TuRKoSiM (OP)
Member
Activity: 205
Merit: 10
Coming Soon
|
|
February 15, 2018, 10:24:11 AM |
|
Merhaba arkadaşlar dün itibariyle bittrex hesabım donduruldu. Hesabım onaylı ve günlük limitim hala 100 btc gözüküyor. Fakat hiç bir işlem yapamıyorum, cüzdanlar da gözükmüyor.
Benzer bir durum yaşayan ya da bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
yazan mesajı kopyalıyorum;
YOUR ACCOUNT CANNOT BE AUTOMATICALLY ENABLED AT THIS TIME DISABLE ACCOUNT INFORMATION Possible reasons your account may be disabled:
You requested that your account get disabled You attempted to verify your account with an identification document that has already been used We suspected your account was hacked and disabled it for you Your account was involved in irregular trading activity You violated the Bittrex terms of service Depending on why your account was disabled, you may be able to enable it yourself.
For more information, see this article.
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
February 15, 2018, 10:32:21 AM |
|
Merhaba arkadaşlar dün itibariyle bittrex hesabım donduruldu. Hesabım onaylı ve günlük limitim hala 100 btc gözüküyor. Fakat hiç bir işlem yapamıyorum, cüzdanlar da gözükmüyor.
Benzer bir durum yaşayan ya da bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
yazan mesajı kopyalıyorum;
YOUR ACCOUNT CANNOT BE AUTOMATICALLY ENABLED AT THIS TIME DISABLE ACCOUNT INFORMATION Possible reasons your account may be disabled:
You requested that your account get disabled You attempted to verify your account with an identification document that has already been used We suspected your account was hacked and disabled it for you Your account was involved in irregular trading activity You violated the Bittrex terms of service Depending on why your account was disabled, you may be able to enable it yourself.
For more information, see this article.
Güvenlik maksatlı dondurulmuş gibi gözüküyor. Supporta mesaj atıp ne olduğunu anlamaktan başka careniz gözükmüyor.
|
|
|
|
varanvaran
Legendary
Activity: 1116
Merit: 1019
Bitcoin Trader
|
|
February 15, 2018, 10:36:50 AM |
|
benimde polo hesabım once donduruldu sonra 3 ay mı yada daha fazla kapalı idi avıldı simdide 1 aydır polo hesabım kilitli
|
|
|
|
GrinZ
Legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
|
|
February 15, 2018, 11:39:21 AM |
|
Geçen aylarda da bu tarz da şikayetler mevcuttu Bittrex ' den kaynaklı . O zamanlar tekrardan onaylı hesapları inceliyorlardı . Türkçe karakter kaynaklı olduğu ortaya çıkmıştı sanırım . (Net hatırlamıyorum) Bittrex ' in slack grubundan mutlaka irtibata geç . Tekrar bir kimlik isteyeceklerdir muhtemelen .
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
February 15, 2018, 07:07:38 PM |
|
Geçen aylarda da bu tarz da şikayetler mevcuttu Bittrex ' den kaynaklı . O zamanlar tekrardan onaylı hesapları inceliyorlardı . Türkçe karakter kaynaklı olduğu ortaya çıkmıştı sanırım . (Net hatırlamıyorum) Bittrex ' in slack grubundan mutlaka irtibata geç . Tekrar bir kimlik isteyeceklerdir muhtemelen .
Patır patır ve özellikle Ortadoğu, bazı Afrika ülkeleri ve Türkiye'den hesap blokluyorlardı, pek yazı karakteriyle ilgili olduğunu sanmıyorum (bildiğimden değil, yorumumdur). Koşarak kaçtım Bittrexten, daha da işim olmaz şahsen.
|
|
|
|
ascakan
|
|
February 16, 2018, 09:15:57 AM |
|
son 2 ay mı öyle bir süre zarfında hiç coin yatırmamış son 3 ayda coin yatırsada işlem yapmamış hesapları yükü azaltma adına otomatik kapattılar açıklama yapmışlarda bir el atın kapanmasın diye sanırım uzun süreli hodl oldunuz ve dokunmadınız hesabınıza onaylı bile olsa ya da çok şifre değiştirme talebinde bulundunuz ya da gelen dondurma emailini okumadan onayladınız ya da yanlışlık olmuştur ama desteğe yazdığınızda her ne olmuşsa olsun GÖRDÜKLERİNDE açacaklardır... Biraz daha sabır
|
|
|
|
koinsever
|
|
February 16, 2018, 10:13:21 AM |
|
geçtiğimiz aralık ayında benim de aynı uyarıyla onaylı hesabım bloke olmuştu. 2 ay bloklu kaldı. ticket hep açık kaldı. yeniden onaylama istediler gönderdim hesabım açıldı. ama 2 ay öylecek bekleme düşüşlerde satım yapamamak sinirimi çok bozdu.
|
For rent...
|
|
|
Arizona
|
|
February 17, 2018, 04:19:16 PM |
|
Bittrex hesap onaylarını 1 ay sonra yapmasıyla fazlasıyla müşterisini kaybetti ben dahil koşarak kaçtım. Binance kullanın çok fazla işlem hacminiz yoksa. Bittrex bi anda patlayacak gibime geliyor o kadar tickatın altından nasıl kalkıyorlar hayret ediyorum
|
|
|
|
ozcanucler
Member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
|
|
February 17, 2018, 05:14:35 PM |
|
Bittrex hesap onaylarını 1 ay sonra yapmasıyla fazlasıyla müşterisini kaybetti ben dahil koşarak kaçtım. Binance kullanın çok fazla işlem hacminiz yoksa. Bittrex bi anda patlayacak gibime geliyor o kadar tickatın altından nasıl kalkıyorlar hayret ediyorum
Kesinlikle bende hesap onayından sonra kaçanlardanım sağı solu belli değil yine binanceye geçmeyi düşünüyorum mecbur kaldığım erc20 olmayan koinlerde bakalım bittrex'in sonu pek hayır değil.
