|
muteahhit
Member
Activity: 364
Merit: 20
|
|
February 08, 2018, 02:22:23 PM |
|
E-Devlet’te yeni başlayan alt-üst soy bilgisi sorgulama (soyağacı sorgulama) hizmeti büyük ilgi çekti. Yoğun giriş nedeniyle sistem kilitlendi. E Devlet'in bu hizmeti sayesinde 1800'lü yıllara kadar aile geçmişi görüntülenebiliyor. https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulamaHaydi arkadaşlar bakalım bizim soyumuz nereye dayanıyor büyük ilgi gördüğü belli hala siteye girmeye çalışıyorum :d bu devletin düzgün çalışan serverları yok mu acaba
|
|
|
|
2run
|
|
February 08, 2018, 02:25:02 PM |
|
Senegal göçmeni çıktım ya la Şaka bir yana aslen karadenizliyim çok merak ediyorum nerelerden gelmişim neler olmuş... Dedemden öncesi hakkında pek bilgimiz yoktu bakalım site düzelirse bakacağım.
|
|
|
|
mstkmstk (OP)
|
|
February 08, 2018, 02:25:43 PM |
|
büyük ilgi gördüğü belli hala siteye girmeye çalışıyorum :d bu devletin düzgün çalışan serverları yok mu acaba [/quote] Bunun olacağı belli zaten serverları neden sağlam tutmazlar.5-6 saat daha sürer gibi bu durum gece bakmak denemek lazım.
|
|
|
|
nazymzhu
Jr. Member
Activity: 248
Merit: 1
|
|
February 08, 2018, 03:14:48 PM |
|
çok önemli sanki
|
|
|
|
thetis
|
|
February 08, 2018, 03:27:09 PM |
|
1 saattir karşımda ki ekran;
İşleminiz devam ediyor, lütfen beklemeye devam ediniz… Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeni ile işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir…
Bekleme süreniz hizmet veren kurumun işlem kapasitesine göre değişebilir. İşleminiz tamamlandığında, otomatik olarak bir sonraki aşamaya geçeceksiniz.
gerçi vergi borçlarını bile sorgulayabilmek için 5 dk beklediğimiz düşünülürse bu hafta zor sorgular bunu.
|
|
|
|
kmlkkl
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
February 08, 2018, 03:58:38 PM |
|
Bence çok ta önemli değil. Bakmak için gireyim dedim hala dönüyor herkes akın etmiş ne kadar çok boş insan var Daha da bakmam bu nedir ya koskoca devlet soyağacı bilgisi için çöktü
|
|
|
|
mstkmstk (OP)
|
|
February 08, 2018, 04:27:37 PM |
|
2 Saattir deniyorum zar zor açtım belge oluştur dedim sonrası gelmedi halen belge oluşturuyor
|
|
|
|
proof_seeker
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
February 08, 2018, 04:32:30 PM |
|
2 Saattir deniyorum zar zor açtım belge oluştur dedim sonrası gelmedi halen belge oluşturuyor tamamen çöktü geçmiş olsun. bi bok olmaz bu ülkeden.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
February 08, 2018, 06:08:39 PM |
|
2-3 saattir denedim beyaz ekranda habire kaldı sonrasında vazgeçtim bu ülkede maalesef yapılan uygulamaların çoğun da bir takım sıkıntılar oluyor.
|
|
|
|
dumrul88
Member
Activity: 322
Merit: 15
|
|
February 08, 2018, 06:20:32 PM |
|
siteye girerken bile zorluk çıkıyor. 3. denememde falan girebildim siteye. sorgulamaya bastım bakalım ne zaman dolar kim bilir. sınav dönemi ÖSYM kilitlenir. ders kayıt zamanında üniversitenin sitesi kitlenir.
turkiye.gov.tr diye halkın girmesi için bir site yapıyorsun. yaptığın site yükü kaldırmıyor. nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz.
|
|
|
|
sammys
|
|
February 08, 2018, 06:40:27 PM |
|
Şuan tahminlerime göre bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı daha sosyal medyada hiç ciddi anlamda göreni görmedim
|
|
|
|
mr.oz
Member
Activity: 229
Merit: 10
|
|
February 08, 2018, 06:48:48 PM |
|
sülalemle hiçbir bağım bağlantım kalmadı .. sevmem de zaten öyle ilişkileri .. ama işte insan bir merak ediyor .. paşa torunumuyuz yoksa çobanız ya dedelerin dedesi de mi çoban mıymış ama bu site bu gidişle 1 hafta düzelmez
|
|
|
|
bdivrik
|
|
February 08, 2018, 06:51:21 PM |
|
işi biten çıksın arkadaşım site kasıyor
|
|
|
|
J-hoon
|
|
February 08, 2018, 07:55:36 PM |
|
Ders seçimi gibi site kitlendi. Herkes meraklı
|
|
|
|
BTCHakan
|
|
February 08, 2018, 08:18:45 PM |
|
Bir dönem bu zaten vardı. Nüfus müdürlüğünün sitesinden girip bakılabiliyordu fakat sonradan bazı siyasal olaylardan ötürü bunun önüne engel getirildi ve yazılı onay olmadan bakılamayacağına dair bir karar çıktı diye hatırlıyorum. Şimdi tekrardan böyle bir uygulamanın gelmesi güzel olmuş.
|
|
|
|
onlyyou34
Member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
|
|
February 08, 2018, 08:21:55 PM |
|
Nasıl bir uygulama olduğunu ve ne sonuçlar çıkacağını çok merak ettim ama bir türlü ben de giremedim. Gecenin ilerleyen saatlerinde şansım artacaktır
|
|
|
|
kaya.parca
Newbie
Activity: 210
Merit: 0
|
|
February 08, 2018, 08:33:47 PM |
|
Uzunca bir süre giremiyecegiz gibi görünüyor . Hala giremedim. Nereye kadar gidiyor acaba onu merak ettim . Sonuçta bir kuşak öncesi bile nüfusa kayıt için uğraşmıyormus . Küçük yerleşim yerlerindeki insanlar için ne kadar eski bilgi çıkar emin değilim .
|
|
|
|
Palpatinee
Member
Activity: 102
Merit: 25
|
|
February 08, 2018, 08:38:26 PM |
|
Boşuna Uğraşmayın derim yüklenme bir kere olduktan sonra şimdi Kilitlenme oldu bir kaç hafta sonra durum düzelir belki.
|
|
|
|
thebitstreet
|
|
February 08, 2018, 08:45:53 PM |
|
Sistemin bu yükü kaldıramamasından şikayetçi olanları akılcı düşünmeye davet ediyorum;
İlk açıldığı birkaç gün 1-2 milyon ziyaretçi, daha sonrasında ise günde birkaç bin ziyaretçi alacak bu site için altyapıyı ilk birkaç gün herkesin rahatça girmesi için fuzuli olarak geliştirip daha sonrasında yüksek masraflara katlanmaları mantıklı mı?
Sonra ortamlarda hebele hübele çok para harcıyorlar, nereye gidiyor bu kadar para? En basitinden al burdan yak; akıllı mantıklı düşünen adam sayısı çok az. Birde ekşideki girdileri okuyun.
|
|
|
|
|