uclrtpl
Member
Activity: 202
Merit: 21
|
|
February 26, 2018, 11:06:05 AM |
|
2 ileri 1 geri yaşıyoruz bence 1 kaç aay yatay seyredecek ve bu yeni girip atıp tutanlara inad bekleyecek onların cıkmasını bekleyeceklerdir daha öncede konu açıp yorumlamıstım bunu zaten
|
|
|
|
gelgelelim
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
|
February 26, 2018, 11:28:15 AM |
|
düşüş neye göre düşüş piyasa fırlamış azıcık düzeltme yaptı hepsi budur tabi tepeden girenlere düşüş olarak görülebilir ama forumdaki hero ve legendlere sorun bakalım bu düşüş müymüş
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
February 26, 2018, 02:20:18 PM |
|
umarım bitmiştir ama bu hafta çok sarsıntılı geçti piyasa sürekli renk değiştirip durdu kafalar karıştı
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
February 26, 2018, 02:30:23 PM |
|
Bitmiyor hocam daha durun bakalım herkes her ay yeni umut bağlıyor ocakta şubat dedik şimdide mart diyoruz ama böyle böyle eritiyorlar birden çakmıyorlar ki kaçmayalım diye %10 yukseltıp %30 düşürerek eritiyorlar
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
February 26, 2018, 02:33:29 PM |
|
Piyasa sıkışıp kalmış gibi bi süredir artık ya yukarı ya aşağı atacak kendini ama daha zamanı var sanki.şuan için nötr gidiyor diyebiliriz yani.Sert düşüş yaşanması için artık bi sebep kalmış gibi görünmüyor o yüzden eğerki herhangi bir olumsuz açıklama veya olay olmazsa martta yükselişe geçer diye düşünüyorum.umuyorum beklentilerimiz doğru çıkar
|
|
|
|
hidrocop
|
|
February 26, 2018, 02:43:48 PM |
|
Bitsede kurtulsak artık her gün dahada düşüyor, yükselişler göstermelik yükselen birşey yok herkes tetikte en ufacık haberde patır kütür satış geliyor
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
February 26, 2018, 06:00:02 PM |
|
Sanki düşüş bitti izlenimi verilip gözler boyanıyor tam olarak kestiremiyorum artık. Ethereum tam 800 den devrilecek gibi oluyor saatler sonra üstüne 50 60 $ daha ekliyor. Çıkıp çıkmamak arasında bırakıyorlar insanı. Ne olursa olsun yaza kadar beklerim sonra yoluma bakarım düşüş için tetikte olmak sinir bozucu.
|
|
|
|
Millennium_blue
Member
Activity: 266
Merit: 10
|
|
February 26, 2018, 06:14:17 PM |
|
Bitmedi bence kestirmek zor olsa da belli bir süre daha süründürmeye devam edecekler sanırım bıktırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
|
|
|
|
Discovery06 (OP)
|
|
February 26, 2018, 06:36:15 PM |
|
Poloniex in Goldman sachs'a satış haberiyle 10k üzerine atan btc burdan yukarı dönecekmi açıkçası pek sanmam.10800 e kadar alırlar ancak sonrası ne olacak..Süründürme bir türlü bitmedi.4k hala masada duruyor.Bu işten her iki türlü de en çok kaybeden Altlar malesef.Btc hafif başını kaldırsa hemen altları deli gibi satıyorlar.Bu da altlara kısa zamanda bahar gelmeyeceğini gösteriyor.Btc yükselirse yine altları satacaklar.Btc düşse yine aynı tablo.Btc bir şekilde toparlayabiliyor ancak altlar için 2-3 ay daha bahar gelmeyecek.Böyle bir zamanda altta olmak büyük risk..
|
Fırsat karınca yürüyüşü ile gelir, yıldırım hızı ile gider.
|
|
|
Irfansyed
|
|
February 26, 2018, 06:37:24 PM |
|
Piyasanın hareketli olması yeterli. Tüm pazarın günlük hacmi yeterince iyi düzeyde. Düşme döneminin yavaş yavaş sonu yaklaşıyor. Boğa piyasasının sert yükselişli günlerini fazla aramayız.
