jameshugo17
|
|
May 03, 2018, 05:00:43 PM |
|
Ethereum çok iyi geliyor fiyat da iyi durumda yukarı yönlü sürekli zoruyor hatta btc den önce tepki veriyor artışlara. Son düzlükte yine piyasaya yön verme aracı olarak btc nin yanına bir araç daha ekleyeceklerini sanmıyorum.
|
|
|
|
yuzuak
Member
Activity: 683
Merit: 16
|
|
May 03, 2018, 10:35:25 PM |
|
Yazdıklarım fiyat bazında değil market hacmi ile alakadır.
Adam fiyat olarak geçecek dememiş market hacmi olarak geçecek demiş ve yakın gelecekte olacak şeydir. Hatta ripplede 2. sıraya yerleşecek ve eth' yi en zorlayacak coindir. Sıralama fiyata göre değil market hacmine göre belirlenir yoksa bitcoinden daha yüksek fiyatta coinde vardı ama 1. sırada değildi.
|
|
|
|
btcmurat
|
|
May 03, 2018, 11:17:17 PM |
|
Market hacmi olarak geçme ihtimali elbette var ama bitcoin bazen öyle bir hareket yapıyor ki piyasayı siliyor süpürüyor ne teknoloji bırakıyor ne de işlevsellik tek kral olduğunu hatırlatıyor.
|
|
|
|
loveistanbul
Member
Activity: 392
Merit: 10
|
|
May 04, 2018, 04:21:40 AM |
|
Ne zaman bu tür haberler tekrar tekrar ısıtılıp önümüze servis edilmeye başlandığında anlamsızca eth fiyatını yukarı çıkartıp sonrasında ani bir şekilde millete tepeden satıp fiyatı düşürüyorlar , dikkatli olmakta fayda var.
|
|
|
|
bitcoinbcn
|
|
May 04, 2018, 05:46:11 AM |
|
ETH'un BTC'yi geçmesi benim açımdan çok iddalı olur 2018 için ancak ETH'un BTC karşısında değerleneceğini düşünüyorum, 0,25x olarak da bir katsayı hesabım var min bu seviyeyi göreceğine inanıyorum.
|
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
|
|
May 04, 2018, 06:02:24 PM |
|
Bitcoin belli bir sure ddaha sektor liderligini surdurecek ve ilerleyen donemde de var olacak bir coindir. Bu tartisma goturmeyecek bir durum. Etherum da ayni sekilde ancak eth nin cok fazla artmasi durumunda ICO lar olumsuz etkilenebilirler. Bence ETH fiyati genel olarak bitcoine bu oranda devam edecektir
|
|
|
|
kardil
Newbie
Activity: 126
Merit: 0
|
|
May 04, 2018, 10:46:14 PM |
|
Birgün Bitcoin miadını dolduracak Ethereum bitcoinden daha genö o yoluna devam edecek. Ama ne kadar fiyat olarak geçse bile Bitcoinin tahtına kimse oturamaz bu saatten sonra
|
|
|
|
Meowtwo
Member
Activity: 268
Merit: 12
|
|
May 05, 2018, 12:00:47 AM |
|
hiç zannetmiyorum böyle bir durumun mümkün olacağını. çok iddaalı bir konu başlığı olmuş bence.
|
|
|
|
Firadi
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 1
|
|
May 05, 2018, 12:40:20 AM |
|
Ethereumun bir sürü ekstra özelliği sıralanmış kendisi gönlümüzün efendisi
|
|
|
|
ikinokta
Newbie
Activity: 171
|
|
May 05, 2018, 03:26:37 AM |
|
ben muhtemele görmüyorum, ethereum abartıldığı kadar güçlü bir koin değil, artık bir sürü akıllı kontrat yapan koin çıktı piyasaya
|
|
|
|
badjoke
Jr. Member
Activity: 206
Merit: 2
|
|
May 06, 2018, 11:37:10 AM |
|
geçer mi geçmez mi bilemem ama bence herkesin hayalini kurduğu o coin ethereum değil diye düşünüyorum çünkü ethereumun da problemleri var .
|
|
|
|
talkingblack
Newbie
Activity: 163
|
|
May 06, 2018, 09:06:28 PM |
|
Ethereum her ne kadar dendiği gibi en önemli kripto paralardan da olsa ben bitcoini geçebileceğini düşünmüyorum ki 5 yıl kripto para piyasası için oldukça uzun bir süre ne olacağını kestiremiyorum
|
|
|
|
risinqsun
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 273
-
|
|
May 06, 2018, 09:19:35 PM |
|
Sonuç Hala geçemedi ve geçmeside muhtemelen değil taki %51 durumu olana kadar ne zaman olur derseniz rusya ethereumu kendi resmi devlet kripto parası sayana kadar. Tabi buda benim düşüncem
|
|
|
|
Payitaht
Member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
May 06, 2018, 09:38:41 PM |
|
Fiyat olarak bunun gerçekleşeceğini sanmıyorum bu hayalcilik olur ancak market cap olarak bunun gerçekleşmesi ihtimal dahilindedir, Ethereumun değerleneceği ortada fakat Bitcoini geçemez.
Zaten burada kastedilen her zaman market cap oluyor. Kimse fiyat olarak bitcoini (hiç yoktan yakın zaman da ) geçebileceğine ihtimal vermiyorlar doğrusu.
|
|
|
|
Delinquency
|
|
May 06, 2018, 09:40:09 PM |
|
fiyat olarka tabii ki de geçmesi yakın gelecekte mümkün değil ancak charli lee'nin aksine bir çok insan eminim piyasa hacmi bakımından ethereum'un bitcoin'i geçeceğini düşünüyordur
|
|
|
|
Payitaht
Member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
May 06, 2018, 09:42:03 PM |
|
Aradaki miktar göründüğü az değil bunun en azından önümüzdeki 2-3 sene içinde mümkün olabileceğine pek ihtimal vermiyorum doğrusunu söylemek gerekirse.
|
|
|
|
whitecaramel1
Newbie
Activity: 217
|
|
May 06, 2018, 10:54:03 PM |
|
benim gönlümün kralı oldu bile yakınde reel olarakta bitcoini geçecektir.altcoinlerin ether altyapılı olmasından dolayı böyle düşünüyorum.
|
|
|
|
jrrr90
Newbie
Activity: 28
|
|
May 07, 2018, 03:24:10 PM |
|
fiyat olarka tabii ki de geçmesi yakın gelecekte mümkün değil ancak charli lee'nin aksine bir çok insan eminim piyasa hacmi bakımından ethereum'un bitcoin'i geçeceğini düşünüyordur
Delinquency can you please send me a private message? i would like to talk to you about something that I think may be of your interest.
|
|
|
|
agacsizkoala
Member
Activity: 294
|
|
May 07, 2018, 04:27:52 PM |
|
ben ethereum un bitcoini hiç bir zaman geçmeyeceğini düşünüyorum, yani never ever durumu var bana kalırsa, bu açıdan bakmak lazım olaya. çünkü çok fazla bir arz var
|
|
|
|
karl.bomonti
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 2
|
|
May 07, 2018, 05:29:56 PM |
|
Yapmayin hocam. Buna gercekten inanan var mi. Bana buyuk hayal gibi geliyor.
|
|
|
|
|