Neo.op
|
|
February 17, 2018, 06:29:59 PM |
|
Ethereum altyapısını geliştirmek demek geçen aylarda kedili köpekli oyunlardan çektiğimiz derdi birdaha çekmeyeceğiz demek, EFC umarım başarılı olur bu yıl ethereumun yılı olacak tutmaya devam.
|
LYR | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄▓███ ▓▓▓▓▓▓▓██████▀▓███▄▓█ ▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████ ▓▓▓██████████████████ ▓▓███████████████████ ▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ | LYRA Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════ ✓Customizable tokens ███✓NFT███ ✓DeFi███ ✓DEX███ ✓Revenue share | | | |
|
|
|
kribati7
|
|
February 17, 2018, 06:37:58 PM |
|
Piyasa da o kadar çok yatırımcı bekliyor ki ETH'yi haddi hesabı yok. ICO'ların bu kadar popülerleşmesi ile daha da değerlenmesi gerekirken bitcoinin şuursuzca yükselmesinden ötürü dipleri yalamıştı. Son 1 aydır güzel bir atakla yerini sabitledi. Bitcoin düşse de kendi 0.090-0.1 bitcoin seviyelerinde koruması 2018'in ETH'nin yılı olacağını bize kanıtladı. Bu gibi haberler sayesinde ETH'nin daha gidecek çok yolu var gibi görünüyor. Vitalik reise selamlar. Uçur bizi Vita!
|
|
|
|
frarslan
Member
Activity: 140
Merit: 10
|
|
February 17, 2018, 06:39:27 PM |
|
BTC olarak geriliyor ETH. Dolar olarak biraz yükseldi. Umalım da artık kıpırdanma başlasın ETH için.
|
|
|
|
electronic981
|
|
February 17, 2018, 07:25:50 PM |
|
Ethereum topluluk fonu oluşturulması Ethereum tabanlı projelerin büyümesine katkı koyar. Ethereum 1000 doları hedefe yerleştirdi. 1400 dolar zirve fiyatının %30 altında bir seviye.
|
|
|
|
megadeth1992
Member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
|
|
February 17, 2018, 07:33:32 PM |
|
Son zamanlarda Etherium da bir durgunluk mevcut. Bu gelen haberlerle inşaallah bir yukselme olur bizde kazanç saglariz. Hem de Etherium tabanlı projeler gelişir.
|
|
|
|
Euphrates
|
|
February 17, 2018, 07:38:01 PM |
|
Ne kadar bitcoin kripto paraların babası olarak görülsede ben ethnin sistemini seviyorum... Bir çok tokene tabanlık yapması ve hızlı olması ( tabiki ara ara sıkıntılar olmuyor değil ama olsun o kadar ) Başarılı olacağınıda düşünüyorum uzun süreçde değerlendirilmesi gereken bir coin.
|
|
|
|
Defloration
|
|
February 17, 2018, 07:47:27 PM |
|
Bu şekilde ethereum tabanlı projeler olursa ethereum fiyatı daha fazla artacaktır. Yatırım yapmak için güzel bir fırsat olabilir. Değerlendirmeye alıyırum. Teşekkürler.
|
|
|
|
srhtssr
Jr. Member
Activity: 98
Merit: 1
|
|
February 17, 2018, 07:53:05 PM |
|
etheryum golem omisego ile birlikte yürüttükleri asya pasifik fon projeleri var inşallah etkili olucaktır
|
CUBE CHAIN | The 4th Blockchain for Ecommerce ■ ■ ▬▬▬ ▬▬▬ ■ ■ Meet the social Blockchain services you imagine.
|
|
|
Risotto
|
|
February 17, 2018, 08:03:15 PM |
|
Ben Eth ve ripple savaşı olacağını düşünüyorum btc nin tahtını sallandırması için en az 2 seneye daha ihtiyacı var şuan için çok erken rakiplerine göre güçlenmekten başka seçeneği yok.
