzenledi. Buna göre; ICO başladıktan 1-3 gün içinde %25, 4-10 gün içinde %20, 11-17 gün içinde %15, 18-24 içerisinde %10 yapılan yatırımlar için bonus tanımladılar. Detaylı bilgi için https://kora.network/tokensale.html/ adresini inceleyebilirsiniz.
|
|
|
|
vipganyan (OP)
Copper Member
Full Member
|
|
May 20, 2018, 03:04:33 PM |
|
Kora ICO satışları başladı. İlk gün satışlarında toplam satış oranı %30 oldu, yani 1 günde yaklaşık %14 satış yapıldı.
Çeşitli bonus kampanyaları düzenleyen Kora'nın satışlarını zaman zaman buradan paylaşmaya devam edeceğim.
|
|
|
|
akiko6823
|
|
May 20, 2018, 07:03:28 PM |
|
kora tekrar satışa başlamış. ve yüzde 30 gibi de bir satışa yapmışlar bu gidişle giderse hard cap yapacaklarını düşünüyorum 28 gün kalmış
|
|
|
|
tortumtrak
Jr. Member
Activity: 336
Merit: 1
|
|
May 26, 2018, 12:34:57 PM |
|
Herkese destek olmaya gönül vermis bu projenin özellikle toplum faydasına bir iş yapıyor olması mutluluk verici. Dışarıda kaldığı düşünülen bu ciddi miktarın, dünya ekonomisine kripto para aracılığıyla girmesi demek, piyasanın büyük bir hareketliliğe sahne olması demek oluyor. Yenide açılan satışlarla umarım proje bir an önce hayata geçer.
|
|
|
|
vipganyan (OP)
Copper Member
Full Member
|
|
June 01, 2018, 11:38:41 AM |
|
Kora dün gece itibariyle satışlarını hardcap yaparak başarıyla tamamlamıştır. Detaylı bilgileri https://kora.network/ adresinden inceleyebilirsiniz. Projenin kısa sürede hardcap yaptığını belirtmek istiyorum.
|
|
|
|
HartmaniA
|
|
June 01, 2018, 01:36:29 PM |
|
Kora dün gece itibariyle satışlarını hardcap yaparak başarıyla tamamlamıştır. Detaylı bilgileri https://kora.network/ adresinden inceleyebilirsiniz. Projenin kısa sürede hardcap yaptığını belirtmek istiyorum. İmza kampanyası ödemeleri hakkında bir bilgi var mı yoksa imza kampanyasına giren kullanıcıları tekrardan bekletecekler mi?
|
|
|
|
vipganyan (OP)
Copper Member
Full Member
|
|
June 01, 2018, 02:55:13 PM Last edit: June 01, 2018, 03:11:57 PM by vipganyan |
|
Kora ile yapılacak görüşmelere göre puanlamalar açıklanacak ve ödüller yatırımcılarla birlikte bounty hunter arkadaşlara dağıtılacak. Kora kampanyası satışı devam eden bir kampanyaydı ve ödül hardcap ile orantılı olarak dağıtılacağı için ICO'nun bitmesi beklendi. Haftaya ödüllerin açıklanıp dağıtımların yapılması konusunda çalışmalar başlayacak.
|
|
|
|
marpaci
|
|
June 01, 2018, 05:53:22 PM |
|
Kora ekibini tebrik ediyorum. Hem yatırımcılarına hem de bounty katılımcılarına hayırlı olsun. Borsaya çıktıktan sonra da talep olacağını düşünüyorum...
|
|
|
|
waybesuricata
|
|
June 01, 2018, 06:31:42 PM |
|
@vipganyan teşekkürler duyuru ve güncelleme için. Telegramdaki gruptan gördüm bende hardcap yaptığını. Haftaya ödüllerin açıklanıp dağıtımların yapılması iyi olur.
|
|
|
|
tursucutembelvampir
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
June 01, 2018, 07:04:15 PM |
|
ya bu kora bountysi ne oldu merak ediyorum, hiç bir güncelleme yoktu eskiden beri, şu anda gene bir kaç güncelleme yapmışlar
|
|
|
|
Ferahnuma
Jr. Member
Activity: 264
Merit: 1
|
|
June 01, 2018, 10:21:56 PM |
|
Hardcap yapacağı belliydi en başından beri ama piyasaların kötü gidişatı bu süreyi uzattı sadece. Güzel yerlere gelecek bir proje gerçekten.
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
June 02, 2018, 10:27:11 AM |
|
İmzasına girmek istiyordum açıkcası ama bountyhive projelerini şeffaf bulmuyorum. Hardcap yaptıgı icin dağıtılacak bountyler borsada büyük dumplara sebeb olmayacaktır. Kampanyasına katılanlar güzel rakamlar alabilirler
|
|
|
|
mamostem
Member
Activity: 162
|
|
June 02, 2018, 01:10:58 PM |
|
Hocam öncelikle emeğine sağlık projeniz çok güzel olmuş Kore Bountyisi olduğu için daha da ilgimi çekmişti iyi bir gelir getireceğini düşünüyorum teşekkürler
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
June 02, 2018, 06:12:15 PM |
|
Borsaya girdiginde performansini cok merak ediyorum. Icimden bir ses guzel yukseltecekler diyor. Borsaya girdiginde takibimde olacak.
|
|
|
|
CoinCini
|
|
June 02, 2018, 07:28:23 PM |
|
bountyhive iyi güzel de yolsuzluğun kralının döndüğünü düşünüyorum şeffaf çalışsalar bu düşüncelerin önüne geçebilirler.
|
|
|
|
SCSY_dev
|
|
June 03, 2018, 07:33:15 PM |
|
kora önce yetersiz satıştan doalyı uzatıldı sonra direk hard cap yaptı. İlgin bir süreç oldu. Ama ümit vaad eden projelerden biri tabi bu gireceği borsayada bağlı biraz
|
|
|
|
kggservices
Member
Activity: 98
|
|
June 04, 2018, 06:49:23 PM |
|
Kora anlamadığım bir ıco süreci oldu bana mantıksız geliyor acaba sattıldı gibi gösterdiler de kendileri mi satın aldılar merak ettiğim bir konu her şey olabilir
|
|
|
|
HartmaniA
|
|
June 11, 2018, 12:47:00 PM |
|
Kora imza kampanyası için ödemeleri yaptı mı? Haftaya hesaplanıp dağıtımlar başlayacak demiştiniz sanırım. Yeni bir bilgi var mı?
|
|
|
|
vipganyan (OP)
Copper Member
Full Member
|
|
June 11, 2018, 02:06:37 PM |
|
Kora imza kampanyası için ödemeleri yaptı mı? Haftaya hesaplanıp dağıtımlar başlayacak demiştiniz sanırım. Yeni bir bilgi var mı?
Kora henüz yatırımcısına da token gönderim işlemini yapmadı. Tokenlerin bounty için bountyhive escrowuna gelmesi bekleniyor. Konu ile ilgili gelişme olduğu anda buradan duyuracağım.
|
|
|
|
|