signaturecoin
|
|
February 28, 2018, 03:47:28 PM |
|
Fee ücreti ve transfer yavaşlığı sorunu kısmen halledildi. Microsoft engeller ortadan kalktığında Bitcoin'i tercih edeceğini söylemişti ve öylede yaptı. Küçük ücretli bir ürün için ürün fiyatından fazla fee ücreti ödenmesi Btc için ödeme kanallarına eklenme sorunu oluşturuyordu.
|
|
|
|
whitecaramel1
Newbie
Activity: 217
Merit: 0
|
|
February 28, 2018, 05:44:15 PM |
|
olumsuz gelişmelerden dolayı bitcoin düşüşe geçti deniyordu.son zamanlarda bunun gibi olumlu gelişmeler olmasına rağmen bitcoin eski yerine gelemedi.demek ki daha somut ve sağlam gelişmeler lazım, umarım olur.
|
|
|
|
tadzio
|
|
March 01, 2018, 09:13:24 PM |
|
Olumsuz açıklama ve yasakların etkisi derin oldu. Kredi kartı ile kripto para alma yasağı tuz biber ekti piyasaya. Şimdi sadece Microsoft kararı değiştirdi diye 450 milyar dolarlık pazar harekete geçmez.
|
|
|
|
beklenmeyenmisafir
Member
Activity: 210
Merit: 10
|
|
March 01, 2018, 11:00:56 PM |
|
microsoft ta iyice emme basma tulumba gibi oldu, bir öyle diyor bir böyle, benim güvenim kalmadı artık
|
|
|
|
Irfansyed
|
|
March 05, 2018, 04:18:52 PM |
|
Bitcoine yeniden destek açıklamalarını takdirle karşılıyorum. Pazarın gereksinmesi olan desteklerin bu sene artarak devam etmesini umuyorum. Kripto para sektörünün geleceğine sonsuz inancım var.
|
|
|
|
muteahhit
Member
Activity: 364
Merit: 20
|
|
March 05, 2018, 04:59:40 PM |
|
Yenilik ve teknolojinin yaninda olan sirketlerin hepsinin bitcoin ve blockchain sisteminin arkasinda olmasi gerekiyor bence. Cunku gelecekte bitcoin hayatimizin heryerinde olacaktir.
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
|
March 05, 2018, 06:20:56 PM |
|
Büyük şirketler her geçen gün Bitcoin ve Blockchain teknolojisini daha iyi tanıyor ve onlara destek veriyor.Umarım bu tarz büyük şirketlerin hepsi Bitcoin ve Blockchain'e destek vermeye başlar ve bu sayede Bitcoin daha da çabuk kendisini gösterir.
|
|
|
|
R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
sokusimafuckusima
|
|
March 05, 2018, 06:42:31 PM |
|
microsoft bitcoine destek veriyor ama bill gates bitcoin ve kriptopara dunyasi hakkinda pek iyi seyler soylemiyor aslina bakarsak.
|
|
|
|
financialgoal
Member
Activity: 140
|
|
March 27, 2018, 11:51:52 AM |
|
doğrusu buydu dijital pazara giden paradan korktular önünü kestiler şimdi güncelleme olunca kabul eder tabi microsoftu çizdim
|
|
|
|
Koray Pulsar
Newbie
Activity: 280
|
|
March 27, 2018, 05:37:37 PM |
|
Baktılar ki birçok süper güç ülkelerinin büyük firmaları blockchain teknolojisini birçok projede kullanmaya başladılar ve kendi altcoin lerini çıkartarak yatırım yapmaya başladıklarını görünce tekrardan beraber çalışmaya başladılar
|
|
|
|
argurbuz
Member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
|
|
March 27, 2018, 06:37:57 PM |
|
Bu microsoft ta kafasımı güzel bilmiyorum ama habire bir destek veriyor bi vermiyor arkadaş dönek gibi işine geldiği gibi hareket ediyor sanırım dikkatli olalım.
|
|
|
|
ahmetdeger1987
Newbie
Activity: 3
|
|
March 27, 2018, 06:39:40 PM |
|
Yavaş yavaş tüm büyük firmalar bu sektöre gelicek.
|
|
|
|
luppecuppe
|
|
March 27, 2018, 09:16:39 PM |
|
Microsoft gibi eski ve köklü bir bilişim firmasının yapılan yanlışı düzeltmemesi düşünülemezdi ve öyle de yaptı. Diğer firmalarında kripto para ile ödemeye yönelik adım atmaları gerekiyor.
|
|
|
|
Easx
Member
Activity: 490
|
|
March 28, 2018, 05:02:27 AM |
|
Ben artık herhangi bir şirket desteğinin bir etkisi olacağından ümidi kesmiş durumdayım. İsterse dünyadaki tüm firmalar desteklesin kullanım alışkanlıkları artmadığı ve hayatımıza entegre olmadığı sürece artış engelleniyor. Devlet desteği lazım bize artık.
|
|
|
|
newguy05
|
|
March 28, 2018, 06:56:21 AM |
|
Dev dünya firmalarının bitcoin'i ödeme yöntemi olarak kabul etmesi ve sistemlerine entegre etmeleri önemli bir adım. Böylelikle bitcoine güven artıyor, bilinç artıyor, ancak bunun kullanıcılar tarafında genele yayılmadığı sürece sadece pazarlama ve reklam amaçlı bir etkisi olacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
deliedenpsikolog
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
|
March 29, 2018, 08:34:12 AM |
|
microsoft da bu işi iyice emme basma tulumbaya çevirdi, bir diyorlar destek veriyoruz, öbür gün diyorlar yok işte bizim çocuk açıklama yapmış aslında vermiyoruz destek diyorlar, yani bunların açıkçası ne dediği belli değil, ben saçma buluyorum
|
|
|
|
|