|
|
|
|
ysakay
|
|
February 17, 2018, 08:04:21 PM |
|
Ethereumun en büyük şansızlığı en çok mine edilen coin olması. Kazanların %90 satıyor hemen rig masrafları için. Btc ye oranla çok daha kolay kazıldığı için buda fiyata etki ediyor. Teknoloji,altyapı,fikir olarak zaten bırakın rakibini,taklit edebilecek bir proje daha yok.
|
|
|
|
zenfo
|
|
February 17, 2018, 08:17:57 PM |
|
ethereumun habere falan ihtiyaci yok artik. halen gec mi. bence degil. hicbir zaman gec oldugunu dusunmemek lazim. kazipta satan adama da hakvermek lazim. gunubirlik dusunuyor onlar
|
|
|
|
Account Supplier
|
|
February 17, 2018, 08:37:26 PM |
|
Ethereum yerini sağlamlaştırdı ama daha fazla geliştirmesi lazım kendini. Kolay kazılması fiyatının daha fazla yükselmesini engelliyor ama bu sene ikiye katlayacaktır şu anki fiyatını rahat rahat. Ben ileride çok daha fazlasını bekliyorum, bitcoinle arasındaki farkı her yıl daha da eritecektir.
|
|
|
|
virtfund
|
|
February 17, 2018, 08:52:11 PM |
|
Son yayınlanan EThereum grafiklerinde Ethereum fiyatının Bitcoin fiyatının yarısına kadar rahatlıkla ulaşabileceği gösteriliyor, tabii ki vade bilinemez, nasıl ki BTC biriktiriyorsam ETH de biriktiriyorum.
|
|
|
|
kschneezy
|
|
February 17, 2018, 11:15:07 PM |
|
Eth diyince herkesin aklına güvenilir liman gelmiş yine ki daha doğru bir tanım bulamıyorum. Herkesin walletında istisnasız bulunan ethereumun gelişmesini sağlayayabilen her şey güzel haberdir
|
|
|
|
marn6767
Member
Activity: 252
Merit: 13
|
|
February 18, 2018, 02:24:15 AM |
|
btc yükseldikçe eth'de kısmen aynı doğrultuda yükseliyor. Önceki postta arkadaşın birinin dediği gibi btc'nin alternatifi ve sağ kolu
|
|
|
|
cemetin54
Member
Activity: 392
|
|
February 18, 2018, 03:20:52 AM |
|
Hedefleri 100 Milyon dolar toplamak şuanlı ken büyük desteği Vitalik sağladı fona dahada gelişicek ethereum yakında fiyata etkisi çok belli olur
|
|
|
|
therealbigcoin
|
|
February 18, 2018, 05:48:28 AM |
|
Ethereum yerinde sabit duran bir coin değil. Devamlı blokzincirini daha fazla güçlendirecek ve fark yaratacak projeler üretmeye devam ediyor. Ben Ethereumun güvenilir liman olduğunu düşünüyorum, bu yılda yatırımcısının güvenini boşa çıkarmayacak.
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
February 18, 2018, 08:33:00 AM |
|
Hep söylüyoruz Ethereum piyasaya ağırlığını günden güne koyuyor. En güvenilir yatırımlardan birisi şuanda güzel haber.
|
|
|
|
mariogomer
Member
Activity: 462
|
|
February 18, 2018, 08:48:41 AM |
|
Ethereum, Bitcoin ile birlikte geleceği en büyük iki coininden birisi. Ethereum tabanlı coinlerin başarısı Ethereum'un da başarısıdır
|
|
|
|
hidrocop
|
|
February 18, 2018, 09:02:42 AM |
|
Benc 2018 de pos gelecekse ethereum gerçekten yükselecektir. ellerinde yüklü ether tutanlar satmayarak pos sayesinde para kazanacaklar neden satsınlar ki
|
|
|
|
|