Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
March 17, 2018, 08:40:15 PM |
|
hala okumadan scam vesaire yorumlar yapılıyor yıkılıyorum okudukça:D adam "introyu izlemeden yorum yapmayın" demiş o kadar
|
|
|
|
gkyldz
Member
Activity: 137
Merit: 10
|
|
March 21, 2018, 12:24:50 PM |
|
İntroyu incelesekte projeyi detaylı masaya yatırsakta bu sekilde olmaz turkıyeden cıkaran projeler bellı nereye geldıklerı de bellı . Daha ne kadar proje cıkacak merakla beklıyorum adam akıllı bırısı cıkarmadı halka hıtap etmıyor .
|
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
March 21, 2018, 02:47:32 PM |
|
Her gün yeni bir milli ve yerli kripto para başlığı görüyorum. Maalesef, milletimize bu konularda güvenim yok, ha başarılı olmasını isterim o ayrı.
|
|
|
|
entegre78 (OP)
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 5
|
|
March 27, 2018, 11:26:20 AM |
|
gittik kripton dan kripto aldık geldik kardeşim süpermen kripton dan gelirken kripto getirmemiş. biz gittik aldık geldik. şiraaaaaa
|
www.livecoinprice.tk www.gamebegin.tk
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
March 27, 2018, 12:59:54 PM |
|
hala okumadan scam vesaire yorumlar yapılıyor yıkılıyorum okudukça:D adam "introyu izlemeden yorum yapmayın" demiş o kadar
İntro çok güzel hazırlanmış, yani sadece introyu izleseniz projenin ne denli güvenilir gelecek vadeden bir proje olduğunu anlarsınız. Kesinlikle scam değildir "farkımız tarzımız"
|
|
|
|
entegre78 (OP)
Jr. Member
|
|
March 28, 2018, 07:32:50 PM |
|
aç gözlüler kanıyor hep bu oyunlara
|
|
|
|
|
GiannisTR
Member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
March 28, 2018, 07:56:03 PM |
|
Entegre 78 geçen bir başlığın altında açık adres verip seni öldürmeye susamış adamlar dolaşıyordu forumda. Kendisine ponzi diyen üyeye şerefsiz diye diklenen YERLİ VE MİLLİ KRİPTO paramızın forumdaki temsilcilerinden biri olman cuk diye oturmuş. Hepinizden iğreniyorum
|
|
|
|
entegre78 (OP)
Jr. Member
|
|
March 28, 2018, 09:47:47 PM |
|
Entegre 78 geçen bir başlığın altında açık adres verip seni öldürmeye susamış adamlar dolaşıyordu forumda. Kendisine ponzi diyen üyeye şerefsiz diye diklenen YERLİ VE MİLLİ KRİPTO paramızın forumdaki temsilcilerinden biri olman cuk diye oturmuş. Hepinizden iğreniyorum
işte beyinsiz ve cahil olduğunu kanıtladın hemde acayip bir şekilde okumaktan aciz bir varlıksın okusan introyu dinlesen bu yazdığından ötürü utanır, yerin dibine girersin
|
|
|
|
freedomforever
Member
Merit: 11
|
|
March 29, 2018, 05:10:50 AM |
|
Milli ve yerli olanı desteklemek ben de isterdim insanımızı tanımasam. Maalesef güvenim yok, umarım şaşırtır.
|
|
|
|
Farkimifarket
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
March 29, 2018, 05:55:47 AM |
|
valla yerli milli diyen bir sikiyori bir de işte din kitap vs diyenler ayrı sikiyor, bunlardan kurtulmadığımız sürece burnumuz boktan kurtulmaz
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
|
|
March 29, 2018, 06:52:49 AM |
|
Edit : Video yu izlememiştim konuyu okuyunca sinirden hemen döktürdüm. Arkadaş içimden de saydırdım kendim için değil katılacak lar için üzüldüm. Evet renk gelmiş espri iyi olmuş ama zaman kaybı işte.
|
|
|
|
benzinkokusu
Member
Activity: 280
|
|
March 29, 2018, 06:54:33 AM |
|
gerçekten insanımızı bu şekilde sömürüyorlar bakıyorsunuz ortada doğru düzgün bir şey olmuyor, ama çiftlik bank süt bank şu bu derken sömürüyorlar da sömürüyorlar
|
|
|
|
entegre78 (OP)
Jr. Member
|
|
March 29, 2018, 06:55:49 AM |
|
Off ya artık bu "Milli" kelimesi de iyice ele ayağa düştü herkes benzer lafları kullanarak milleti cezbetmeye çalışıyor.
