Konu anlaşılmış ama daha sonrasın da böyle bir olay yaşanmaması adına yazıyorum. Birşey hesaplamadan önce Whattomine sitesine bakın. Bir CPU'nun ürettiği güç ortadır. Oradan bir hesap yapın. Adamların alacağı komisyonu düşün ondan sonra ne yapıyorsanız yapın. Bir CPU üretemezde 30 mhs ürettiğini varsayalım
.
0.9 ETH bugun ki şartlar da bir yılda üretiyor. Ki ben 30 mhs güç üretecek CPU bilmiyorum. Varsa eğer arkadaşlar düzeltsinler. O yüzden hesap kitap yaparken muhakkak elde olan verileri kullanın. Bu türlü bilgileri veren siteleri kullanın.
Ya abi kralı gelsin cpuda nasıl üretir 30u..
bide biliyolar gibi rakamları yazmış söyleyincede biz suçlu oluyoruz.
Zaten mal bu kadar insan 30 mh için 2-3bin veriyor gpuya.
Bunlar akıllı.. 1 cpu ile 10yılda kazabikeceğini vaadeden siteye inanıyor.
Bunlara desenki bokunda boncuk var karıştırırlar acaba harbi varmı diye.
Yada altın sıçmışsın de deşer altını arar.
Yav 8 çekirdek işlemci 0,1kh kazabiliyor. Bu arkadaşın nasıl bi teknolojik donanımı varsa cpusu herkesinkinin toplamının kübü kadar güç üretiyorki buna kuyak yapmışlar.
Bide kusura bakmasın diyo. Şaka bunlar allah çarpsın şaka.
Ulan allahtan artık ülkeler kendi kripto paralarını çıkarma işine iyice asıldıda yakında çıkarıp bu larıda yasaklarlarda kurtuluruz sizden amk komple.
Bokunda boğulamayacak zekaya sahip olmayan kişi birde bizi seviyesizlikle suçluyo.
Amk malı sen 2 ref alıcan diye yarak gibi burda paylaşıp çöpe çevirirken burdaki en mal insan bile bunun scam olduğunu anlarda paylaşmaz.
O kadar mal ötesisin işte.
160bin malı tek yetde toplamışlar ama helal olsun.