|
|
|
|
Lebraam
|
|
February 17, 2018, 07:11:01 PM |
|
Bu tarz mesajların sıklaşmasından dolayı bittrex'te duran yatırırmımı binance'a aktardım. binance i aktif olarak kullanıyordum ama bittrex i sürekli açmadığımdan uzun vadelileri orda tutuyordum satma isteği uyanmasın diye. bittrexi bitirdik bakalım inşallah binance patlamaz.
|
|
|
|
Defloration
|
|
February 17, 2018, 09:33:09 PM |
|
Bittrex hesap onayi sitemesinin sebebi borsalarinda haksiz kazanc pump/dump yapan hesaplari tespit edip bloke etmekti. Onlarin yaninda namuslu kullanicilarda zarar gordu hesaplari donduruldu vs.... siz de yanlislikla veya isteyerek pump dump yapilan coinden alim satim yaptiysaniz kara listeye girmis olabilirsiniz
|
|
|
|
thewarriors
Full Member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
|
|
February 18, 2018, 07:38:30 AM |
|
Bittrex hesap onayi sitemesinin sebebi borsalarinda haksiz kazanc pump/dump yapan hesaplari tespit edip bloke etmekti. Onlarin yaninda namuslu kullanicilarda zarar gordu hesaplari donduruldu vs.... siz de yanlislikla veya isteyerek pump dump yapilan coinden alim satim yaptiysaniz kara listeye girmis olabilirsiniz
Kesinlikle hocam bende sizin gibi düşünüyorum zaten hesap onay sisteminin gelme amacı ide pump dumpcuları engellemekti fakat yeterince başarılı olamadılar bakalım sonu umarım kötü olmaz.
|
|
|
|
TuRKoSiM (OP)
Member
Coming Soon
|
|
February 18, 2018, 11:19:32 AM |
|
üç günlük yazışma ve uğraşlarım sonucu hesabım tekrar aktif edildi.
|
|
|
|
felixesteban
Member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
|
|
February 18, 2018, 07:00:36 PM |
|
İyi yine üç gün gibi kısa bir süre içinde sorununuz çözülmüş. Soruna neyin yol açtığına dair bir açıklama yapıldı mı peki. Çok geçmiş olsun bu arada. Bir ay gibi bir süre hesap kapalı olsa insana harbiden çok sıkıntı verir
|
|
|
|
TuRKoSiM (OP)
Member
Coming Soon
|
|
February 18, 2018, 07:02:00 PM |
|
İyi yine üç gün gibi kısa bir süre içinde sorununuz çözülmüş. Soruna neyin yol açtığına dair bir açıklama yapıldı mı peki. Çok geçmiş olsun bu arada. Bir ay gibi bir süre hesap kapalı olsa insana harbiden çok sıkıntı verir
Hayır hiç bir açıklama yapmadılar. Çok Sağolun
|
|
|
|
natureltiqqy
|
|
February 20, 2018, 01:13:07 PM |
|
insanın başına gelmeyince pek anlayamıyor durumu ancak başa gelince eli ayağına dolaşıyor panikle ne yapacağını bilemez oluyor. üç gün içinde sorunu halledebilir hale gelmişlerse bittrex açısından bizler için güzel bir gelişme
|
|
|
|
TheCarm
|
|
February 20, 2018, 06:50:20 PM |
|
Bittrex hesap onaylarının şişmesinden dolayı çok geç geri dönüş sağladı. Hesap dondurulması ve güvenlik ticketlarına 24 saat içinde cevap veriyorlar genel olarak. Maalesef borsada keyfimce alım satım yapıp kar elde edemeyeceksem orada durmanında pek anlamı kalmıyor. Hodl yapacağım çok daha güvenli cüzdanlar varken bittrexde durmak saçma
|
|
|
|
BTCHakan
|
|
February 21, 2018, 02:34:10 AM |
|
Valla Bittrex'ten beklenmeyen bir hareket olmuş 3 günde problemin çözülmesi. Son dönemlerdeki yoğun talep yüzünden ciddi support problemleri vardı. Sanırım altcoin borsası olarak Binance'nin ciddi yükselişine karşı bir gelişim politikası izlemeye başlamışlar. Anlaşılan Bittrex eski günlerine döneceğinin sinyalini veriyor.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
February 21, 2018, 02:48:49 PM |
|
sanırım artık supportları daha hızlı calısıyor zaten yeni uye alımını durdurdu diye biliyorum request yapıp sıraya giriyorsunuz. support icinde surekli yeni eleman alıyoruz diyorlardı.
|
|
|
|
TuRKoSiM (OP)
Member
Coming Soon
|
|
February 21, 2018, 03:11:25 PM |
|
Hesabım acıldı acılmasına ama aynı gun hesabım pasife alınmadan hemen önce gönderdiğim XEM lerin bakiyeme yansımasını 8 gündür bekliyorum. Ve aynı gün açtığım ticket çözümsüz ve yanıtsız bekliyor.
|
|
|
|
|