baskanx
|
|
May 27, 2018, 11:37:34 AM |
|
Birçoğu nisan ortasında benim gibi düşüşlerin bittiğini düşündü fakat market bize öyle olmadığını gösterdi malesef mayıs başından sonra, koca mayısı da düşüşlerle geçirdik bakalım.
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
May 27, 2018, 12:07:01 PM |
|
düşü grafiği benzeyebilir geçmiş yıllara fakat yükseliş grafiği olarak en yükseği 2017 de olmuş durumda sadece grafikler bize herşeye ulaşmamız için yeterli bir kaynak değildir.
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
frtmr
|
|
May 27, 2018, 12:51:37 PM |
|
Eskiden hold eden kazanıyordu, 5 aydır hold edenin parası tek kelime ile erimiştir. Yükseliş geldiğinde anca eriyen kısım toparlanır.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
May 27, 2018, 01:51:17 PM |
|
hergun yeni yeni icolar acildikca markete surekli yeni token yeni coin girdikce ister istemez bu pazardaki diger coinlerin paylarinda erime olacak. bu kacinilmaz bi son. ustune btcdeki genel dusus de eklenince altlar icin kan govdeyi goturuyor.
|
|
|
|
koinli
|
|
May 27, 2018, 03:35:33 PM |
|
hocam düşüş henüz daha bitmedi, beklemedeyiz, şu an bizim bekleme dönemimiz, yıldırıp sattırmaya çalışıyorlar, malınızı ucuza vermeyin derim ben, bana kalırsa daha büyük yatırımlar gelecek bitcoine
|
|
|
|
machine1667
Newbie
Activity: 66
Merit: 0
|
|
May 27, 2018, 03:43:22 PM |
|
Bence de düşüş henüz bitmedi market cap 280 milyar dolara kadar inebilir.Beklemekten başka yapabilecek birşeyimiz yok.
|
|
|
|
bitkolik
|
|
May 27, 2018, 03:45:01 PM |
|
piyasada düşüş ve yükselişler her zaman olur. bunun en dip noktasını veya en üst seviyesini kestirmek olanaksızdır. insan ömründe bir kere bu olur ya da olmaz. fazla kafaya takmayın böyle şeyleri. kar ediyosanız iyisinizdir.
|
|
|
|
The Rose Rain
|
|
May 27, 2018, 04:34:11 PM |
|
düşüş henüz bitmedi bana kalırsa, biraz daha vakit var, büyük yükseliş için 1-2 sene daha vakit var diye düşünüyorum ben, bence oldukça iyi yerlere gelecek bu koinler, teknoloji dudurulamaz
|
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
May 27, 2018, 04:44:32 PM |
|
Dusuun bitmesi diye bir sey soz konusu olamaz. Yukselip tekara dusecektir dogasi geregi. Bu sebepten eldeki coin yukseldiginda kademeli olarak elden cikartmak en mantiklisidir. Aksi takdirde yukselse bile tekrar dusecegi icin bir anlami kalmayacaktir. Kademeli satis ve alis yaralayici ve yikici olmaz, sadece biraz uzucu olabilir zaman zaman ama genede kazandirir.
|
|
|
|
zonefloor
|
|
May 27, 2018, 04:59:43 PM |
|
Bu düşüş halen bitmişe benzemiyor.. Az biraz toparlar gibi oluyor yine düşüş yaşıyoruz bundan ötürü altcoinlerde yeşillenemiyor ne yazık ki..
|
|
|
|
hckdeface
|
|
May 27, 2018, 05:17:31 PM |
|
Düşüş devam ediyor ancak bu düşüsün ne zaman biteceğini kimse bilmiyor. Bitmiş gibi de volumler de hala bir değişiklik yok hocam
|
|
|
|
gumusi
|
|
May 27, 2018, 05:23:18 PM |
|
bana kalırsa düşüş daha bitmedi ben 2 tane daha sert düşüş bekliyorum ondan sonra iyi bir yükseliş bekliyorum bu düşüşlerde satmayıp beklemek çok önemli diye düşünüyorum, bence iyi yerlere gelecek piyasa
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
May 27, 2018, 09:39:13 PM |
|
yarın yeni bir hafta başlıyor, Haziran'a umutla girmek mi yoksa son bir düşüş daha mı gelir bilemiyorum ancak bir sürü yeni token-coin çıktı ve sabırsızlıkla bol hacimli günleri bekliyor piyasalar...Bekle bekle nereye kadar elbet bir yerden dönecek negatif görünüm...Zaten Haziran-Temmuz'da da artmazsa düşüş iyice derinleşir, fıstığın kilosu olmuş 40-50 dolar, petrol 80'e çıkmış varili, "devrim yapan-çığır açan" teknoloji diyoruz yerlerde sürünüyor.
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
jhontwis
|
|
May 27, 2018, 10:50:01 PM |
|
Şu son süreçte yaşadağımız düşüşün Hafta ortasında bitmesini bekliyorum 8k dolar seviyesine çıkacağız muhtemelen ama 9k lara yurur mu orasını göreceğiz.
|
|
|
|
jamesawyer
|
|
May 28, 2018, 05:58:13 AM |
|
bu sfer kötü düştü ya altlar perişan oldu. terste kaldık yine
|
|
|
|
aliacar
Member
Activity: 233
|
|
May 28, 2018, 06:50:32 AM |
|
eth 350 360 bandı btc de 6000 6300 bandına gelene kadar pek bitecege benzemiyor bu dusus
|
|
|
|
OctoCoin
Member
Activity: 164
|
|
May 28, 2018, 07:09:23 AM |
|
Tam düşüş bitti diyoruz yeni bir dibe çöküş başlıyor. Btc 7000'e değmeden büyük yükseliş bekemeyin deniyordu. Btc de 7000 dolarlara değdi. Artık görelim şu büyük yükselişi.
Vallahi hocam bitti derken yeniden bir düşüş daha yaşıyoruz.Moral olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Piyasada çıkan haberlerde birbiriyle hiç alakası olmayan haberler.Kısacası bu sıra ortaya birisi sağlam taş atıyor.Bekleyip görecegiz neler olacak.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
May 28, 2018, 07:31:55 AM |
|
BTC haziranda çok büyük ihtimal 5k olacak, bir ton olumlu haber okudum ama nedense fiyat çakılmaya devam ediyor. BTC'yi geçtim ether çok daha hızlı düşüyor. Hayallerimizde yok olup gidiyor
|
|
|
|
The Management
|
|
May 28, 2018, 07:33:22 AM |
|
Düşüş bitmedi aksine çok fena ters köşe yaptırdılar millete. Ne güzel ortalık yeşilleniyor diye biraz sıcak para akıtmıştım yine eskisinden daha diplere indi. Bir gün çıldıracağız ama bakalım
|
|
|
|
dustinfroe
Member
Activity: 135
|
|
May 28, 2018, 08:15:14 AM |
|
Şuanda olan durumlar bence halen bir başlangıç gibi duruyor asıl düşüş gelmedi ve insanlar iyiden iyiye tedirgin oluyorlar.Arkadaşlar böyle dönemlerde önceliginizi sakinliginize verin ve bekleyin sene sonunu.Gecen sene gıbı olacagından bır şüphem yok
|
|
|
|
|