Quite
|
|
February 28, 2018, 10:44:37 AM |
|
IOST'u listeden çıkararak doğru bir karar vermişsiniz. Önümüzdeki aylarda kaybınızı çıkarıp kara geçtiğinizi görebileceğinizi düşünüyorum. Neo ve Zrx için ben çok olumlu düşünüyorum. KMD ve YOYOW da aynı potaya girebilirlerse yani yükseliş trendinde onlarda hızlı yükselişler gösterebilirlerse kazancınızın daha iyi yerde olacağını düşünüyorum.
Ayrıca yatırımı ne zaman sonlandırmayı düşünüyorsunuz?
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
February 28, 2018, 11:12:18 AM |
|
IOST'u listeden çıkararak doğru bir karar vermişsiniz. Önümüzdeki aylarda kaybınızı çıkarıp kara geçtiğinizi görebileceğinizi düşünüyorum. Neo ve Zrx için ben çok olumlu düşünüyorum. KMD ve YOYOW da aynı potaya girebilirlerse yani yükseliş trendinde onlarda hızlı yükselişler gösterebilirlerse kazancınızın daha iyi yerde olacağını düşünüyorum.
Ayrıca yatırımı ne zaman sonlandırmayı düşünüyorsunuz?
en az hazirana kadar bekleyeceğim min 4-5 ay bekleme 5 aya kadar yeterli yükselişi yapabilirler diye düşünüyorum martta umarım btcde cıkıs yaparda.
|
|
|
|
rbauer85
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
|
|
February 28, 2018, 01:55:18 PM |
|
Sepetin beş aylık bekleme dönemi sonunda seni memnun edecek kadar gelişme gösterir. Seçtiğin para birimleri potansiyeli olan ve piyasada genel olarak alım yönünde yorumlar yapılan coinlerden oluşmuş. Bol kazançlar.
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
|
|
February 28, 2018, 02:13:40 PM |
|
Sepetin zarar edecek diyenler utansın hatta utanmasın bu işi bıraksın bu coinlerde zarar ederse diğerleri kaybolup gider ozaman 5 ay sonra bakın bakalım kaç btc olcakmıs.
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
February 28, 2018, 03:48:02 PM |
|
Yeterli sabrın varsa neredeyse hiç bir şartta zarar etmezsin. Btc bazında düşsede dolar bazında toparlar fiyat. Bu piyasada normal borsalardaki gibi yıllarda gerekmiyor 6 ay bile çok büyük bir süre.
|
|
|
|
ozgurk
Member
Activity: 252
Merit: 10
OPEN GAMING PLATFORM
|
|
February 28, 2018, 04:52:52 PM |
|
Hem btc hem usd bazında düşünmek lazım, son zamanlarda btc usd karşısında değer kaybetttiği için, zararlar büyük gibi görünüyor
|
|
|
|
turkmachiavelli
|
|
February 28, 2018, 06:07:33 PM |
|
Bu yıl içersinde 2 btc yapar mı bilemem fakat en azından 2x yapabileceğini düşüyorum. VeChain ve Neo akıllıca yatırımlar olmuş umarım istediğini alabilrsin.
|
|
|
|
phantasod
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
February 28, 2018, 06:14:43 PM |
|
Ven ve ZRX'de benim güvendiğim sepetimdeki coinlerden. Gerçi VEN son eventinden sonra büyük düşüş yaşıyor. Bir ara 70klara dayanmıştı. Umarım satmışsınızdır
|
|
|
|
aborjin
|
|
February 28, 2018, 06:27:11 PM |
|
Bence sepet gayet başarılı neo 0x qsp ven hepsi daha da artış yapacak daha doğrusu yapabilecek projeler.
