benim şahsi görüşüm 3000 dolar civarlarında olacağı yönünde ve ethereumu bitcoinin onda biri olacak şeklinde görüyorum.
Şu an 20 eth = 1 btc ediyor
5 yıl sonra toplam 1 milyon btc piyasaya girecekken 100 milyon eth piyasaya girecek buna rağmen eth in değeri btc den iki kat fazla artacak diyosun. Süper hesap
müdür kusura bakmazsan bir şey soracağım, neden 2023, neden başka bir tarih değil, 2023 ten nasıl bir beklentin olduğunu belirtirsen, bilemediğimiz bir şey varsa kendimizi geliştirmiş oluruz. Eth konusunda 1500 doları yakında görür, 1350 dedi mi, varsa elinde sat, çok zorlama, 2023 eth kalmayabilir.
Müdür kusura bakma ama Konuları okumadan yorum yaparak bu kadar meriti nasıl topladın.
Btc'nin fiyatına bağlı endekslenir beni. Eğer btc o zamanlarda 50-100k bandında olur ise eth de rahat 5-10k aralığında olacaktır
Eth 'in ilerleryen zamanlarda btc yi geçmesi baya baya ihtimal dahilinde bir durum yalnız, Su anki en ikame coin olduğunu unutmamak gerek cizelgeyi bu kadar yüksekten açmamalıyız.
5 yıl sonra
18 milyon olan btc sayısı 19 milyon olacakken
100 milyon olan eth sayısı 200 milyon olacak
ve buna rağmen diyorsun ki eth btc ye göre 20 kat artıp btc yi geçecek. Hayaller hayaller