coinpool_de
|
|
June 01, 2018, 10:55:20 PM |
|
Son aylarda keşke imzasına falan katılsaydım diye düşünüp hayıflandığım projelerden biri. Beklenti daha yüksekti ama buna rağmen yinede insanları memnun eden istisnalardan biriydi babb. Zamanla nereye geleceğini görürüz.
|
|
|
|
SkyLords (OP)
|
|
June 02, 2018, 01:05:38 AM |
|
Son aylarda keşke imzasına falan katılsaydım diye düşünüp hayıflandığım projelerden biri. Beklenti daha yüksekti ama buna rağmen yinede insanları memnun eden istisnalardan biriydi babb. Zamanla nereye geleceğini görürüz.
Amerika da bulunan kripto para uzmanı ve şirketi olan kişi bu aralar kripto paralara yatırım yapın. Çünkü 2019 da bu kadar ucuz olmayacak diyordu. Yani blockchainde çoğu şirket anlaşma yapıyormuş. Bunlar meydana çıktığında fiyatlar gerçekten güzel yerlere gelecek diyor. Sık sık blockchain ve kripto para ve borsaları takip ederim. Adamın dediği gibi olduğu an elimdeki BAX'ı piyasada bozmayı düşünüyorum. Yani bir nevi HODL yapıyorum. Çok olmasada.
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
June 02, 2018, 01:12:08 AM |
|
Kucoin piyasasına çıktıktan sonra 27btc bazındaki direnci 30lara çıktı. Şu lisansı da alırlarsa en az 40btc civarlarına çıkacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
June 02, 2018, 11:40:11 AM |
|
böyle güzel ve ileride biz yatırımcıların işlerini kolaylaştıracak nitelikli bilgiler paylaşılması forumun etkililiğini de artırıyor bu tür projeler yaygınlaşmalı.
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
|
instr_35
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
June 03, 2018, 09:23:13 AM |
|
proje çok guzeldi ve ben vakit bulamadığım için hiç ilgilenememiştim keşke başka işler yerine bununla ilgilenseydim
|
|
|
|
instr_35
Newbie
Activity: 196
|
|
June 03, 2018, 09:24:57 AM |
|
zaten bu tür projeler tutuyor getirisi de iyi oluyor günümüzde bankacılık yatırım gibi sistemlerle çok ilgileniliyor
|
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
June 03, 2018, 09:34:03 AM |
|
Bence iyi proje ama fazla abartılıyor göreceğiz bakalım bankacılık lisansını alabileceklermi, bir ton kart projesi çıktı hiç biri bir halta yaramadı. Daha öncede banka projeleri çıktı muthiş paralar topladılar ama onlarda yok oldu gitti
|
|
|
|
SkyLords (OP)
|
|
June 03, 2018, 09:53:51 AM |
|
proje çok guzeldi ve ben vakit bulamadığım için hiç ilgilenememiştim keşke başka işler yerine bununla ilgilenseydim
Katılsaymışsın iyi olurdu. Çünkü Türkiye de bulunan herkesin bu borsadan ekmek yiyeceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
acmrl
|
|
June 03, 2018, 10:37:36 AM |
|
Babbın kucoin olayı güzel oldu hacim artar biraz daha kendini göstermeye başlar diye düşünüyorum, tabi piyasanın da biraz normale dönmesi lazım bunun için.
|
|
|
|
bekserson
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 2
|
|
June 04, 2018, 09:49:50 AM |
|
bu tokeni pump yapan ile mtc aynı balina mı be. neredeyse aynı grafik. ikisi de tepede duruyor. altı boş olsa çoktan dump deryasına düşmüştü. küçük salınımlar yapıp tepeye yakın yerde bekliyor.
|
Connecting Dual-Crypto into the Real World G M B Platform Pre-Sale Coming Soon!
|
|
|
holderman
Member
Activity: 285
Merit: 12
|
|
June 05, 2018, 09:39:55 AM |
|
BTC bazlı 30 ila 25 arasında gidip geliyor bir süredir. Uzun vadeci olduğum için aslında ilgilenmiyorum şu anki fiyatıyla. İnşallah güzel noktalara gelecek.
|
|
|
|
SkyLords (OP)
|
|
June 05, 2018, 07:39:33 PM |
|
Şuan durumu gayet iyi bence kötü gidişata rağmen iyi gidiyor. Bende HODL yapanlardanım.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
June 05, 2018, 08:07:29 PM |
|
uzun vadede kazandırır gibi duruyor ama kısa vadede pek umut acıcı değil.Piyasa üzerinde olumlu havalar esiyor eğer güzel gelişmeler olursa bu babb'a da yansır.Beklemekte fayda var.Emin adımlarla çıkışını sürdürüyor.
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
June 20, 2018, 04:19:37 PM |
|
Uzun vadeli olarak tuttuğum projem. Son dönemde twitterda da aktifler fakat fiyata yansımadı bu durum. Çıkmayı düşünmüyorum şimdilik.
|
|
|
|
Gocu
Member
Activity: 302
Merit: 12
|
|
June 20, 2018, 04:21:52 PM |
|
iş yapacak bir proje gibi duruyor.Yalnız ben icolara coin olduktan sonra katılma taraftarıyım.Çünkü ilk etapta 10 da 1 fiyatına piyasaya giriyor.
|
|
|
|
zorbey
|
|
June 20, 2018, 08:17:03 PM |
|
Bankalar coin sistemine er yada geç dönecekler. Başka çareleri yok. Her ne kadar acemi olsamda bu tarz projelerin tutacağını düşünüyorum. Kart ve banka tarzı coinlerin bountylerini bulduğum zaman kaçırmamaya çalışıyorum.
|
|
|
|
Hc01
|
|
June 21, 2018, 05:06:22 AM |
|
Babb hala ucuz sayılabılecek bır fıyatta bence, ekıp guzel calısıyor proje ılerlıyor bu da fıyata yansıyor ara ara, bakalım bu sevıyelerı nezaman asıcak bıraz da pıyasaya baglı artıslar gelse babb da guzel gıder dıye dusunuyorum.
|
|
|
|
gmcobx
Newbie
Activity: 84
|
|
June 21, 2018, 05:42:05 AM |
|
Çıktıkran sonra geldiği noktayla kendini isbat etmiş proje, ekip güzel daha da iyi yerlere gelir herhalde.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
June 21, 2018, 05:58:14 AM |
|
Babb 1 yıl sonra ikinci bir ico yapacak, ilk icoyu 10m dolarla sonlardırmışlardı. Temel yapı taşlarını ve yol haritasına uyduklarını yatırımcılarına kanıtlamak istiyorlar, bunuda 2.ico yaparak gösterecekler. Adam gibi çalışan bir banka projesi yok bakalım babb bu konuda lisans alabilecekmi
|
|
|
|
|