lordzc
|
|
May 01, 2018, 07:12:20 PM |
|
Ne kadar topladı hocam bilgi varmı tam ETH+ADA olarak . İlkler her zaman değerli olacaktır buda Cardano nun ilki sonuçda .
|
|
|
|
legaltrk (OP)
Member
Activity: 700
Merit: 56
|
|
May 01, 2018, 07:15:20 PM |
|
Ne kadar topladı hocam bilgi varmı tam ETH+ADA olarak . İlkler her zaman değerli olacaktır buda Cardano nun ilki sonuçda .
2800.352197 ETH 825,721.81 ADA Sitede bu yazıyor ancak tahminimce daha fazla yatırım aldı etherscan da daha fazla gözüküyor gibiydi. Buradan takip edebilirsiniz https://www.traxia.co/my-contribution
|
|
|
|
legaltrk (OP)
Member
|
|
May 02, 2018, 06:23:10 PM |
|
Traxia projesine yer veren geçen ayın Çin Hızlandırıcı etkinliğinden bazı ilginç fotoğraflara bir göz atalım.
|
|
|
|
bitkolik
|
|
May 02, 2018, 08:29:32 PM |
|
Bu proje benimde ilgimi cekmisti gecen aydan bu yana takip ediyorum. Adamlar surekli aktifler. Is yapabilir ileride. Ozel yatirimcilarinin olmasi da iyi. Cardano projesi ve ilk. Bunlarda dikkat cekici
|
|
|
|
Monkey1
|
|
May 02, 2018, 08:32:33 PM |
|
Ethereum ICO ları artık tat vermez oldu . Bundan sonra ADA, Wanchain ( crpytocurve) ve ICON ( Bluw Whale ) ' un icoları popüler olacak .
|
|
|
|
legaltrk (OP)
Member
|
|
May 02, 2018, 08:43:45 PM |
|
Bu proje benimde ilgimi cekmisti gecen aydan bu yana takip ediyorum. Adamlar surekli aktifler. Is yapabilir ileride. Ozel yatirimcilarinin olmasi da iyi. Cardano projesi ve ilk. Bunlarda dikkat cekici
Şuan Tam 31 çeviri yaptım ve yaptıklarım arasında en iyi ekip budur. Adamlar hiçbirgün durmuyor ben bile yetişemez oldum. Ethereum ICO ları artık tat vermez oldu . Bundan sonra ADA, Wanchain ( crpytocurve) ve ICON ( Bluw Whale ) ' un icoları popüler olacak .
Katılıyorum Ethereum icoları artık sıktı nerde çokluk olda b.. misali. Güzel projeler güzel icolar oldu ama Daha çok hiçbir işe yaramayan çöp projeler dolu.
|
|
|
|
legaltrk (OP)
Member
|
|
May 03, 2018, 06:26:21 PM |
|
Google'da bir arama yaptığınızda google'da görünen sahte bir web sitesi var ve aslında kullanıcıları aldatmak için google hizmetini kullanarak tanıtım yapıyorlar. Resmi alan adı http://TRAXIA.CO, co ile bitiyor!
|
|
|
|
landslide
|
|
May 04, 2018, 07:39:30 AM |
|
Google aramaları sonucunda çıkan hiç bir reklam' a tıklamamak gerekiyor . Dolandırıcı dolu reklamlar .
|
|
|
|
legaltrk (OP)
Member
|
|
May 04, 2018, 07:40:52 AM |
|
ICO'muza katılmak için 1 aydan biraz daha az kaldı. Fırsatı kaçırmayın ve ticaret finansmanını Değiştirecek Blockchain çözümünün bir parçası olun!
|
|
|
|
legaltrk (OP)
Member
|
|
May 04, 2018, 07:46:44 AM |
|
Google aramaları sonucunda çıkan hiç bir reklam' a tıklamamak gerekiyor . Dolandırıcı dolu reklamlar .
Aynen katılıyorum kendi resmi konusunda verilen linkler haricinde hiçbir yere girilmemeli.
|
|
|
|
avzem
Member
Activity: 154
Merit: 10
|
|
May 04, 2018, 07:56:23 AM |
|
Proje güzel uğraşılan emek verilen proje başarılı olacaktır ilgimi çeken projelerden birtanesi bakalım ne olacak umarım başarılı olur
|
|
|
|
dumbdragon
|
|
May 04, 2018, 07:58:11 AM |
|
Uzun bir ICO süreci olduğu gerçekten . Piyasa yükselişte olduğu için çoğu yatırımcı ADA ve ETH lerine kıyamıyor .
|
|
|
|
legaltrk (OP)
Member
|
|
May 04, 2018, 12:12:35 PM |
|
Proje güzel uğraşılan emek verilen proje başarılı olacaktır ilgimi çeken projelerden birtanesi bakalım ne olacak umarım başarılı olur
Ekibin çalışmaları emekleri çok fazla mutlaka ama mutlaka başarılı olacağı kesin. Uzun bir ICO süreci olduğu gerçekten . Piyasa yükselişte olduğu için çoğu yatırımcı ADA ve ETH lerine kıyamıyor .
Evet katılıyorum. Bende yatırım yaptım elimdeki nakiti çevirerek ama bir türlü Ether veya ADA ya kıyamıyorum onları bozmadım hiç.
|
|
|
|
|
legaltrk (OP)
Member
|
|
May 06, 2018, 11:00:34 AM |
|
Para transferi yaparken veya #ADA veya diğer kripto işlemlerinde, ekstra ihtiyatlı olmak önemlidir. #Cardano'dan güvenlik ipuçlarını takip ediyor musunuz?
|
|
|
|
waybesuricata
|
|
May 06, 2018, 07:23:20 PM |
|
Traxia Bounty kampanyası ne durumda şu anda bir süredir güncelleme yok spreadsheet te, bitti sanırım bounty kampanyası ama bilgi bulamadım?
|
|
|
|
legaltrk (OP)
Member
|
|
May 06, 2018, 10:22:04 PM |
|
Traxia Bounty kampanyası ne durumda şu anda bir süredir güncelleme yok spreadsheet te, bitti sanırım bounty kampanyası ama bilgi bulamadım?
Yok hocam kampanya 6 haziranda bitecek. Güncelleyeceklerdir mutlaka.
|
|
|
|
legaltrk (OP)
Member
|
|
May 07, 2018, 09:10:56 PM |
|
TRAXIA projesi popülaritesi gittikçe büyüyor ve çok daha fazla yatırımcıyı çok büyük bir katkıyla çekiyor, bugün 24 saat içindeki yatırım çok iyi. 24 saatlik yatırım 1453 ETH !!!!
|
|
|
|
zorbit
|
|
May 07, 2018, 10:11:58 PM |
|
helal olsun bunlara, millet pek bilmiyor ama bu ekipte güzel yürütüyor bu projeyi. sağda solda görmeye başladım yavaş yavaş. Ada üzerinde proje yapıldığını bilmiyordum. bunlar sayesinde öğrendim.
|
|
|
|
pumawolf
|
|
May 07, 2018, 11:06:16 PM |
|
helal olsun bunlara, millet pek bilmiyor ama bu ekipte güzel yürütüyor bu projeyi. sağda solda görmeye başladım yavaş yavaş. Ada üzerinde proje yapıldığını bilmiyordum. bunlar sayesinde öğrendim.
2018 ADA, ICX , Wanchain , EOS ICO larınıda görmeye alışacağız . Bir insanoğlu hepsini takip etmeye yetişemeyecek .
|
|
|
|
|