connex (OP)
Newbie
Activity: 59
Merit: 0
|
|
February 24, 2018, 10:12:31 AM Last edit: March 13, 2018, 02:02:42 PM by connex |
|
Elimde 4x msi 1080ti armor ve 1x evga sc 1080ti var.
Evga sc amazon.com, msi armor amazon.de den alınma
Amazon.de den alınan kartların garanti durumunu m.h. e bağlanarak sordum 2 yıl dediler. Bir ihtimal amazon.tr açılınca garanti işlerine burası bakabilirmiş.
. 6 aydır %75 güçte mining yapılmaktadır. Ürünler kutularıyla birlikte verilecektir. Kartlar halen sıkıntısız bir şekilde çalışmaktadır.
Kartlar ile genelde(4-5ay) dgb-skein kazdım. Son 1 2 aydır nicehash nist5 teyim. 5x 1080ti için kullandığım genel ayarlar. power limit %75 Core cloak +152 Memory cloak -502
Kazım güçleri:
Equihash: 3.41 kH/s dgb-skein: 4500 mh/s nist5 : 0.390 GH/s
İstediğim fiyat: 17.500 tl.
Yer: Lüleburgaz/Kırklareli
|
|
|
|
nantenami
Newbie
Activity: 43
|
|
February 24, 2018, 11:03:57 AM |
|
detay .. garanti ethas ve zcash ?? hızları
|
|
|
|
sagul
Jr. Member
Activity: 420
Merit: 1
|
|
February 24, 2018, 05:32:32 PM |
|
ekran kartlarının ikinci eli bile bu fiyatlarda ya biz bu işlere asla giremeyeceğiz sanırım
|
BankDex.io / Decentralized Exchange
|
|
|
Cemlik
Member
Activity: 602
Merit: 32
|
|
February 24, 2018, 08:51:16 PM |
|
Almayın zaten bu fiyatlardan kerizmisiniz? Borsada al sat yapın daha mantıklı bu fiyatlardan. Hem alacaksanızda alternatif kartlar alın. Mecbur değilsiniz 1080ti almaya. Dün bu karta 5000isteyen bugün 4bin istiyor. Yarın 3bin isteyecek. Aklı olanda işi bilende almaz bu fiyatlara. Ekiller 470 8gb getirmişti ondan alın çok kart alacaksanız. Şuan gördüğüm en ucuz o.
|
...
|
|
|
connex (OP)
Newbie
|
|
February 25, 2018, 10:33:21 AM |
|
Almayın zaten bu fiyatlardan kerizmisiniz? Borsada al sat yapın daha mantıklı bu fiyatlardan. Hem alacaksanızda alternatif kartlar alın. Mecbur değilsiniz 1080ti almaya. Dün bu karta 5000isteyen bugün 4bin istiyor. Yarın 3bin isteyecek. Aklı olanda işi bilende almaz bu fiyatlara. Ekiller 470 8gb getirmişti ondan alın çok kart alacaksanız. Şuan gördüğüm en ucuz o.
Keşke biraz araştırsaydınız. 1080ti ile etherium kazmayı düşünenler hiç bulaşmasın bu işe.
|
|
|
|
connex (OP)
Newbie
|
|
February 25, 2018, 11:21:36 AM |
|
Kartlar ile genelde(4-5ay) dgb-skein kazdım. Son 1 2 aydır nicehash nist5 teyim. 5x 1080ti için kullandığım genel ayarlar. power limit %75 Core cloak +152 Memory cloak -502
Kazım güçleri:
|
|
|
|
connex (OP)
Newbie
|
|
February 25, 2018, 11:49:23 AM |
|
Evga 1080ti amazon.com diğer 4x msi armor 1080ti ise amazon.de den haziran ayında alındı. Garanti konusunda amazon.com 1 ay amazon.de 1 yıl garanti veriyor diye biliyorum. Ama alacak kişinin araştırması daha faydalı olur. Garantisinden emin olamadığım için garanti yok diye yazdım.
