Bitcoin Forum
November 23, 2017, 08:47:09 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Gotta Say Ripple struggleing with any sorta volume...Xrox'd = new Gox'd  (Read 513 times)
jubalix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652


View Profile
September 26, 2013, 10:54:53 AM
 #1

Being trying to use XRP platform, a fraction of volume

fails 5 times to execute a transaction
says offline now

this is pretty poor for a system that's supposed to handle large volume

your new life of pause



Admitted Practicing Lawyer::BTC/Crypto Specialist.
B.Engineering/B.Laws
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511470029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511470029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511470029
Reply with quote  #2

1511470029
Report to moderator
1511470029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511470029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511470029
Reply with quote  #2

1511470029
Report to moderator
1511470029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511470029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511470029
Reply with quote  #2

1511470029
Report to moderator
TradeFortress
VIP
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 910


View Profile
September 26, 2013, 10:58:17 AM
 #2

Pretty funny because for a while I was responsible for the majority of Bitstamp XRP volume.
tokeweed
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596


Love, Life and Laughter...


View Profile
September 26, 2013, 11:14:22 AM
 #3

i dont have this problem. try posting this at the ripple forum. it is probably only you because no one posted this before.

.BitDice.               ▄▄███▄▄
           ▄▄██▀▀ ▄ ▀▀██▄▄
      ▄▄█ ▀▀  ▄▄█████▄▄  ▀▀ █▄▄
  ▄▄██▀▀     ▀▀ █████ ▀▀     ▀▀██▄▄
██▀▀ ▄▄██▀      ▀███▀      ▀██▄▄ ▀▀██
██  ████▄▄       ███       ▄▄████  ██
██  █▀▀████▄▄  ▄█████▄  ▄▄████▀▀█  ██
██  ▀     ▀▀▀███████████▀▀▀     ▀  ██
             ███████████
██  ▄     ▄▄▄███████████▄▄▄     ▄  ██
██  █▄▄████▀▀  ▀█████▀  ▀▀████▄▄█  ██
██  ████▀▀       ███       ▀▀████  ██
██▄▄ ▀▀██▄      ▄███▄      ▄██▀▀ ▄▄██
  ▀▀██▄▄     ▄▄ █████ ▄▄     ▄▄██▀▀
      ▀▀█ ▄▄  ▀▀█████▀▀  ▄▄ █▀▀
           ▀▀██▄▄ ▀ ▄▄██▀▀
               ▀▀███▀▀
        ▄▄███████▄▄
     ▄███████████████▄
    ████▀▀       ▀▀████
   ████▀           ▀████
   ████             ████
   ████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ████
▄█████████████████████████▄
██████████▀▀▀▀▀▀▀██████████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████▄                 ▄████
████████▄▄▄     ▄▄▄████████
  ▀▀▀█████████████████▀▀▀
        ▀▀▀█████▀▀▀
▄▄████████████████████████████████▄▄
██████████████████████████████████████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
█████                   ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
██████████████████▀▀███ ██          ██
 ████████████████▄  ▄██ ██          ██
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██          ██
             ██████████ ██          ██
           ▄███████████ ██████▀▀██████
          █████████████  ▀████▄▄████▀
[/]
NWO
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392



View Profile
September 26, 2013, 11:20:00 AM
 #4

I had BTC in my Ripple wallet and it seems to be spending them at will for Ripple! The whole wallet is a mess after that update. Can an employee comment on what is going on?
jubalix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652


View Profile
September 26, 2013, 11:20:51 AM
 #5

i dont have this problem. try posting this at the ripple forum. it is probably only you because no one posted this before.

don't quite follow, this is a really common problem with ripple all the time, but worse right now

Admitted Practicing Lawyer::BTC/Crypto Specialist.
B.Engineering/B.Laws
jubalix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652


View Profile
September 26, 2013, 11:21:45 AM
 #6

I had BTC in my Ripple wallet and it seems to be spending them at will for Ripple! The whole wallet is a mess after that update. Can an employee comment on what is going on?


this what was with that update....it seem to have made things worse

Admitted Practicing Lawyer::BTC/Crypto Specialist.
B.Engineering/B.Laws
NWO
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392



View Profile
September 26, 2013, 11:22:52 AM
 #7

I had BTC in my Ripple wallet and it seems to be spending them at will for Ripple! The whole wallet is a mess after that update. Can an employee comment on what is going on?


this what was with that update....it seem to have made things worse

I hope I am reimbursed otherwise expect TradeFortress 2.0
tokeweed
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596


Love, Life and Laughter...


