Professor James Moriarty
aka TheTortoise
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
|
|
May 27, 2013, 06:05:23 PM |
|
Şuan o fiyattan alan var yazıyor , sell kısmına bakıcaksınız ona göre fiyat belirleyeceksınız , hemen almak ıstıyorsan sell kısmında ki fiyattan al , düşük fiyattan almak istiyorsan o fiyattan yaz bir ara o fiyata satan çıkarsa alırsın.
|
|
|
|
technomancer
|
|
May 28, 2013, 05:06:22 AM |
|
Arkadaslar burasi bitcoin tartisma bolumu, chat etmek istiyorsaniz bir irc sunucusu yada ozelden yapin lutfen.
|
|
|
|
Professor James Moriarty
aka TheTortoise
Sr. Member
Activity: 434
|
|
May 28, 2013, 05:59:07 AM |
|
Bizde bitcoin hakkında konuşuyoruz , bitcoin dışında ki altcoinler hakkında da konuşuyoruz , futbol muhabbeti yapmıyoruz. Bir şikayeti olan varsa ukalalık yapana kadar gitsin moderatore bildirsin.
|
|
|
|
OracionSeis
|
|
May 28, 2013, 11:18:28 AM |
|
Bitcoin nesini tartıscaz ? Bitcoin hakkında konusuyoruz . Bitcoinin tartısılcak birşeyi yok ne yani Bitcoin neden bitcoin onumu tartışıcaz.
|
Time off to sleep ... ( ̄︶ ̄)~
|
|
|
marvelllouss
Member
Activity: 76
Merit: 10
|
|
May 28, 2013, 06:53:03 PM |
|
Altcoinler hakkında bilgi sahibi oluyoruz.Hangi sitede exchange i var nasıl altcoin al sat yapılır tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendiriyor bizi.Bence gayet faydalı arkadaşların yazdıkları.
|
|
|
|
OracionSeis
|
|
May 28, 2013, 07:27:15 PM |
|
Şu sıralar goldcoin düştü şimdi alırsak ilerde artar büyük ihtimalle kâr yapabiliriz ^^
|
|
|
|
oli123123
Legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
|
|
May 28, 2013, 07:31:11 PM |
|
Bilmem ki, 5-10 dk zaman bulabildim bilgisayara geçmeye şimdi, riske mi giriyoruz?
|
|
|
|
oli123123
Legendary
|
|
May 28, 2013, 07:49:36 PM |
|
Şu sıralar goldcoin düştü şimdi alırsak ilerde artar büyük ihtimalle kâr yapabiliriz ^^
Bu arada digitalcoin indirdim de blockchaini yükledi ama hala Out of sync diyor, nasıl düzeltebilirim? Cgminer ile mi mining yapıyorsun bir de? Edit: Sorunu hallettim.
|
|
|
|
OracionSeis
|
|
May 28, 2013, 08:21:27 PM |
|
Bilmem ki, 5-10 dk zaman bulabildim bilgisayara geçmeye şimdi, riske mi giriyoruz?
sanirim daha once hic borsa vs icli disli olmadin buda borsa gibi al sat her zaman risklidir Bu arada nibblecoin mining en mantikli gibi duruyor
|
|
|
|
oli123123
Legendary
|
|
May 28, 2013, 08:27:07 PM |
|
sanirim daha once hic borsa vs icli disli olmadin buda borsa gibi al sat her zaman risklidir Bu arada nibblecoin mining en mantikli gibi duruyor Evet pek içli dışlı değilim ekonomiyle falan, oyunlarda falan o kadar Siz hangi minerı kullanıyorsunuz? Ve ne hangi alt-coin'i mine ediyorsunuz?
|
|
|
|
OracionSeis
|
|
May 28, 2013, 08:30:30 PM |
|
sanirim daha once hic borsa vs icli disli olmadin buda borsa gibi al sat her zaman risklidir Bu arada nibblecoin mining en mantikli gibi duruyor Evet pek içli dışlı değilim ekonomiyle falan, oyunlarda falan o kadar Siz hangi minerı kullanıyorsunuz? Ve ne hangi alt-coin'i mine ediyorsunuz? guiminer kullaniyorum dgc mineladim bi gun simdi nbl mine ediyorum bakicaz hangisi daha iyi
|
|
|
|
oli123123
Legendary
|
|
May 28, 2013, 08:31:19 PM |
|
sanirim daha once hic borsa vs icli disli olmadin buda borsa gibi al sat her zaman risklidir Bu arada nibblecoin mining en mantikli gibi duruyor Evet pek içli dışlı değilim ekonomiyle falan, oyunlarda falan o kadar Siz hangi minerı kullanıyorsunuz? Ve ne hangi alt-coin'i mine ediyorsunuz? guiminer kullaniyorum dgc mineladim bi gun simdi nbl mine ediyorum bakicaz hangisi daha iyi Ama hiçbir işe yaramaz bir şey olmasın, boşa zaman kaybı olur.