|
|
|
|
iranli_tacir
Newbie
Merit: 0
|
|
February 28, 2018, 09:02:31 PM |
|
Hocam bence büyük risk almışsınız, yani bu kadar büyük paraları bu tip yarını belli olmayan şeylere yatırmayınız, neyse ihaleyi almışsınız hayırlısın olsun
|
|
|
|
HCRT
|
|
February 28, 2018, 09:10:30 PM |
|
Bence en güzelini yapmışsınız sepetinizde güzel boğa zamanın bekleyin en az 3-4 katlayacaksınız paranızı bu yüzden sakince bekleyin elbet kazandıracaktır size
|
|
|
|
intotherain
|
|
February 28, 2018, 10:05:10 PM |
|
Bahsettiğin bütün coinler güzel ama sanki bana hepsi şişmiş gibi geliyor bir tek Tron'un coin yakacağı söyleniyor o da uzun süredir bekleniyor yani yandığı anda iyi bir şekilde fiyatlanacak VeN'dir, KMD'dir, ZRX'tir sağlam fiyatlanmış coinler ve herhangi bir yenilik yok.
|
|
|
|
henrybek3
|
|
February 28, 2018, 10:39:29 PM |
|
ZRX a bende güveniyorum aslında. Ancak bitcoin deki ayı bitmiyor ki fırsat verse dnt de zrx de toparlanacak bence. Sağlam borsalara girmişler iyi projeler er yada geç iyi yerlere gelecektir.
|
|
|
|
Pierre 2
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
|
|
March 01, 2018, 06:22:08 AM |
|
Altcoin sepeti yapmak için aslında düşük fiyatlar var ama piyasaya güvenip giremiyorum. Coin tercihlerinizi inceledim, 1 sene tutmak için gayet yeterli gibi. Ufak ufak trade ler ile düzeltilebilir.
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
GR
|
|
April 19, 2018, 01:23:26 PM |
|
Bu yukselislerle bu coinler hala elindeyse zararin kapandi ve nerdeyse kardasin. Umarim zararina satmamissindir. Biraz uzun vadeli oldu bu isler su gunlerde ama yinede zarar etmeden kurtulmak guzel.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
April 19, 2018, 01:26:23 PM |
|
PIVX, NEBLIO ve INS tavsiye edebilirim. Çok büyük rakam yatırmadan eklenebilir. NEO, ETH ve BTC her zaman sepetin büyük kısmı olmalı diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
|
|
April 19, 2018, 01:28:13 PM |
|
nerden buldunuz konuyu ext. güncelleme yapayım görünen coinlerin cogunu zararına sattım yeni coinlerden fırsat yakalayarak zararı cıkarttım. şimdi diyeceksiniz 0.47BTC nasıl 30bin yapar benim btc aldıgım zaman boga sezonuydu ortalama 15bin$ dayken btc almıstım. Suan yeni eklediğim coini cıkartırsak maliyet seviyesinde ufak bir kardayım kısaca yeni eklediğim coini saymayalım kara geçmiş bulunmaktayım.
|
|
|
|
Beyzade
Jr. Member
Activity: 112
|
|
May 04, 2018, 06:48:00 AM |
|
Zamanında yapılmış güzel sepet olmuş 2 2,5x önümüzdeki 1 yıl içersinde olur gibi görünüyor
|
NAVIBRATION - feel your way The way of knowing the world, reinvented https://www.navibration.com/
|
|
|
etzecet
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
|
|
May 04, 2018, 07:25:34 AM |
|
Dikkatle ve sabırla zarar etmeden çıkılabilir, altcoin sepetinizi değişik buldum benim daha öncce görmediğim coinler de var. Umarım yatırımlarınız size kar getirir dostum.
|
W12.io ▬▬▬▬▬▬ Blockchain protocol Built F O R : ❤ Charity Market ⚫ ICO ֆ CROWDFUNDING [https://tokensale.w12.io/]
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
|
|
May 16, 2018, 06:15:23 AM |
|
bence btc en başta olmak üzere eth neo xmr sepetlerimizde olmalıdır diye düşünüyorum kaliteli coinler ve gelecek vaad eden coinler diye düşünüyorum kailteli coinler her zaman diğer coinlere göre daha güvenilir coinler diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|