View Profile
September 26, 2013, 11:27:58 AM
 #8

i dont have this problem. try posting this at the ripple forum. it is probably only you because no one posted this before.

don't quite follow, this is a really common problem with ripple all the time, but worse right now

no problems here really. gonna again try later and see for myself.

.BitDice.               ▄▄███▄▄
           ▄▄██▀▀ ▄ ▀▀██▄▄
      ▄▄█ ▀▀  ▄▄█████▄▄  ▀▀ █▄▄
  ▄▄██▀▀     ▀▀ █████ ▀▀     ▀▀██▄▄
██▀▀ ▄▄██▀      ▀███▀      ▀██▄▄ ▀▀██
██  ████▄▄       ███       ▄▄████  ██
██  █▀▀████▄▄  ▄█████▄  ▄▄████▀▀█  ██
██  ▀     ▀▀▀███████████▀▀▀     ▀  ██
             ███████████
██  ▄     ▄▄▄███████████▄▄▄     ▄  ██
██  █▄▄████▀▀  ▀█████▀  ▀▀████▄▄█  ██
██  ████▀▀       ███       ▀▀████  ██
██▄▄ ▀▀██▄      ▄███▄      ▄██▀▀ ▄▄██
  ▀▀██▄▄     ▄▄ █████ ▄▄     ▄▄██▀▀
      ▀▀█ ▄▄  ▀▀█████▀▀  ▄▄ █▀▀
           ▀▀██▄▄ ▀ ▄▄██▀▀
               ▀▀███▀▀
        ▄▄███████▄▄
     ▄███████████████▄
    ████▀▀       ▀▀████
   ████▀           ▀████
   ████             ████
   ████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ████
▄█████████████████████████▄
██████████▀▀▀▀▀▀▀██████████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████                   ████
████▄                 ▄████
████████▄▄▄     ▄▄▄████████
  ▀▀▀█████████████████▀▀▀
        ▀▀▀█████▀▀▀
▄▄████████████████████████████████▄▄
██████████████████████████████████████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                            █████
█████                     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
█████                   ▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
█████                   ██          ██
██████████████████▀▀███ ██          ██
 ████████████████▄  ▄██ ██          ██
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██          ██
             ██████████ ██          ██
           ▄███████████ ██████▀▀██████
          █████████████  ▀████▄▄████▀
[/]
themusicgod1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 240


View Profile
September 26, 2013, 11:53:28 AM
 #9

Being trying to use XRP platform, a fraction of volume

fails 5 times to execute a transaction
says offline now

this is pretty poor for a system that's supposed to handle large volume

your new life of pause




do you blame bitcoin when mtgox is slow?
NWO
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392



View Profile
September 26, 2013, 11:58:21 AM
 #10

Being trying to use XRP platform, a fraction of volume

fails 5 times to execute a transaction
says offline now

this is pretty poor for a system that's supposed to handle large volume

your new life of pause




do you blame bitcoin when mtgox is slow?

I would if they converted my BTC into another currency at random.
QuantPlus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280



View Profile
September 26, 2013, 12:29:52 PM
 #11

Being trying to use XRP platform, a fraction of volume

fails 5 times to execute a transaction
says offline now

this is pretty poor for a system that's supposed to handle large volume

your new life of pause




This is "normal" behavior for the buggy Ripple client.

You will get kicked "offline" constantly, orders will disappear, anything can suddenly be unavailable, etc...

I shudder just to think of my few weeks on Ripple.

Coinseeker
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
September 26, 2013, 12:31:40 PM
 #12


This is "normal" behavior for the buggy Ripple client.

You will get kicked "offline" constantly, orders will disappear, anything can suddenly be unavailable, etc...

I shudder just to think of my few weeks on Ripple.

The "big time pro trader" is still talking?  Here, you eat up too.   Wink



If your ignore button isn't glowing, you're doing it wrong.
themusicgod1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 240


View Profile
September 26, 2013, 02:21:30 PM
 #13

Being trying to use XRP platform, a fraction of volume

fails 5 times to execute a transaction
says offline now

this is pretty poor for a system that's supposed to handle large volume

your new life of pause




do you blame bitcoin when mtgox is slow?

I would if they converted my BTC into another currency at random.

this can only happen if you make it possible.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!