İnsanlar artık kriptoparaların günlük hayatta kullanılmasını istiyor ve Pundi X'in fiyatını arttıran en büyük etken ortada pos cihazı gibi fiziksel bir ürün olmasıydı. Türk lokal forumunda Hdac ile ilgilenen pek kişi yok ama Pundi X ile benzerlik gösterdiği için incelemelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Hyundai Digital Asset Currency
Hyundai BS&C, Hyundai'nin 1993'den beri bilişim teknolojileri ve inşaat alanında faaliyetler gösterdiği bir yan şirketi. Hyundai motors ile fiziksel olarak herhangi bir bağları bulunmayıp ilişkileri sadece kan bağı ile sınırlı. Hyundai BS&C kriptoparaların günlük hayatta kullanılması için bir ekosistem oluşturmuş.
Hyundai-Pay adlı şirket Hyundai BS&C altında 2016 yılında kurulan bir şirket. Şu an Hyundai Digital Asset Currency adında bir kriptopara çıkarttılar.
Hyundai-Pay Doublechain ve Çinli borsa Bibox ile ortaklaşa Dexko adında bir Güney Kore borsası kurdu. Hyundaikasse adında bir fiziksel donanım cüzdanı oluşturdular ve şu anda bu fiziksel cüzdan Güney Kore, Japonya ve Amerika'da satılıyor.
Hyundai-Pay dijital paraların günlük hayatta alınıp çekilebilmesi için dijital varlık ATMleri üretti. Şu an Güney Kore'de Hyundai-Pay'ın açmış olduğu Cafe de Block restaurantında cihazlar test ediliyor ve insanlar bu cihaz üzerinden kriptoparalarını çekebiliyor ya da transfer edebiliyor.
Dijital cüzdan Kasse'yi
www.hd-kasse.com'dan görebilir ve ATM ile Cafe de Block'u bu makaleden öğrenebilirsiniz.
https://steemit.com/kr-coin/@bogarti/hdacHyundai-pay'ın ürettiği hardware wallet olan Hyundaikasse Hdac'ı resmi olarak destekliyor ayrıca Bibox ile geliştirilen Dexko borsasında da Hdac'ı listemelemek için çalışmalar yapılıyor.
Hdac resmi olarak Mayıs 2018'de Mainnet'ini aktif etti ve şu an madenciliği yapılabiliyor. Projenin kendi blokzinciri mevcut, kendi dijital cüzdanı hatta kendi fiziksel cüzdanı, borsası var.. ATMsi bile var.
Ayrıca Güney Kore'nin en büyük borsası Bithumb Hyundai-pay'ın resmi partneri.
Bu projenin token satışları çoktan bitti, yatırımcıları kâr eder mi bilmiyorum ama blokzincir teknolojisinde fiziksel anlamda ürün sunabilmiş en büyük şirket Hyundai-pay oldu.
Proje hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4323140.0Böylece fiyat tahmininde bulunabiliriz.