Etc nin suan itibari ile hic bir mantıklı yönü yok bence 3 gün önce 105m olan block diffculty suan 162m olmuş durumda. 30 ekran kartı ile 24 saatte 4 adet etc alırken an itibari ile kazancım 1,7 adet olarak düştü. Görüyorum ve cıkıyorum gencler kalanlara bol kazançlar. Soran olursa rigleri music etp ve ubiq olarak dagıttım 3 jeton birden giriyorum 3 üde son 2 ayın en düşük zorluk seviyesinde.
peki sen hiç Diff-bomb dye birşey duydun mu ?
ETH daki diffbomb un etkilerini biliyormusun ? ( pşşt eylülde olmuştu araştır bakalım )
Hiç ETC nin stesine girip yada coinmarketcap de atllta o çizelgenin olduğu bölümde Merket haricinde yanındaki Social a tıklayıp adamlar tweet de neler yazmışlar baktın mı ?
Birde merit istiyorsun "yardım "ettim diye ..
Bak tamam araştırma yorma kendini ben anlatayım sana :
Diffbomb u kaldıracaklar yanı eth da olduğu gibi bir düzenleme gelecek ( ha nezaman vs bilmem o kadar ilgilenmiyorum ben ETHhash gurubu kazmayalı 10 ay olmuştur )
Yani diff normale dönecek yada en azından kazançlar vs vs ... eth da da bu şekilde olmuştu.
şimdi bak bu yazdıklarımdan sakın alınma benim burda "senden daha akıllıyım "vs gibi bir aptal ego tatmini yapacak durumum yok. ,Ufak dokunuşlarla sadece kendimce araştırmaya davet ediyorum sizleri.
Sorularınız olursa yada paylaşmak istediğiniz bilgiler bana herzaman özelden yazabilirsiniz. PM lere yetişmeye çalışırım vakit buldukça .
EDİT: Geçen sene Haziran ayında arkadaşlarla otururken "abi etc ne olur vs vs " sorularına hep ETC 2018 şubattan önce bir bok olmaz ama hazirana kadar belki 100 dollar olabilir demiştim. Yıl sonuna kadar eth alın ordan çıkıp 2018 başında etc ye geçin demiştim.
Bu yıl etcnin yılı. ETH yükselmez mi yükselecek ama % olarak baktığında etc den daha fazla " kaldırma " imkanı var.
ETC neden bir 10 milyar dollar olmasın ki ? ( pşşt şuanki durumda 3x demek bu çaktırmayın )
Ben Whitepaper ve Roadmap e göre bakar, ekibin çalışıp çalışmadığını izlerim.
Neyse nedense hakaret ve küfürler yiceğimi bildiğim halde yine birşeyler yazmış oldum. Sizlere Allah kolaylık versin arkadaşlar.
hoşçakalın