|
Easy2Mine
|
|
March 06, 2018, 01:47:56 PM |
|
Neredeyse 5,5X artmış bir projeye ICO da girmemissem hiç girmem . Riskli görüyorum .
|
|
|
|
bgraydin (OP)
Newbie
Activity: 210
Merit: 0
|
|
March 06, 2018, 01:50:53 PM |
|
Neredeyse 5,5X artmış bir projeye ICO da girmemissem hiç girmem . Riskli görüyorum .
Projeyi incelerseniz, hızına falan bakarsanız gireceğinizi düşünüyorum. Başlığı açma nedenim de bu. Suppoman'in dün bir incelemesi vardı x100 ya da x1000 hayal değil görünüyor.
|
|
|
|
Carolinawiestput28
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
March 06, 2018, 01:51:41 PM |
|
Fiyatlanmıs artık yükselmez 1$ dan alan büyük zarara ugrar yakında
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
March 06, 2018, 02:12:12 PM |
|
Bana da kısa vadedeki yükselişini yapmış gibi göründü. Bir de şöyle bir durum var, artık Kucoin'e giren baştan sağlam pump yer durumu yok malesef, o yüzden Kucoin'in fazlaca etkisi olmayacaktır.
|
|
|
|
hacidasi
|
|
March 06, 2018, 06:20:40 PM |
|
ismi güzelmiş ancak milletin 17 cente aldığı şeye 1 dolar vermem aga ben o coin 1000 dolar olacağını bileyim yine de vermem öyle saçma huyum var. Ancak proje baabında güzel yerlere gelecek gibi duruyor. yalnız fiyat regülasyonunu team mi yapıyor yoksa alıcaların yaptığı bişey mi onu da bilmekte fayda var.
|
|
|
|
bgraydin (OP)
Newbie
|
|
March 06, 2018, 06:33:50 PM |
|
ismi güzelmiş ancak milletin 17 cente aldığı şeye 1 dolar vermem aga ben o coin 1000 dolar olacağını bileyim yine de vermem öyle saçma huyum var. Ancak proje baabında güzel yerlere gelecek gibi duruyor. yalnız fiyat regülasyonunu team mi yapıyor yoksa alıcaların yaptığı bişey mi onu da bilmekte fayda var. Credits'in asıl olayı işlem hızında. Saniyede 10 milyona kadar işlem yapacaklarını iddia ediyorlar ve şu an 200binlerde yapıyorlar. Bitcoin'in ise sadece 7. Bir de diğer ICO'larda vaatler varken credits alpha yayınladı ve yapabildiklerini kanıtladı. O yüzden iyi araştırmak lazım, yarın geç olabilir
|
|
|
|
turkmachiavelli
|
|
March 06, 2018, 06:37:58 PM |
|
Credits treni bencede hala kaçmış değil. Credits'in ethereum ve bitcoin karşılaştırdığımızda dakikalık transfer kapasitesi, transfer hızı, fee ücreti gibi durumlarda devrim niteliğinde özellikleri var bunun yanı sıra çok başarılı bir takıma sahip. 1 dolar olan bir şeyi almam diyoruz fakat şuan gündemimizde ki bir çok önemli coin o 1 dolarlardan geliyor.
|
|
|
|
Millennium_blue
Member
Activity: 266
Merit: 10
|
|
March 06, 2018, 07:02:06 PM |
|
Haber için teşekkürler değerlendirmeye almak lazım inceleyeceğim.
|
|
|
|
foculur
|
|
March 06, 2018, 07:03:41 PM |
|
Hocam icodan aldıklarınızı fiyatı izleyerek, yakıın bir zamanda satıcak şekilde bekletin, ve düşüş olucanı hissettiğinizde satın. En az yarı fiyatına düzeltme gelicektir, 4-5 kat patlaması normal başta icodan alamadı insanlar şimdi herkes saldırdı aç gibi, ama yakında bountyler gelicek alımlar durucak vesaire derken yarı fiyatının da altına inme ihtimali yüksek. Satıp miktar artırmak lazım.
