Salut
beekeeper !
Am vrut sa cumpar mai multe de pe
https://ltcgear.com (niste Scriptor Solo, 1M5 Miner) dar m-am oprit cand am vazut ca mai este trantit si VAT. Daca esti roman, cu atat mai mult ar trebui sa stii ca VAT/TVA aici inseama un sfert din valoarea produsului.
In plus am contactat de mai multe ori support-ul de pe site si NIMENI nu mi-a raspuns niciodata...
In alta ordine de idei, tin sa te felicit ca faci primii pasi in directia obtinerii unui ASIC pt scrypt, dar asa cum au mai zis si altii inaintea mea, preturile, chiar la produsele care le ai la vanzare pe site sunt EXAGERAT de MARI si nu permit obtinerea ROI in timp rezonabil. Argumentatia ta cu pastratul "la ciorap" nu tine, nu se poate sti cu precizie evolutia pretului unei monede peste 1 an si mai ales sa se aprecieze ca este in crestere permanenta, nu mai este ca inainte.
Chiar daca d.p.d.v tehnologic tu conduci acum cursa, s-ar putea sa o pierzi daca vin altii cu produse mai ieftine, chiar daca sunt mai slabe.
Spre ex., IMO KNC a facut o mare greseala ca a renuntat la Jupiter ( si chiar la modelele mai slabe) si s-a aruncat pe Neptune, a ratat vanzari uriase in iarna asta.
A facut loc liber altora, ca Ant Miner S1 ( de 3 ori mai slab ca Jupiter) care s-a vandut ca painea calda.
Spor la treaba si sa revii cu preturi mai mici !