|
|
|
|
OracionSeis
|
|
May 28, 2013, 08:35:16 PM |
|
sanirim daha once hic borsa vs icli disli olmadin buda borsa gibi al sat her zaman risklidir Bu arada nibblecoin mining en mantikli gibi duruyor Evet pek içli dışlı değilim ekonomiyle falan, oyunlarda falan o kadar Siz hangi minerı kullanıyorsunuz? Ve ne hangi alt-coin'i mine ediyorsunuz? guiminer kullaniyorum dgc mineladim bi gun simdi nbl mine ediyorum bakicaz hangisi daha iyi Ama hiçbir işe yaramaz bir şey olmasın, boşa zaman kaybı olur. piyasayi inceliyorum iste bi bakima. Bi gunde 25 dgc kastim btc olarak 0.01 nerdeyse nbl istatikleri bi gunde 30 diyor oda 0.012 gibi bisey sanirim yarin karar vericm
|
|
|
|
oli123123
Legendary
|
|
May 28, 2013, 08:39:15 PM |
|
sanirim daha once hic borsa vs icli disli olmadin buda borsa gibi al sat her zaman risklidir Bu arada nibblecoin mining en mantikli gibi duruyor Evet pek içli dışlı değilim ekonomiyle falan, oyunlarda falan o kadar Siz hangi minerı kullanıyorsunuz? Ve ne hangi alt-coin'i mine ediyorsunuz? guiminer kullaniyorum dgc mineladim bi gun simdi nbl mine ediyorum bakicaz hangisi daha iyi Ama hiçbir işe yaramaz bir şey olmasın, boşa zaman kaybı olur. piyasayi inceliyorum iste bi bakima. Bi gunde 25 dgc kastim btc olarak 0.01 nerdeyse nbl istatikleri bi gunde 30 diyor oda 0.012 gibi bisey sanirim yarin karar vericm Biliyorsunuz benim durumu zaten, sınav var pek bakamıyorum haberdar ederseniz sevinirim.
|
|
|
|
OracionSeis
|
|
May 28, 2013, 08:41:21 PM |
|
sanirim daha once hic borsa vs icli disli olmadin buda borsa gibi al sat her zaman risklidir Bu arada nibblecoin mining en mantikli gibi duruyor Evet pek içli dışlı değilim ekonomiyle falan, oyunlarda falan o kadar Siz hangi minerı kullanıyorsunuz? Ve ne hangi alt-coin'i mine ediyorsunuz? guiminer kullaniyorum dgc mineladim bi gun simdi nbl mine ediyorum bakicaz hangisi daha iyi Ama hiçbir işe yaramaz bir şey olmasın, boşa zaman kaybı olur. piyasayi inceliyorum iste bi bakima. Bi gunde 25 dgc kastim btc olarak 0.01 nerdeyse nbl istatikleri bi gunde 30 diyor oda 0.012 gibi bisey sanirim yarin karar vericm Biliyorsunuz benim durumu zaten, sınav var pek bakamıyorum haberdar ederseniz sevinirim. Ederim tabiki ama senin ekran kartıyla cok güzel mining yapacagını sanmıyorum adamlar 270.000 kHash rate ile yapıyorlar yuh diyorum
|
|
|
|
neo1947
Sr. Member
Activity: 449
don t touch my Bits
|
|
May 28, 2013, 11:32:08 PM |
|
sanirim daha once hic borsa vs icli disli olmadin buda borsa gibi al sat her zaman risklidir Bu arada nibblecoin mining en mantikli gibi duruyor Evet pek içli dışlı değilim ekonomiyle falan, oyunlarda falan o kadar Siz hangi minerı kullanıyorsunuz? Ve ne hangi alt-coin'i mine ediyorsunuz? guiminer kullaniyorum dgc mineladim bi gun simdi nbl mine ediyorum bakicaz hangisi daha iyi Ama hiçbir işe yaramaz bir şey olmasın, boşa zaman kaybı olur. piyasayi inceliyorum iste bi bakima. Bi gunde 25 dgc kastim btc olarak 0.01 nerdeyse nbl istatikleri bi gunde 30 diyor oda 0.012 gibi bisey sanirim yarin karar vericm Biliyorsunuz benim durumu zaten, sınav var pek bakamıyorum haberdar ederseniz sevinirim. Ederim tabiki ama senin ekran kartıyla cok güzel mining yapacagını sanmıyorum adamlar 270.000 kHash rate ile yapıyorlar yuh diyorum selam bende 16 tane AMD 7970 le feathercoin ve litecoin yapiyorum toplamda 8000kHash yaptirabildim,
