Bu forumda icoları oylamanın doğru olacağını sanmam. Öncelikli olarak tüm icolara eşit mesafede durup objektif puan verileceğini sanmam. Kaldı ki forumdaki herkes bir icoyu analiz edebilecek yetkinlikte değil. Bir çoğumuz kendi kişisel öngörülerimizle hareket ediyoruz ve bu öngörülerimizi etkileyen faktörler her birimiz için farklı. Ayrıca böyle bir oylamanın kişisel menfaate göre yapılmayacağını bilemeyiz çünkü her birimiz aynı zamanda yatırımcıyız. Herkes yatırım yaptığı icoyu ön plana çıkarmak için oyunu kullanır. Tarafsız bir oylama mümkün değil malesef, sonuçlar yanıltıcı olur. Bu forumda insanları yönlendirip yanıltmak yatırımcılara zarar verebilir.
Örneğin yukarıdaki yoruma genel olarak katılıyorum. Objektif olmak çok zor. İnsanlar yatırım yaptıkları ICO lara yüksek not verebiliriler.
Mesela Bounty yönetenlerin doldurmak zorunda olduğu bir tablo olsa ICO süreci ve Bounty kamapanya dönemi sonunda aşağıda yazacağım kriterleri ilan etseler. Ve bunlar matbu bir tabloda aynı başlık altında yayınlansa.
Bounty süreci 6 hafta sürdü
Bounty en başta söz verilen-vadedilen sürede bitirldi.
Ödüller doğru oranlarda eksiksiz dağıtıldı.
ICO sonucu şu kadar kalan tokenler yakıldı.
......vb
Ben bu işi biliyorum dediğim olsun demiyorum. Ortak bir problemimiz ve güçlü bir forumumun var. Yanlışlar ve haksızlıklar karşısında etkin bir mücadele yöntemi arıyorum.