Lydian
|
|
February 20, 2018, 05:28:38 PM |
|
Aylardir KMD aldim bekliyorum, bi düstü bi yükseldi, DEX cikti, biseyler oldu... Ama hala beklenen performans yok ortada. Zamaninda Lisk, Stratis, Waves ve Komodo neredeyse basabas gidiyordu... Lisk uctu - erken sattim eldekiler, Stratis pesine takildi - girmek istedim girmedim... Waves malum cikti düstü hala bekletiyor... Komodo biraz üzdü beni aslinda... Ama umut var hala, inadina satmiyorum... Komodolar cüzdanda cogaliyor, su an tek tesellisi o. Waves leasing'e kiyasla daha iyi veriyor... Görecegiz bakalim...
|
|
|
|
zaza4700
Newbie
Activity: 252
Merit: 0
|
|
February 20, 2018, 05:36:55 PM |
|
komadoyu ben çoktan beri diyorum benim bankolarımdan biri alın ve bekleyin yıl sonuna kadar ben en az 20 kat bekliyorum ekibi falanda çok iyi ve ben yıl sonuna kadar beklicem
|
|
|
|
batux
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
February 20, 2018, 05:39:50 PM |
|
İlk defa duydum yorumlardan anladığım işe yarar bir proje gibi. Takip listesine attım Projenin büyüyeceğini düşündüğünüz kilit noktası nedir ? Alt coinlere böyle 300-500 tl yatırıyorum ama para da bölünüyor. Biraz maymun iştahlılık yapıyorum sanırım
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
February 20, 2018, 05:55:23 PM |
|
alıp bekleyeceksen kmd olabilir. zaman sorunum yok dersen monetha (mth) da aklında olsun derim. tabi yatırım tavsiyesi değildir. posw ayrıca başka aklında olabilecek bir coin olsun...
|
|
|
|
huseyin15
Member
Activity: 1106
Merit: 25
|
|
February 20, 2018, 06:01:49 PM |
|
uzun vade alınıp beklenebilecek bir coin ekip çok iyi. ayrıca projesi de gayet iyi diye biliyorum. ayrıca coinin toplam miktarı çok fazla değil. bence bu da gayet güzel bir durum. alıp bekliyorum
|
|
|
|
taner32
|
|
February 20, 2018, 06:32:50 PM |
|
komodo sistem olarak isteyen coimnlere blockchain imkanı sunmaktır. böylelikle kendisi bir platform olarak ortaya çıkacaktır.
zaman geçtikce herkes kripto dünyasına girmek istiyor, buna piyasadaki şirketlerde dahil ama herkesin kendi blockchainini oluşturamıyorum, bu sebepten bunlara baya bir imkan sağlayacaktır.
|
|
|
|
Republicofizmir
|
|
February 20, 2018, 06:45:38 PM |
|
Neo gerçekten iyi gidiyor ben elimde yaklasık bir aydır neo tutuyorum içimde yükseleceğine dair bir his vardı ve kimsenin sözünü de dinlememiştim yaklaşık 40$ lık bir artış söz konusu 10 gündür ve ben daha fazla yükseleceğine inanıyorum.
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
February 20, 2018, 07:02:18 PM |
|
Neo gerçekten iyi gidiyor ben elimde yaklasık bir aydır neo tutuyorum içimde yükseleceğine dair bir his vardı ve kimsenin sözünü de dinlememiştim yaklaşık 40$ lık bir artış söz konusu 10 gündür ve ben daha fazla yükseleceğine inanıyorum.
Kardeş biz dogecoini konusuyorduk NEO nerden cıktı.
|
|
|
|
Rahip
|
|
February 20, 2018, 08:04:37 PM |
|
Komodo icin cok fazla iyi seyler duyuyoruz sahsen ben de yukselecegine inananlardanim fakat almak icin biraz daha bekleyip takipte kalacagim
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
February 20, 2018, 10:02:01 PM |
|
Ya gerçekten iyi bir topluluğa sahip coin ama ekip o kadar acemiki.. Bir ara bunlar sunum yaptılar o gün fiyat %25 düştü o biçim acemilerdi yani.
|
|
|
|
bitcoin_info
Member
Activity: 253
Merit: 10
|
|
February 20, 2018, 10:42:38 PM |
|
Aylardir KMD aldim bekliyorum, bi düstü bi yükseldi, DEX cikti, biseyler oldu... Ama hala beklenen performans yok ortada. Zamaninda Lisk, Stratis, Waves ve Komodo neredeyse basabas gidiyordu... Lisk uctu - erken sattim eldekiler, Stratis pesine takildi - girmek istedim girmedim... Waves malum cikti düstü hala bekletiyor... Komodo biraz üzdü beni aslinda... Ama umut var hala, inadina satmiyorum... Komodolar cüzdanda cogaliyor, su an tek tesellisi o. Waves leasing'e kiyasla daha iyi veriyor... Görecegiz bakalim...
çok sağlam bir coin. bence herkesin sepetinde olmalı. hemen olmasa bile zamanla yükselebilir.
|
|
|
|
token10250
|
|
February 21, 2018, 01:42:02 AM |
|
Tüm yatırımınızı yapmamanızda fayda var, proje sağlam ve borsaya girdiğinde çok fazla çıkış yapmıştı tabi yataya geçti bir çok altcoin gibi. Bir miktar yatırım yapmakta fayda olabilir. Güven verdiğini düşünüyorum.
|
|
|
|
elismemish
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 4
|
|
February 21, 2018, 02:38:36 AM |
|
Bi ara iyi yükseliş gösterdi sonra kendini unutturdu sanki takımdan ses seda çıkmıyo girmek istiyorsanız iyi araştırın
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
koinli
|
|
February 21, 2018, 04:03:54 AM |
|
benim Komodo ( KMD ) koine hiç ama hiç içim ısınmadı, nedense bu koini sevmiyorum, isminden midir, takımındaki insanların hoşuma gitmemesinden midir, nedendir bilmiyorum ama böyle bir durum var.
|
|
|
|
tallbutshort54
|
|
February 21, 2018, 07:25:46 AM |
|
komodo koin almayın hocam, YTD. bence daha çok eth btc dash monero (XMR) gibi koinlere yatırım yapmanızı öneririm
|
|
|
|
|