|
|
|
|
instr_3535
Newbie
Activity: 196
|
|
February 26, 2018, 08:00:39 PM |
|
Daha fazla düşeceğini sanmıyorum, yükseliş trendine girince bir öncekinden de güzel rakamları bulacaktır.
|
|
|
|
ozm0823
Member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
|
|
February 26, 2018, 08:20:50 PM |
|
Dusus bitsin artik bitsin. Omrumuzu yedi. Hadi HODL diyoruz ama o da bir yere kadar. Ico lara girelim bari ordan yapalim bisiler desen hemen hemen hepsinde limit var artik. 0.2 ETH anca yatirabiliyorsun. Hadi artik yukselise gecelim yavastan
|
|
|
|
agacsizkoala
Member
Activity: 294
|
|
February 26, 2018, 08:22:26 PM |
|
bence şöyle en az 2-3 yıl yerinde sayacak, ondan sonra tekrar fırlayacak bitcoin ben öyle hissediyorum
|
|
|
|
ribal
Member
Activity: 217
|
|
February 26, 2018, 09:04:17 PM |
|
Kamusal ortak fikir düşüş bitmedi ağırlığında oluştu. Pazar hacminin artmama sebebi bu. Hacker saldırısı, para çalınma, devlet olumsuz açıklamaları derken erken sona erecek ayı piyasası uzun sürüyor.
|
|
|
|
TheCarm
|
|
February 26, 2018, 09:14:39 PM |
|
Bitmiş gibi gözüküyor evet. Piyasa durgun, ağır düşüşler yok ve hep yukarı adım atmak isteyen iki dev btc ve eth. Risk dolu bir piyasanın içindeyiz düşüş hiç bir zaman bitmez bunuda unutmamak gerek
|
|
|
|
TACryptoo
Newbie
Activity: 196
|
|
February 26, 2018, 09:26:40 PM |
|
bitcoini bilmem ama altcoinlerdeki düşüş bitti gibi. dibin dibine girdiler. buradan daha fazla düşeceklerini sanmıyorum.
Kendim Her dusus bitti gibi, dibin dibine girdiler daha dusemezler dedikce daha fazla dustuler ama hocam o yuzden dikkatli olmak lazim birden cok sallanabilior altcoinlar
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
February 26, 2018, 09:28:49 PM |
|
Altcoinler için düşüş bitti gözüküyor.BTC'nin bundan sonraki hareketleri ya yükselişi getirecek yada bu fiyatlardan altcoinler seyredecek.Kısa bir zaman sonra yükselişlerin geleceğini düşünüyorum.Mart ayı gözle görülür artışın başlangıcı olabilir.
|
|
|
|
ooeygooeygold
|
|
February 26, 2018, 09:35:10 PM |
|
Bitcoin fiyatı 10500 dolar seviyesinde yatay olarak tutundu pazarın total değeri 450 milyar dolar civarında. Bu rakamların gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum. Kripto paraların hacimlerinin arttığını görüyoruz düşüş trendi sona erecek.
|
|
|
|
eucalyptus
Member
Activity: 280
Merit: 71
|
|
February 26, 2018, 09:43:03 PM |
|
Bitcoin kendini 12300 dolar seviyesinin üzerine atarsa düşüş trendi riski ortadan kalkar. Ama şuan hala riskli bir bölgede. Altcoinler de bu hafta güzel çıkışlar yaptı ama piyasa hala depresif modda. Hacim gerekiyor arkadaşlar bu hacmi hala yeterli görmüyorum ben ama son zamanlarda gelen güzel haberlerle hacmin artacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
Piratte
|
|
February 26, 2018, 10:01:23 PM |
|
Artik sinir bozucu olmaya basladi su 10bin seviyeleri sorun ya ayni 1000$ ve 5000$ seviyesi gibi eger bunun bir miktar ustunde kalabilse cok guzel seyler olacakta.
|
|
|
|
|