The Management
|
|
February 09, 2018, 09:40:27 AM |
|
10bin dolar sınırı yeniden psikolojik sınır haline geldi sanırım (eskisi gibi). Ben yakın zamanlarda olmasa da (en azından 1-2hafta) bitcoin'in 10bin sınırını geçip 13-14bin bandında bir süre takılacağını düşünüyorum. İşte o zaman altcoinlere sıcak para akmaya başlar ve ortalık yeşillenir
|
|
|
|
phantasod
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
February 09, 2018, 01:27:19 PM |
|
Ben düşüşün bittiğini düşünerek tekrar alış yaptım. Bir düşüşte daha btc dünyası çok kişiyi kaybedecektir. Bu nedenle büyük yatırımcıların da BTCyi arttıracak hareketler yapacağını düşünüyorum. Şu çin yeni yılı bitişi olumlu etkiler bir de ülkelerden de olumlu haber gelirse alır başını gider. Tabi bu benim iyimser fikirlerim
|
|
|
|
aragom
|
|
February 09, 2018, 01:38:26 PM |
|
Bence henüz bitmedi, BTC 1.8 K$ görmeden yükselmez. Zaten 1.8K$'a düşünce 90K$ seviyelerine bir kaç içerisinde çıkacaktır. 2018 içerisinde bu dediklerim gerçekleşecek diye tahmin ediyorum.
ne kadar gereksiz yorumlar bunlar. 1800 diyor. ve gerçekten dediğine de inanıyor.
|
|
|
|
kukoc
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
February 09, 2018, 01:48:59 PM |
|
BTC bir anda değil yavaş bir toparlanma sürecine girdi. Eğer bir kaç küçük yükseliş daha gösterirse yatırımcıları geri çekecektir
|
|
|
|
hckdeface
|
|
February 09, 2018, 02:34:16 PM |
|
arka arkaya 3 5 iyimser haber çıksa düzelicek arkadaslar bu işin grafikle vs olacağı yok tamamen haberlere odaklı ilerliyoruz şimdi.
|
|
|
|
Orhans
|
|
February 09, 2018, 02:45:10 PM |
|
Yoğun düşüşte anlayan anlamayan hatta bitcoini sadece haberlerden bilen adamlar bile bak ne oldu batıyor triplerine girmişti. Adama anlatıyorum yahu daha önce kaç kere oldu bunlar bitcoinin doğasında var diyoruz anlamıyor. 2016 başlarında panik yapıp satıp zararla çıkmıştım ben hala pişmanım devam etmeyip ara verdiğime. Yatırımcının da güvenini tekrar kısa sürede kazanacaktır ve satıp çıkanlar pişman olacaktır. Marketcap bile 200 milyar küsür dolarlara kadar gerilemişti şimdi yavaş yavaş toparlıyor 410 civarı şuan. Bence eski seviyelerine doğru yol aldı şuan.
|
|
|
|
ozm0823
Member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
|
|
February 09, 2018, 03:35:43 PM |
|
Grafikler tipa tip neredeyse ayni. Insallah son olur fakat hemen hemen her gun bir seyler oluyor piyasada. Gecenlerde Hindistan yuzunden ani cakilmalar olmustu. Bugun de ABD 3 koin'i yasakliyor. Her gun deigisik bir sey yani.
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
February 09, 2018, 04:29:21 PM |
|
Bendce hafta sonu çıkış grafiklerini görecegiz muhtemelen 9000 uzerıne atacaktır kendisini bekliyoruz bakalım umarım altcoinlerde değerlenir
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
February 09, 2018, 04:37:46 PM |
|
büyük ülkelerdeki düşü bitmedi dün ve bu gün amerikada yüksek düşüşler yaşandı buda coinleri etkiliyor düüş yönünde değilde yatay düzeyde devam etmeye başladı
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
sametsahin
Jr. Member
Activity: 124
Merit: 3
|
|
February 09, 2018, 05:02:35 PM |
|
Bence yarından sonra bizi yeşil günler bekliyor, piyasa da bir dönüş hareketi görmüş gibiyim tabi aralık ayındaki seviyelere gelmesi şu an çok zor.
|
▅ ▉ Alt.Estate ▉ ▅ TRADE TOKENIZED REAL ESTATE ▐ ▌ Build Your Own Global Portfolio. Become a Real Estate Tycoon.
