Açıklamanız fazlasıyla kafa karıştırıcı. Acil nakit ihtiyacı ve borçlardan dolayı hesaplarınızı satıyorsınuz ama nakit kabul etmeyip btc, ltc tarzı coin ödeme istiyorsunuz. Borçlar coinlerle nasıl ödenecek merak ettim doğrusu. Hayırlı satışlar..
( Baltalama amacıyla yazılmamıştır )
Arkadaşlar bunu anlamak niye bu kadar zor geliyor size? Banka hesabımdan 25 bin lira civarı nakit koinim.coma geçti ve eğer bu parayı da koinim üzerinden hesabıma geri sokarsam, inceleme falan olursa gönderdiğimi geri almış görüneceğim. Öbür türlü 25bin lira bir yere gitti sonra geldin 15-20bin lira başka bir yerden getirdin devlet tutar kulağından nereden geliyor lan bu para der. Ayrıca burası türkiye yarın biri çıkıp bu işlerden de vergi almalıyız diyebilir.
Birader alıcam dedimmi?
Başka bi hf hesabımı satıyorum?
Baltalama dediğin bende satış yaparsam olur.
Keklemeye çalıştığın kişiler uyanık oldun diye yazıyorum.
Meydanı boş bulup gördüğünüzü düdüklemeye çalışmayın artık.
Millet 100k üstünde sorun yaşamıyo buna 50binde yaşatacaklar.
Bende diyorumki hesabına para akışının sebebini söyleyebiliyorsan sorun yok.
Btc alsan başkasının hesabından çekeceksin. Nakit olursa alanda güvende olur sende paranın nerden geldiğini açıklarsın.
Ki para çok çok büyük değilse ve düzenli değilse bazı ekstra durumlar dışında gelir vergiside almazlar.
Senin durumunda bu ekstraya girmiyor.
Yav he he herkes mal bi sen zekisin.
Mailide vericekmiş.
Ulan ben diyorum desteğe yazar kart bilgilerini verir alırsın bu hala diyo mailide vericem.
Vermesen nolur sanki.
Birader can-ı gönülden inanıyorumki o parayı sana veren o paraya güle güle der...
Nakit ihtiyacı varmışmışmış. Birde btc alıp bozdurmadaki feeleride katınca daha az geçicek eline. Sen harbi dürüst bi adam olsan zaten onuda düşünür bu kadar lagaluga yapmazdın.
O feeler 1000$ da olsa umrunda olmaz çünkü hesabı geri alacağını adın gibi biliyorsun.