Sizlere faydalı olduysa sevindim. Masternode ile ilgili daha teferruatlı bir anlatımda vardı. Ama en sade anlaşılırı bu olur diye düşündüm.
Elinize sağlık güzel paylaşımlar yapıyorsunuz.Meritim malesef yok şimdilik ama olduğunda kesinlikle vereceğim.
Masternode ve Stake yapmanın mantıklı olduğu coinleri araştırıyorum.
Bir sonraki Dash ı yakalayabilsek muazzam olurdu.
Hocam Masternode konusu geçtiğinde herkes genelde Dash den bahsediyor.
Ben 4 aydır bu piyasadayım masternodun dash e etkisi nasıl oldu ?
Ne kadardı ne kadara fırladı . açılır açılmaz ne kadar etkisi oldu ? zamanla değeri çok düştü mü coinin ?
Ben biraz bakındım ama bulamadım bu tarz bir inceleme. kendim de çözemedim pek.
Siz biliyorsanız biraz açıklayabilirmisiniz o zaman ki etkisini ?
Dash ile ilgili daha önce yazdığım bir masternode bu biraz daha ayrıntılı bir konu.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2920708.0Dash'in değeri masternode ile dahada yükseldi. Dash fiyatı o zamanlar POSW gibiyken şimdi dash fiyatı bugün itibariyle 585 dolar.
Ayrıca bununla birlikte masternode olarak sizin aylık ve yıllık kazancınız olacak. Yani durduk yere 585 dolarınız dash için söylüyorum ayda 2 veya daha fazla katlanacak. Tabi işin kötü yanı masternode biraz pahalı. Mesela dash ile masternode 1000 adet elinizde olması halinde izin vermişlerdi. POSW ile 20000 adet olması gerektiği söyleniyor.
Masternode u biliyorum hocam da benim merak ettiğim coinin fiyatına etkisi . Teşekkürler cevabınız için.
Dash in şu anki fiyatını tamamiyle masternode a bağlamak hata olur sanırım.
Benim merak ettiğim nokta atıyorum masternode dan önce dash 1 dolardı diyelim masternode a çıkıldığı gün ve ay itibari ile fiyat ne kadar fırlamış oldu ?...
Şu an için çok sağlam proje olarak düşündüğüm değeri çok düşük olan syscoin yakında masternode a çıkıcak. Mart sonu nisan ortası gibi sanırım.
100 bin syscoin gerekiyor masternode için. Benim masternode kuracak kadar yatırımım yok.
Sadece coinin ne kadara fiyatlanabileceğini tahmin etmeye çalısıyorum yaklaşık olarak ki ona göre bir planlama yapabileyim.
şu an 0,5 dolar atıyorum 10 dolarları gösterebilir mi acaba diye düşünüyorum.
Proje zaten çok sağlam. sadece masternode da değil aynı zamanda blockmarket web de çıkaracaklar.
Gerçekçi bir hedef tahmini oluşturmaya çalışıyorum.
Bunun içinde masternode un fiyata etkisini öğrenmek istedim.