|
|
|
sealofsun
|
|
February 09, 2018, 05:06:06 PM |
|
Durulma dönemi başladı şu saatten sonra 1 aşağı 2 yukar gittikce gider. Çinlilerin tatilide bitmek üzere market iyice şenlenir. Pozisyonları aldık beklemedeyiz
|
|
|
|
Atademir
Jr. Member
Activity: 87
Merit: 1
|
|
February 09, 2018, 05:19:31 PM |
|
Piyasanın iyi gazını aldılar. Çoğu kişinin dediği gibi arada bu tarz düşüşler bitcoinin daha sağlıkllı yükselmesine yardımcı oluyor.
|
|
|
|
Coinredd
|
|
February 09, 2018, 05:54:22 PM |
|
bence olumlu haberlere bakar arka arkaya 3 5 olumlu haber ciksa bence toparlayacak da ha bire olumsuz haberler cikiyor
|
|
|
|
ankara44
Member
Activity: 434
Merit: 14
|
|
February 09, 2018, 06:12:02 PM |
|
Düşer beklentisiyle almadık. Şimdi soluk soluğa yükseliyor. Hiç normali yok bu btc nin. Haftasonu da yükselişini sürdürürse artık sınırlı düzeltmeler dışında düşüş olmayabilir.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
February 09, 2018, 06:32:05 PM |
|
BTC yavaş yavaş ama istikrarlı yükseliyor.10k'ya kadar giderse artışı hız kazanabilir arada dinlensede yükselişi devam eder.Takip etmekte fayda var.Yükselecek diye gemiye atlayalar olursa yükseliş hız kazanabilir.Takipte kalınmalı.Fiyat olarak alım için güzel bir seviyede.Düzeltme geleceğinide pek sanmıyorum.10k'da belki ufak bir düzeltme gelebilir.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
February 09, 2018, 09:47:30 PM |
|
Bence biraz yükseldikten sonra bir düşüş daha görebiliriz. Çünkü önceki hareketleri bunu gösteriyor. Sanki bir süre de $5.000 civarında gezinip eski güzel günlerine geri dönecek. Sonrasında 30.000 mi olur 50.000 mi bilemeyiz. Ama şu son düşüşler hep bi soru işareti bırakack kafalarda. Yani bir sonraki yükseliş istikrarlı mı olacak yoksa yine $10.000'lere geri çekilme şeklinde mi devam edecek çok belirsiz. Uzun vadecileri baya etkileyecek gibi görünüyor şu psikoloji.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
February 09, 2018, 10:33:08 PM |
|
düşüş bitti mi bilinmez gibi şuan fakat yeşillikler çıkıyorken zararları olabildiğince kapatıp ki burada dolar bazlı diyorum dünya gündemini iyi takip edip buna göre tutum almakta fayda var.mesela kore bugün nasıl yasaklıyor abd ne demiş çin napmış + oalrak ne gibi güzel haberler geliyor
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
February 09, 2018, 10:37:05 PM |
|
Sanki payasa kendine geldi, ortam biraz yeşillendi yalancı bahar değildir inşallah.yinede düşüşe geçmeden önce nerdeyse 800 milyar dolara yakın marketcap vardı.yani yarı yarıya diyelim.tekrar 800 ü bulması hazirana kadar sürebilir bence.tabiki gönül daha erken gelmesinden yana
|
|
|
|
alex219
|
|
February 09, 2018, 10:40:18 PM |
|
Bana göre düşüş bitti fakat 2018'in Mart ayında bu düşüşe tepki olarak çok büyük bir yükseliş eğrisine gireceğiz.. Şu anki fiyatlar x3-x4 olacak bir anda, kimsenin almasına da izin verilmeyecek.. Balinalar yeterinde 8binden btc topladı artık uçuşa hazırız.
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
February 09, 2018, 11:56:25 PM |
|
Şimdilik öyle görünüyor ama şubat ayında silkeleme devam edebilir.asıl yükselişi bence mart sonuna doğru yaşayacağız.şuan piyasa yeşil olmasına rağmen halen düşüşten önceki seviyesine gelebilmiş değil.%60 oranında zarardayım nerdeyse bunda en büyük etken altlarda beklemem oldu.birçoğu en güvendiklerim bile %100 den fazla değer kaybettiler.2 aya eski yerine geleceğini düşünüyorum
|
|
|
|
|