|
|
|
|
The Rose Rain
|
|
February 25, 2018, 11:54:43 AM |
|
bence fiyatı 18.000 civarlarına çekerseniz alıcı bulacaktır
|
|
|
|
connex (OP)
Newbie
|
|
February 25, 2018, 09:00:43 PM |
|
bence fiyatı 18.000 civarlarına çekerseniz alıcı bulacaktır
Ciddi bir alıncı olursa azda olsa pazarlık payı var.
|
|
|
|
nantenami
Newbie
Activity: 43
|
|
February 25, 2018, 11:25:51 PM |
|
|
|
|
|
akirafes
|
|
February 26, 2018, 03:30:48 AM |
|
Kazım güçleri:
İyi satışlar memory -500 demi yoksa artı da yanlış mı yazıldı. Saygılar.
|
|
|
|
connex (OP)
Newbie
|
|
February 26, 2018, 08:38:00 AM |
|
Kazım güçleri:
İyi satışlar memory -500 demi yoksa artı da yanlış mı yazıldı. Saygılar. Eksi hocam. Memory clock'u 7 aydır + da kullandığımı hatırlamıyorum. Kazdığım coinlerde pek fazla etki etmediği için - 502 kullandım.
|
|
|
|
connex (OP)
Newbie
|
|
February 26, 2018, 08:56:40 AM |
|
O fiyatlara düşmeyi düşünmüyorum. Sistem kazmaya devam ediyor. Bu hafta ciddi bir teklif gelmezse ilanı kaldırıcam.
|
|
|
|
Cemlik
Member
|
|
February 26, 2018, 07:55:42 PM |
|
O fiyatlara düşmeyi düşünmüyorum. Sistem kazmaya devam ediyor. Bu hafta ciddi bir teklif gelmezse ilanı kaldırıcam. öyle görünüyorki bu ilanı kaldırırsınız o fiyatları veren olmayacağından satamazsınızda en azından burdan veren olmaz hocam helede kartlar ucuzlamaya başlamışken veren olacağını sanmıyorum. yinede hayırlı satışlar dilerim. umarım dilediğiniz fiyata satarsınız.
|
...
|
|
|
huzurdangolgeler
Jr. Member
Activity: 92
Merit: 4
|
|
February 26, 2018, 07:57:10 PM |
|
cemlik hocam kolay gelsin bir sorum olacak;
sen neden her şeye atlıyorsun?
hayırlı geceler
|
|
|
|
Cemlik
Member
|
|
February 27, 2018, 12:10:35 AM |
|
cemlik hocam kolay gelsin bir sorum olacak;
sen neden her şeye atlıyorsun?
hayırlı geceler
sağolun sizede kolay gelsin hocam. millet bodosloma girsin istemediimden. benimde bi sorum var; senin bu durumda zoruna giden ne? birinin multisimisin? satıcımısın? kolay gelsin.
|
...
|
|
|
connex (OP)
Newbie
|
|
February 27, 2018, 06:55:46 AM |
|
O fiyatlara düşmeyi düşünmüyorum. Sistem kazmaya devam ediyor. Bu hafta ciddi bir teklif gelmezse ilanı kaldırıcam. öyle görünüyorki bu ilanı kaldırırsınız o fiyatları veren olmayacağından satamazsınızda en azından burdan veren olmaz hocam helede kartlar ucuzlamaya başlamışken veren olacağını sanmıyorum. yinede hayırlı satışlar dilerim. umarım dilediğiniz fiyata satarsınız. Kartların ucuzlamaya başladığını ilkkez sizden duyuyorum. Nvidia bile fiyatlar artacak diyor. https://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/Nvidia-Ekran-karti-fiyatlari-yukselmeye-devam-edecek.htm
|
|
|
|
Cemlik
Member
|
|
February 27, 2018, 12:35:47 PM |
|
O fiyatlara düşmeyi düşünmüyorum. Sistem kazmaya devam ediyor. Bu hafta ciddi bir teklif gelmezse ilanı kaldırıcam. öyle görünüyorki bu ilanı kaldırırsınız o fiyatları veren olmayacağından satamazsınızda en azından burdan veren olmaz hocam helede kartlar ucuzlamaya başlamışken veren olacağını sanmıyorum. yinede hayırlı satışlar dilerim. umarım dilediğiniz fiyata satarsınız. Kartların ucuzlamaya başladığını ilkkez sizden duyuyorum. Nvidia bile fiyatlar artacak diyor. https://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/Nvidia-Ekran-karti-fiyatlari-yukselmeye-devam-edecek.htmÜstad vatanda, amazonda, n11, hepsiburada gibi yerleri kontrol edin. Artık eski fiyatlardan alan yok o açıdan söyledim. Nvidia tabiiki artacak diyecektir. Yeni modeller çıkana kadar elindekileri bitirmek adına fiyatlar katlanacakta diyebilir. Hoş o kartlar ilk çıktığındada ucuz olmayacaktır ayrı konu. Ama yeni nesil daha güçlü kartlar varken pek rağbet olmayacak ve uzun süre sıfırları piyasada dolaşacak. Misal 1 ay önce ikinci el 580 leri 3000den satmayanlar şimdi sıfırı 2500den vermeye çalışıyor alan yok. E birde başarısız olan madencilerin, umduğunu bulamayanların elden çıkarma durumlarını düşünürsek ikinci elde bol olacak kısa zamanda ki zaten bolca ilan mevcut. Yani bence satmayın kullanın. Muhtemelen yüksek fiyatla aldınız sizde. Kimse istemez aldığının dahada altına vermeyi.
