hirozaki faraday (OP)
|
|
February 06, 2018, 07:59:22 PM Last edit: March 20, 2018, 04:08:22 PM by hirozaki faraday |
|
https://twitter.com/hirozakifaraday/status/961301374926557184 projeyi bu tweet bağlantısında anlattım, diğer icoların ico bittikten 10 ay sonra yayınladıkları appler adamlar da şuan mevcut şunu belirteyim friendz 2016'dan beri iş dünyasında olan bir şirket. Ayrıca ürünleri şuan faaliyette ve kar ediyor. Bu bile tek başına friendz projesini mevcut icolardan ayırır çünkü işleyen bir iş modelini bir kenara bırak, ıco satışı başlamadan uygulanabilir projesi bitirilmiş ico şuana kadar mevcut icoların %10'u etmiyor. Gelecekte de piyasadaki tokenlerin %30'unu geri alacaklar buda token adedinin azalıp fiyatın yükselmesine sebep olacak.
|
|
|
|
bitterx
Newbie
Activity: 18
Merit: 0
|
|
February 06, 2018, 08:12:55 PM |
|
Hiro bu forumda dikkatle takip ettiğim bir kaç kişiden birisinin dostum.. güzel incelemelerini buradan eksik etme. Senin icolara giripte para kazanmayan yoktur.. İlerde çok zengin olunca seninle birlikte pitiyi phukete tatile gondericem.. bu post burada dursun.. Oda bizim telegram gelsin de dünyayı değiştirelim.. Not: telegram grubundaki her arkadaşın eline sağlık buradanda yazalim
|
|
|
|
KenannT
Member
Activity: 596
Merit: 14
|
|
February 06, 2018, 08:32:18 PM |
|
friendz e girmekle çok güzel bir iş yaptıgımı dusunuyorum malum cıkan benzeri projeler hardcap yaptı ama bu proje daha gelıstırılmıs ve daha üstün bir projedir en az onların becerisini yakalayacaktır.
|
|
|
|
SecurityShark
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
February 06, 2018, 08:39:59 PM |
|
Hiro bu forumda dikkatle takip ettiğim bir kaç kişiden birisinin dostum.. güzel incelemelerini buradan eksik etme. Senin icolara giripte para kazanmayan yoktur.. İlerde çok zengin olunca seninle birlikte pitiyi phukete tatile gondericem.. bu post burada dursun.. Oda bizim telegram gelsin de dünyayı değiştirelim.. Not: telegram grubundaki her arkadaşın eline sağlık buradanda yazalim Hiro ve piti gerçekten benimde dikkatle takip ettiğim arkadaşlarımız. İncelemeleri, tavsiyeleri hep doğu çıkıyor. Birde exortis vardı. Üyeliği iptal edildi. Oda worldcore , ins gibi iyi projelere dikkat çekmişti.
|
|
|
|
hirozaki faraday (OP)
|
|
February 07, 2018, 09:24:16 AM |
|
Hiro bu forumda dikkatle takip ettiğim bir kaç kişiden birisinin dostum.. güzel incelemelerini buradan eksik etme. Senin icolara giripte para kazanmayan yoktur.. İlerde çok zengin olunca seninle birlikte pitiyi phukete tatile gondericem.. bu post burada dursun.. Oda bizim telegram gelsin de dünyayı değiştirelim.. Not: telegram grubundaki her arkadaşın eline sağlık buradanda yazalim Hiro ve piti gerçekten benimde dikkatle takip ettiğim arkadaşlarımız. İncelemeleri, tavsiyeleri hep doğu çıkıyor. Birde exortis vardı. Üyeliği iptal edildi. Oda worldcore , ins gibi iyi projelere dikkat çekmişti. Wordcore ile ilgili yakında çok güzel haberlerim olabilir. FriendZ'ye gelirsek bu projenin 70 milyon marcetcapla ico yapması yatırımcılara 2-3x kazandıracak gibi duruyor. böyle projeden 3x alsak yeter zaten. Asıl bomba ico tavsiyem 5 gün içinde gelecek.
|
|
|
|
mehmet312
|
|
February 07, 2018, 09:30:12 AM |
|
Worldcore'da büyük bir olay mı var hiro, bu icoyu beğendim ben de fakat pek para yok buaralar btcnin durumu malum, bir dahaki asıl bahsettiğin icoya ayırayım az kalan parayı da.
|
|
|
|
kesh.zombie
|
|
February 07, 2018, 09:43:16 AM |
|
hiro güzel paylaşımlar yapıyorsun eline sağlık.proje güzel görünüyor.whitelist aldım.senden de meriti esirgemedim teşekkür babında
|
,........
|
|
|
hirozaki faraday (OP)
|
|
February 07, 2018, 09:56:17 AM |
|
Worldcore'da büyük bir olay mı var hiro, bu icoyu beğendim ben de fakat pek para yok buaralar btcnin durumu malum, bir dahaki asıl bahsettiğin icoya ayırayım az kalan parayı da.
Bazı duyumları teyit etmeye çalışıyorum şuan. FriendZ'ye gelecek olursak proje çok güzel çalışan ekip ve mevcut ürün zaten var pundiX gibi aynı değerlendirmek lazım 2 eth atmayı düşünüyorum ben.
|
|
|
|
Geleve
|
|
February 07, 2018, 09:56:22 AM |
|
Proje güzele benziyor ama 12 ay kilitli tutma biraz sıkıntılı. 12 aya kim öle kim kala. Tamam uzun vadeciyiz biz de ama daha piyasaya girmeden ne olacağı belli olmadan 1 yıl kilitleme de biraz sıkıntılı bir karar bence.