Defalarca bu durumu yaşadım, of uçuyor kaçıyor düşmücek diyorsun ama o iş öyle olmuyor, fiyatı yerine oturucak ve dediğim gibi yarı fiyat olabilir 3de bir fiyat olabilir illa oralara biyere düşücek bu hacim azaldığında bikaç hafta içinde.
|
|
|
|
torrentco
|
|
March 06, 2018, 07:06:10 PM |
|
whiteliste katıldım. 0.5 eth alım verdiler sadece sinirlendim hiç katılmadım. 0.5 ethlik credits 3 eth yapıyor şimdi. 2.5 eth çöpe attık demek ki neymiş gurur yapmıyacakmışsın
|
|
|
|
Tadic
|
|
March 06, 2018, 07:08:12 PM |
|
gerçekten tren hızlı trene döndü galiba uçuyor resmen güzel bir proje olmuş getirisi de çok iyi tebrik ederim giren arkadaşlara da bol kazançlar diliyorum ben kaçırdım
|
|
|
|
depecoin
Jr. Member
Activity: 294
Merit: 1
|
|
March 06, 2018, 07:25:06 PM |
|
bugün son baktığımda 1,17 dolardı şuan 0,8 gerilemiş düzeltmeyi yapmış daha da düşer 0,4 lere kadar zaman alınır işte.
|
|
|
|
faatipoke
Full Member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
|
|
March 06, 2018, 07:28:16 PM |
|
Kesinlikle katılıyorum, Credits çok başarılı bir ICO ve borsa başlangıcı yaptı. Şu zamanda bu yükseliş harika, her geri çekilme alış fırsatı olarak değerlendirilmeli. Şu an sadece Idex'te işlem görmesi bile fiyatın ne kadar düşük oldugunun bir ispatı.
|
|
|
|
bgraydin (OP)
Newbie
|
|
March 06, 2018, 07:30:22 PM |
|
Kucoin'de satışa gün içerisinde başladı. Ayrıca tidex ve idex borsalarında var.
|
|
|
|
yns1903
|
|
March 06, 2018, 08:25:16 PM |
|
Bayağı iyi yükselmiş birde sadece böyle küçük borsalarda böyle ise eğer Kucoine girerse daha da yükselir bana göre. Bir miktar alıp kenarda bekletmek iyi fikir. Kucoine girin bir anda iyi patlama yapar
|
|
|
|
Asber
|
|
March 06, 2018, 08:34:04 PM |
|
Baya iyi yükselmiş, muhtemel biraz geri çekilme yapabilir. Bekleyip izlemek lazım. Biraz daha düşüp fırsat yaratırsa yatırım yapılabilir.
|
|
|
|
zenfo
|
|
March 06, 2018, 08:44:32 PM |
|
bu kadar kisa surede bu kadar hizli artisin mutlaka bir duzeltmesi olacaktir. piyasa zaten dusus egilimine girmis durumda. credits ile ilgili beklentilerinizi de pek yuksek tutmayin derim. visanin saniyedeki islem sayisini biliyomusunuz. bu ortaya atilan iddia cok ucuk ve sacma geliyor. alfa ile falan olacak is degil bu.
|
|
|
|
Neo.op
|
|
March 06, 2018, 08:48:34 PM |
|
Şuan girmek bencede riskli ama kendi blockchainlerine falan geçecekler insanlar çok fazla umutlu. ICO'da yatırım yapsaydım şimdi satmazdım ben açıkcası kaliteli bir proje
|
LYR | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄▓███ ▓▓▓▓▓▓▓██████▀▓███▄▓█ ▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████ ▓▓▓██████████████████ ▓▓███████████████████ ▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ | LYRA Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════ ✓Customizable tokens ███✓NFT███ ✓DeFi███ ✓DEX███ ✓Revenue share | | | |
|
|
|
cyrptoturkey
|
|
March 06, 2018, 08:49:08 PM |
|
Ben icoya girdim arkadaşlar 2,5x te çıkış yaptım ve pişman oldum açıkçası.ilerisi için gerçekten 100x düşüncesi olanlar var ama ne kadar gerçekleşir bilmiyorum.aynı zamanda imza kampanyasınada katılmıştım ordan gelenide uzun vade bekletmeyi düşünüyorum.beklentiler karşılanırsa marketcapte yükselecektir şuanda 100 milyon dolar cap var.muadillerine göre çok düşük
|
|
|
|
|