|
...
|
|
|
ottomans_enigma
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
February 27, 2018, 01:07:34 PM |
|
ikinci el olarak rigler ufaktan satışa çıkmaya başladı, sahibinden vs gibi yerlerde
|
|
|
|
connex (OP)
Newbie
|
|
February 27, 2018, 02:24:13 PM |
|
O fiyatlara düşmeyi düşünmüyorum. Sistem kazmaya devam ediyor. Bu hafta ciddi bir teklif gelmezse ilanı kaldırıcam. öyle görünüyorki bu ilanı kaldırırsınız o fiyatları veren olmayacağından satamazsınızda en azından burdan veren olmaz hocam helede kartlar ucuzlamaya başlamışken veren olacağını sanmıyorum. yinede hayırlı satışlar dilerim. umarım dilediğiniz fiyata satarsınız. Kartların ucuzlamaya başladığını ilkkez sizden duyuyorum. Nvidia bile fiyatlar artacak diyor. https://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/Nvidia-Ekran-karti-fiyatlari-yukselmeye-devam-edecek.htmÜstad vatanda, amazonda, n11, hepsiburada gibi yerleri kontrol edin. Artık eski fiyatlardan alan yok o açıdan söyledim. Nvidia tabiiki artacak diyecektir. Yeni modeller çıkana kadar elindekileri bitirmek adına fiyatlar katlanacakta diyebilir. Hoş o kartlar ilk çıktığındada ucuz olmayacaktır ayrı konu. Ama yeni nesil daha güçlü kartlar varken pek rağbet olmayacak ve uzun süre sıfırları piyasada dolaşacak. Misal 1 ay önce ikinci el 580 leri 3000den satmayanlar şimdi sıfırı 2500den vermeye çalışıyor alan yok. E birde başarısız olan madencilerin, umduğunu bulamayanların elden çıkarma durumlarını düşünürsek ikinci elde bol olacak kısa zamanda ki zaten bolca ilan mevcut. Yani bence satmayın kullanın. Muhtemelen yüksek fiyatla aldınız sizde. Kimse istemez aldığının dahada altına vermeyi. Şuan satışların durgunlaşmasının sebebi getirilerin sene başına göre %60-%70 düşmesidir. 5 kartla günlük 50-60 dolar günlüğü rahat görüyordu. Şuan 15-20 dolar arasında. Coin piyasasının bu seviyede kalacağını düşünen birisi için sistemi tavsiye etmem, roi süresi çok uzun. Ben sistemi kurarken hesapladığım roi süresi 8 aydı. Bir süre sonra bu süre 10 aya kadar çıktı. Fakat 5-6 ay arası roi'ye ulaştım. Ben paramı çıkaralı 2 ay oldu. Kazdığım coinleri erken satmasaydım sistemin maliyetinin 3 katı kadar kazanmış olacaktım. Yurt dışına gitme planlarım olduğu için sistemi mi ufaltmak istiyorum.
|
|
|
|
|