marn6767
Member
Activity: 252
Merit: 13
|
|
February 25, 2018, 02:12:24 AM |
|
bende şimdi farkettim telegram facebook ve twitterla başladım yarın yada ondan sonraki günde bir youtube videosu çekme niyetim var bakalım güzel para bırakır inşallah
|
|
|
|
MarcosCr
Member
Activity: 215
Merit: 13
|
|
February 25, 2018, 08:52:57 AM |
|
Kumar projeleri pek tutmuyor, her gün neredeyse bir tane kumar projesi ortaya atılıyor çünkü. Gerçek dünyamıza bir değer katan projelerden yanayım, o yüzden kumar projelerine sıcak bakamıyorum.
|
|
|
|
BitcoinTurk (OP)
|
|
February 27, 2018, 05:24:17 PM |
|
bende şimdi farkettim telegram facebook ve twitterla başladım yarın yada ondan sonraki günde bir youtube videosu çekme niyetim var bakalım güzel para bırakır inşallah
Pre-ICO süreci pek iyi gitmiyor gibi henüz aşırı derece bir satış yok. Umarım hep birlikte güzel kazanırız.
|
|
|
|
Sync485
|
|
February 27, 2018, 06:01:10 PM |
|
artık kumar projeleri pek tutmuyor. çünkü sec muahbbetinden midir nedir exchangeler kumar coinlerini delist ediyorlar. buda yatırımcıyı kaçırıyor.
|
|
|
|
BitcoinTurk (OP)
|
|
February 27, 2018, 07:02:54 PM |
|
artık kumar projeleri pek tutmuyor. çünkü sec muahbbetinden midir nedir exchangeler kumar coinlerini delist ediyorlar. buda yatırımcıyı kaçırıyor.
Bu sebepten dolayı yeterli ilgi ve yatırımın alınamadığını düşünüyorum.
|
|
|
|
soilwork79
|
|
February 27, 2018, 07:21:49 PM |
|
Baya yüksek ödeme yapıyor gibi görünüyor. İmzasına katılan çok kişi var. Bu durum başarılarına yansıyacak mı göreceğiz. Bountycileri çeken proje kazanır bence bu da o yüzden istediği parayı toplayacak.
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
February 27, 2018, 09:54:53 PM |
|
Bende umutluydum ama gitgide umudum tükeniyor desem yalan olmaz, beklediğimden çok kötü geçiyor malesef pre-ico bu gidişle imzacılar olarak pek kazanç sağlayamayabiliriz arkadaşlar.tek iyi tarafı manager adam düzenli sayıyor diğerleri gibi kampanya sonunu beklemeden.bekleyelim görelim bakalım belki yanıltırda iyi bi kazanç elde ederiz
|
|
|
|
BitcoinTurk (OP)
|
|
February 28, 2018, 06:25:23 PM |
|
Bende umutluydum ama gitgide umudum tükeniyor desem yalan olmaz, beklediğimden çok kötü geçiyor malesef pre-ico bu gidişle imzacılar olarak pek kazanç sağlayamayabiliriz arkadaşlar.tek iyi tarafı manager adam düzenli sayıyor diğerleri gibi kampanya sonunu beklemeden.bekleyelim görelim bakalım belki yanıltırda iyi bi kazanç elde ederiz
Katılıyorum, çerez parası bile zor çıkar gibi görünüyor.
|
|
|
|
ozm0823
Member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
|
|
February 28, 2018, 06:48:42 PM |
|
Ben de imzasina katilayim demistim fakat 400 kisiyle sinirlandirmislar. Maalesef kabul edilmedim. Blog yazmayi dusunuyorum. Hep beraber bekleyelim ve gorelim.
|
|
|
|
BitcoinTurk (OP)
|
|
February 28, 2018, 06:51:55 PM |
|
Ben de imzasina katilayim demistim fakat 400 kisiyle sinirlandirmislar. Maalesef kabul edilmedim. Blog yazmayi dusunuyorum. Hep beraber bekleyelim ve gorelim.
