Ben iconun iyi artış sağlayacağını düşünüyorum.Globalde bayağı tavsiye ediyorlar.Bu arada konuyu güzel düşünmüşsün.Herkes yazarsa süper bir liste çıkar işimize yarar
Evet ana fikir, bilinmeyen icoları hep beraber takip edebilmek. Teşekkürler.
Çok güzel bir konu açmışsınız. Üstelik devamında gelen mesajlar da çok iyi. Ben de INS e çok güvenenlerdenim. Bounty sinden aldığım tokenleri pek satmayı düşünmüyorum.
INS'e ben de çok güveniyorum. Bu listede kesinlikle olurdu sadece çok bilinmeyenleri eklediğimiz için listede yer almadı.
Potansiyeli olan bir coin, airdrop olan coinlere genelde insanlar mesafeli yaklaşıp hemen satmayı düşünürler ama sitelerini incelediğiniz zaman birşeyler yapacaklar gibi gözüküyor. Bu şekilde ELTCOIN'de var, onlar da baya çabalıyorlar.
Tecrübelerim herkesin bildiği coinlerin maalesef uzun süreçte yükseldiği yönünde, kısa zamanda kar yapmak isteyen arkadaşlar gizli saklı cevherkeri araştırmaları gerekiyor. Şu zamanlar hold bir halta yaramıyor artık
Evet durum tam olarak anlattığınız gibi ama buradaki sıkıntı, kısa vade de kar demek daha büyük risk almak demek, herkesin bildiği coinlere yatırım yaparsanız eğer riskiniz az olur.