|
|
|
|
OracionSeis
|
|
May 29, 2013, 12:14:40 AM |
|
sanirim daha once hic borsa vs icli disli olmadin buda borsa gibi al sat her zaman risklidir Bu arada nibblecoin mining en mantikli gibi duruyor Evet pek içli dışlı değilim ekonomiyle falan, oyunlarda falan o kadar Siz hangi minerı kullanıyorsunuz? Ve ne hangi alt-coin'i mine ediyorsunuz? guiminer kullaniyorum dgc mineladim bi gun simdi nbl mine ediyorum bakicaz hangisi daha iyi Ama hiçbir işe yaramaz bir şey olmasın, boşa zaman kaybı olur. piyasayi inceliyorum iste bi bakima. Bi gunde 25 dgc kastim btc olarak 0.01 nerdeyse nbl istatikleri bi gunde 30 diyor oda 0.012 gibi bisey sanirim yarin karar vericm Biliyorsunuz benim durumu zaten, sınav var pek bakamıyorum haberdar ederseniz sevinirim. Ederim tabiki ama senin ekran kartıyla cok güzel mining yapacagını sanmıyorum adamlar 270.000 kHash rate ile yapıyorlar yuh diyorum selam bende 16 tane AMD 7970 le feathercoin ve litecoin yapiyorum toplamda 8000kHash yaptirabildim, Tekrar kontrol ettim 8,222 kHash hız yapıyorlarmıs ben günlük kazancla karıştırmışım ^^ bu arada 16 tane AMD 7970 Nerden buldun hocam nasıl bir paradır onların değeri
|
|
|
|
technomancer
|
|
May 29, 2013, 02:11:39 AM |
|
sanirim daha once hic borsa vs icli disli olmadin buda borsa gibi al sat her zaman risklidir Bu arada nibblecoin mining en mantikli gibi duruyor Evet pek içli dışlı değilim ekonomiyle falan, oyunlarda falan o kadar Siz hangi minerı kullanıyorsunuz? Ve ne hangi alt-coin'i mine ediyorsunuz? guiminer kullaniyorum dgc mineladim bi gun simdi nbl mine ediyorum bakicaz hangisi daha iyi Ama hiçbir işe yaramaz bir şey olmasın, boşa zaman kaybı olur. piyasayi inceliyorum iste bi bakima. Bi gunde 25 dgc kastim btc olarak 0.01 nerdeyse nbl istatikleri bi gunde 30 diyor oda 0.012 gibi bisey sanirim yarin karar vericm Biliyorsunuz benim durumu zaten, sınav var pek bakamıyorum haberdar ederseniz sevinirim. Ederim tabiki ama senin ekran kartıyla cok güzel mining yapacagını sanmıyorum adamlar 270.000 kHash rate ile yapıyorlar yuh diyorum selam bende 16 tane AMD 7970 le feathercoin ve litecoin yapiyorum toplamda 8000kHash yaptirabildim, 3500 kh kaybin var. o kartlarla en az 11200 kh yapabilmelisin, overclocksuz, extra parametresiz. Buda demektir ki gunluk ortalama 5 Litecoin zararin var yaklasik 18 dolar gunde, ayda 150 Litecoin yani su gunku kurda $451 eder yaklasik 811 TL
|
|
|
|
technomancer
|
|
May 29, 2013, 02:26:07 AM |
|
16 adet 7950 bile o rakamdan fazla hash basar. ciddi fazla hemde.
|
|
|
|
|
|