kschneezy
|
|
March 10, 2018, 09:19:58 PM |
|
Ne yalan söyleyeyim önümüz çok belirsiz olmasına rağmen halâ elinde btc olanların satmaması gerektiğini düşünüyorum ben de. Ne yeri ne zamanı. Geleceğimi düşünerek sabır gösteriyorum bu konuda, bu sıkıntılı günlerin bir U dönüşü olacak mutlaka.
|
|
|
|
electronic981
|
|
March 10, 2018, 10:16:24 PM |
|
Yüksek piyasada satış ayı piyasasında satış ve tekrar dipten alış pazarın altın kuralı ve balinalrın en iyi bildiği para kazanma yöntemi. Real şartlara göre fikirlerimizi güncelleyerek hareket edelim, uzun vade iyi hlod güzel ama sat al zamanaları kaçırılmamalı.
|
|
|
|
virtfund
|
|
March 10, 2018, 10:38:32 PM |
|
Bitcoin bu kadar kısıtlı bir şekilde kullanılırken şimdiden fiyatlar böyle, ileride piyasaya daha fazla yatırımcı geldiğinde alabileceğimiz Bitcoin miktarları çok çok az olacak, bana göre bitcoin halen daha ucuz ve alabileceğim kadar alırım.
|
|
|
|
fenerlikartal1905
Newbie
Activity: 126
Merit: 0
|
|
March 11, 2018, 11:39:38 AM |
|
Her piyasada belli bir dönemde alım ve satım karlıdır şuan da bitcoinde alım karlı satım değil
|
|
|
|
obradovic
Newbie
Activity: 126
|
|
March 11, 2018, 11:52:57 AM |
|
Puan da Bitcoin fırlamadan önceki düzlükte biraz daha beklemek lazım
|
|
|
|
fullypak
Legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
|
|
March 11, 2018, 01:23:04 PM |
|
Satmayın demek ne kadar doğru, bugün satmayın denebilir azalma gerçekleştikten sonra satmanın faydası olmaz. zirveye yaklaştığında satmayın demek kullanıcıları yanlış yönlendirmek olur. herkes kendisi karar verecek, btc destek noktalarını kullanarak direnç noktalarına doğru gidecek, beklenen gelişme bu.
|
|
|
|
helevela
Member
Activity: 224
Merit: 11
|
|
March 11, 2018, 02:20:34 PM |
|
ben de aynı fikirdeyim hocam satmayın bekleyin düştü mü heyecanlanmayın hatta düştü mü daha da bitcoin alarak hacminizi büyütün derim en mantıklısı bu
|
|
|
|
BitSharke135
|
|
March 11, 2018, 02:21:11 PM |
|
Trader ne zaman satacağını ne zaman alacağını bilen kişidir. yapamayan garantili coinlere ve uzun vadeye yönelsin. satış için ihtiyaç olmasını ödeme gerekmesini bekleyin kalını tutmaya deavm edin.
|
|
|
|
jeda2000
|
|
March 12, 2018, 02:35:28 PM |
|
Trader ne zaman satacağını ne zaman alacağını bilen kişidir. yapamayan garantili coinlere ve uzun vadeye yönelsin. satış için ihtiyaç olmasını ödeme gerekmesini bekleyin kalını tutmaya deavm edin.
Çok doğru bir tespit yapmışsın kardeşim ben de aynı düşüncedeyim, Ayrıca bozduran insanlara keriz demek çok ağır bir tabir dünyanın bin bir türlü hali var adam ihtiyaçtan bozdurmuş olabilir önemli olan balıklama atlamamak.
|
|
|
|
kulmagu
Member
Activity: 308
Merit: 10
|
|
March 12, 2018, 02:43:46 PM |
|
ihtiyaç başka bir durum fakat mümkün olduğunca bozdurmama taraftarıyım bende. 2018 yılı olarak düşünmnüyorum sadece önümüzdeki yıllarda dünya bu paraları kullanacak
|
|
|
|
mahmure
Newbie
Activity: 182
|
|
March 12, 2018, 08:56:46 PM |
|
Bu piyasa maalesef keriz silkelemek için elinden geleni yapıyor ve bir çok insanı zarara uğratıyor. Sabırlı olup gaza gelmeyenler ise güzel karlar ediyor. O yüzden btcler asla satılmaz.
|
|
|
|
rodrigoassasian
Newbie
Activity: 2
|
|
March 12, 2018, 09:13:50 PM |
|
neresi olursa olsun isder bist 100 ister nasdaq ath dan çok uzaktaysanız ve yatırım yaptığınız enstrümün o piyasanın çöp bir enstrümanı değilse diplere yakın mal satılmaz
|
|
|
|
jednostka
|
|
March 12, 2018, 09:45:25 PM |
|
1 milyon dolar çok abartı bir rakam bence ama bitcoin düşükken satmak bencede yanlış çünkü komple piyasa daha yolun başında daha çok fazla yol var gidilecek
|
|
|
|
TheSpark
|
|
March 12, 2018, 10:00:58 PM |
|
eğer elimizdeki miktardan vazgeçtiğimizde ciddi zararlar ediyorsak yapılacak en iyi şey tüm olumsuz haberlere rağmen tekrar yükselişe geçeceği günleri beklemek olacaktır
|
|
|
|
jameshugo17
|
|
March 12, 2018, 11:25:49 PM |
|
Bende başlıkla aynı düşünceyi paylaşıyorum ancak artık şu düşüşte bitsin resmen eziyet halini aldı portfoy sürekli eriyor hem btc bazlı hemde dolar bazlı eriyoruzzz.
|
|
|
|
coinpool_de
|
|
March 12, 2018, 11:48:10 PM |
|
Açıkçası ben kendi adıma hiçbir zaman bitcoinleri satmayı düşünmedim, sabrımı kenara koydum ve gayet uzuun bir süre beklemeyi göze aldım. Düşen piyasa illa yeniden yükselecektir, riski de göze aldım sürprizleri de. Umarım beklediğime değer
|
|
|
|
Arksun
|
|
March 12, 2018, 11:57:16 PM |
|
Bugüne kadar bekledim bence bu saatten sonra da beklerim, zaten bir kısmına kendimce yüksek bir meblağdan girmiştim. Yapacak bir şey yok, daha ölmedik bence
|
|
|
|
adile
Member
Activity: 252
|
|
March 13, 2018, 06:54:02 AM |
|
bitcoin düştüğünde her kesin balon batacaksınız bittiniz gibi söylemleri oluyor ama bitcoin çıktığında kimsenın sesi soluğu çıkmıyor iyi bir yatırım ..
|
|
|
|
ozcanucler
Member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
|
|
March 13, 2018, 09:58:37 AM |
|
Zaten satan harbi ahmak olacağını düşünüyorum ya bu fiyatlardan satılırmı yapmayın etmeyin bekleyin artar tekrar çok sıkıştıysanız borç alın ama yinede satayın.
|
|
|
|
jeda2000
|
|
March 13, 2018, 01:51:48 PM |
|
Bakalım piyasalar bize daha neler gösterecek her yeni gün başka bir gelişmeye gebe, uzun vadede kar edelim derken zarar etmeyelim de gerisi fasa fiso
|
|
|
|
|