Şuan pek kazançlı gibi görünmüyor zaten imza kampanyası. Oldukça ağır ilerliyor Pre-ICO.
|
|
|
|
KenannT
Member
Activity: 596
Merit: 14
|
|
February 28, 2018, 06:52:05 PM |
|
benm anlamadıgım stakeleri dolar cinsinden göstermısler acaba o stakeye o parayı direk mi verecekler yoksa havuzu bolup mu verecekler forumda cok dekgelıyorum bu imzaya umarım kazanırlar
|
|
|
|
Suleiman the Magnificent
|
|
February 28, 2018, 07:05:55 PM |
|
benm anlamadıgım stakeleri dolar cinsinden göstermısler acaba o stakeye o parayı direk mi verecekler yoksa havuzu bolup mu verecekler forumda cok dekgelıyorum bu imzaya umarım kazanırlar
Stake miktarına göre havuz bölünecek. Orada yazan rakamlar tahmini olarak verilmiş. Stake başına düşecek miktara göre daha fazla ya da az olma ihtimali var.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
February 28, 2018, 08:24:36 PM |
|
hocam başlığı açtığın için teşekkürler sayende hiç olmazsa bountylere katıldım twitter ve facebook bounty sine katıldım bakalım neler olacak bereketli kazançlar diliyorum
|
|
|
|
benzinkokusu
Member
Activity: 280
|
|
February 28, 2018, 10:35:59 PM |
|
Bu koinin .gif lerle alakası olsa çok hoş olurdu, kripto piyasasının bu iş için de bir koine ihtiyacı var...
|
|
|
|
BitcoinTurk (OP)
|
|
March 01, 2018, 05:59:28 PM |
|
hocam başlığı açtığın için teşekkürler sayende hiç olmazsa bountylere katıldım twitter ve facebook bounty sine katıldım bakalım neler olacak bereketli kazançlar diliyorum
Rica ederim, faydam dokunmuş ise ne mutlu bana. Bu koinin .gif lerle alakası olsa çok hoş olurdu, kripto piyasasının bu iş için de bir koine ihtiyacı var...
Her şey için coin çıkıyor son zamanlarda, kesinlikle .gif için de coin çıkartılırsa çok anormal olmayacaktır.
|
|
|
|
Dnagelpen
Member
Activity: 105
|
|
March 02, 2018, 02:06:28 PM |
|
Ödül miktarı güzelmiş fakat şişirilmiş olması muhtemel geliyor bana ilgi çekmek amacıyla satış başarılı geçerse ki zor duruyor buda ödül miktarlaında bi kısıtlamaya gidilecektir.
|
|
|
|
BitcoinTurk (OP)
|
|
March 02, 2018, 04:32:21 PM |
|
Ödül miktarı güzelmiş fakat şişirilmiş olması muhtemel geliyor bana ilgi çekmek amacıyla satış başarılı geçerse ki zor duruyor buda ödül miktarlaında bi kısıtlamaya gidilecektir.
Büyük ihtimalle herkesin katılımını en düşük miktardan ve ICO fiyatının final fiyatı üzerinden hesaplama yapılarak elde edilmiş o değerler. Yarısı bile yeterli benim için, umarım her detay şişirilmemiştir hesaplamalar yapılırken.
|
|
|
|
BitcoinTurk (OP)
|
|
March 03, 2018, 01:38:00 PM |
|
Konu günceldir, Pre-ICO'da dizel araba gibi ilerlemeye devam ediyor proje.
|
|
|
|
BitcoinTurk (OP)
|
|
March 04, 2018, 04:39:51 PM |
|
Pre-ICO'da şuana kadar 8629196 Token satışı gerçekleştirilmiş arkadaşlar.
|
|
|
|
ozm0823
Member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
|
|
March 04, 2018, 05:48:36 PM |
|
Ben imza kampanyasına girmeye calistim fakat 400 kisiden fazlasını almiyorlamis. Yine de takip ediyorum merakla bakalım nasıl olacak.
|
|
|
|
|