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
February 07, 2018, 10:06:07 AM |
|
Proje ye bir göz gezdirdim . Bilgilendirme için sağol ilk intiba önemli derler ama şu nu öğrendim web sayfası felaket olabilir, hiç bir bilgi içermeyebilir, Whitelist te de sıkıntı çıkabilir ama ekip iyiyse bir miktar girilebilir. Ancak bu projeye gireceklerin sermayesi iyi olmalı ki oraya bağlayacağı miktar canını sıkmamalı.
|
|
|
|
holdmycoins
Member
Activity: 294
Merit: 11
|
|
February 07, 2018, 10:47:18 AM Last edit: February 11, 2018, 09:45:11 PM by holdmycoins |
|
Proje güzele benziyor ama 12 ay kilitli tutma biraz sıkıntılı. 12 aya kim öle kim kala. Tamam uzun vadeciyiz biz de ama daha piyasaya girmeden ne olacağı belli olmadan 1 yıl kilitleme de biraz sıkıntılı bir karar bence.
Ben de böyle düşünüyorum. 12 ay olmasa katılırdım ancak 12 ay uzun geliyor. Düşününce mükemmel proje kesin kazandırır ama 12 ay beklenir mi bilemiyorum.
|
|
|
|
hirozaki faraday (OP)
|
|
February 07, 2018, 10:48:56 AM |
|
Ben de böyle düşünüyorum. 12 ay olmasa katılırdım ancak 12 ay uzun geliyor. Düşününce mükemmel proje kesin kazandırır ama 12 ay beklenir mi bilemiyorum. 12 ay beklemezsen %40 yerine %20 bonus var oda uyguna geliyor.
|
|
|
|
ysakay
|
|
February 07, 2018, 11:06:24 AM |
|
Bir türlü mail gelmiyor. Spama da baktım ama gelmiyor. Birde anlamadığım bir nokta var. Yatırım yaptık 1 sene beklettik. Token olarak mı getiri sağlıyor fiyat olarak mı? Şahsen ben bir icoya girsem 1 senede en az x5,x10 getir beklerim.
|
|
|
|
DC Comics
Full Member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
|
|
February 07, 2018, 12:47:28 PM |
|
hirozaki faraday Hocam seni tebrik ederim güzel ve kazanç getirebilitesi olan projeler paylaşıyorsun. Forumda bir kaç kişi var sürekli olarak paylaştığı konuları takip ettiğim sizde bunlardan bir tanesisiniz. Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum.
|
|
|
|
karayaman
|
|
February 07, 2018, 09:30:11 PM |
|
Airdrop, 10 Şubat'ta başlayacak yazıyor arkadaşlar 1 eth ile katılmayı düşünüyorum fakat 12 ay kilitlemem sanırım
|
|
|
|
hirozaki faraday (OP)
|
|
February 07, 2018, 09:35:23 PM |
|
Airdrop, 10 Şubat'ta başlayacak yazıyor arkadaşlar 1 eth ile katılmayı düşünüyorum fakat 12 ay kilitlemem sanırım Ben yatırımın bir kısmını 12 ay kitleyeceğim. Daha iyi olur gibi geliyor. hirozaki faraday Hocam seni tebrik ederim güzel ve kazanç getirebilitesi olan projeler paylaşıyorsun. Forumda bir kaç kişi var sürekli olarak paylaştığı konuları takip ettiğim sizde bunlardan bir tanesisiniz. Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum.
teşekkür ederim hocam elimden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorum.
|
|
|
|
Farkimifarket
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
February 07, 2018, 11:02:52 PM |
|
Ben ne yazık ki bu tip telegram gruplarını iyi niyetli bulmuyorum, siz de açık açık yazmışsınız kanalı büyütme amacındayım diye, yani insanları bir kelleden ibaret görüyorsunuz.
|
|
|
|
hirozaki faraday (OP)
|
|
February 14, 2018, 10:18:35 PM |
|
Şuan neredeyse tüm sosyal medya platformları yavaş yavaş reklamlarla donatılıyor. FriendZ ekibi bu alandaki potansiyeli görmüş ve bunu potansiyeli olan ciddi bir İCO'ya dönüştürmüş. Whitelistleri alalım. birde şu var https://web-app.amazing-friendz.com/ yavaş yavaş aşağıya kaydırın sayfayı ve "You can use our credits with the following brands" yazan yerin altındaki markaya bakın
|
|
|
|
hirozaki faraday (OP)
|
|
February 15, 2018, 09:51:48 AM |
|
uygulamaya 30 küsür ünlü katılmış galiba isimlerini bilen var mıdır merak ettim ?
Yakından izlememe rağmen böyle birşey görmedim ama hype çok yüksek telegram grupları ana baba günü.
|
|
|
|
Solarminer
|
|
February 15, 2018, 12:24:55 PM |
|
Hiro diyorsa boş geçmemek lazım . Gerçekten kaliteli güzel yatırımlık ICO paylaşımları oluyor . Taktir ettiğim arkadaşlardan bir tanesi . İş yapabilecek bir proje gibi . Fakat şu an tersteyiz kafamı kaldıramıyorum Belki ico su bittikten sonra borsalardan toparlayabilirim.
|
|
|
|
|