1. Keşke konuyu en azından bir HERO MEMBER açsaydı. (Daha fazla güven teşkil ederdi.)
2. Keşke diğer koinleri eleştireceğine kendi projen ile ilgili bilgi verseydin.
3. Keşke kafiyeli ve satış mantığına dönük cümleler yerine sağlam güven veren cümleler ile anlatsaydın.
Bu kadar keşke den sonra kusura bakma bu forum yeteri kadar bu tür başlıklar gördü.
keşke okuma yazma bilseydin ulan önündekini okumaktan acizsin introyu izlemekten acizsin mal mal yorum yapıyon ilk önce izle sonra zaten yüzün kızaracak, salak olduğunu anlayacaksın
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
|
|
March 29, 2018, 07:01:34 AM |
|
Off ya artık bu "Milli" kelimesi de iyice ele ayağa düştü herkes benzer lafları kullanarak milleti cezbetmeye çalışıyor.
1. Keşke konuyu en azından bir HERO MEMBER açsaydı. (Daha fazla güven teşkil ederdi.)
2. Keşke diğer koinleri eleştireceğine kendi projen ile ilgili bilgi verseydin.
3. Keşke kafiyeli ve satış mantığına dönük cümleler yerine sağlam güven veren cümleler ile anlatsaydın.
Bu kadar keşke den sonra kusura bakma bu forum yeteri kadar bu tür başlıklar gördü.
keşke okuma yazma bilseydin ulan önündekini okumaktan acizsin introyu izlemekten acizsin mal mal yorum yapıyon ilk önce izle sonra zaten yüzün kızaracak, salak olduğunu anlayacaksın sen yazma dan önce yorumumu düzeltim arkadaşım. Benim hatam önce saydırdım sonra araştırdım bu neymiş diye ona diyebilirsin. Ama burada ki insanlar araştırmacı insanlar çoğumuz işinden gücünden kaçamak vakitler ile araştırma yapıyor etkiyi yükseltmek adına bunu belirtmek istememiş olabilirsin ama konuyu cidii bir paylaşım yerinde paylaşmasaydın bura da ki insanların değerli zamanını çalmamış olurdun.. Birde hakaret etmeden cümle kurmayı öğrenebilseydik güzel olurdu. Konunu yeri burası değil. Aklınca espri yapmış olabilirsin ama boş yere zamanımızı çaldın.
|
|
|
|
entegre78 (OP)
Jr. Member
|
|
March 29, 2018, 07:07:59 AM |
|
araştırmadan, okumadan, incelemeden, değerlendirmeden ico lara atlıyorsunuz. sonra ah vah ediyorsunuz. bu konu gereksiz değil, aksine müthiş gerekli imiş. insanların durumuna bakınca bunu anlıyorsunuz. zamanım yok bir bahane değil, araştırmadan yatırım mı yapılır !
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
|
|
March 29, 2018, 07:22:19 AM |
|
araştırmadan, okumadan, incelemeden, değerlendirmeden ico lara atlıyorsunuz. sonra ah vah ediyorsunuz. bu konu gereksiz değil, aksine müthiş gerekli imiş. insanların durumuna bakınca bunu anlıyorsunuz. zamanım yok bir bahane değil, araştırmadan yatırım mı yapılır !
gülüyorum sadece yatırım yapmaya gerek görülecek bir başlık değil ki , insanları uyarmak için yazdım sen millet ile dalga geçmişsin şimdi de ona kılıf arıyorsun.
|
|
|
|
entegre78 (OP)
Jr. Member
|
|
March 29, 2018, 08:50:43 AM |
|
gülüyorum sadece yatırım yapmaya gerek görülecek bir başlık değil ki , insanları uyarmak için yazdım sen millet ile dalga geçmişsin şimdi de ona kılıf arıyorsun. yooo kılıf falan yok, direkt milletin her boka saldırdığının gerçeği bu. bütün yazıları okursan her daim bundan bahsettiğimizi görebilirsin. altını çizdiğim yere dikkat et, senin ne kadar mal olduğunun göstergesi, daha okuduğunu anlamaktan aciz olduğunun göstergesi
|
|
|
|
Baser
|
|
March 29, 2018, 09:56:27 AM |
|
*** ŞİRA ***
Şifre + Lira = ŞİRA https://www.youtube.com/watch?v=li3rvK2wDOobuda intro muz. intro yu izlemeden yorum yapmayınÇok iddalıyız. Cüzdan ismimiz RÜZGAR. Kılıcımızı yukarı kaldırıp sihirli sözleri söylediğimizde bize olağan üstü güçler verildi. Biz ŞİRA kripto parayız. Kripto şatosunun koruyuculuğunu yapıyoruz. Onları sikke, kese, dirhem, akçe, nexpara vb.. kötü güçlerden kurtarmak için mücadele ediyoruz. Kusura bakmayın ama ''yeni aysiko'' yazısını ''yeni fiyasko'' olarak okudum. Ama inanıyorum ki ortalama bir kazanç sağlarsınız bu Şira ile. Çünkü bizde zengin olma hayali kuran insan bitmez.
|
|
|
|
xxxgr
Member
Metahash
|
|
March 29, 2018, 10:38:10 AM |
|
Adina yerli milli demesek. Dolandirilicak bile olsa global olarak dolandirilsin. Ne zaman sunu gormus olsam buz gibi soguma geliyor. Incelemedim incelemicem de insallah guzel proje olur
|
|
|
|
|