burada çakallık yapan bit-z oldu...rebl bitz ye girdikten sonra bitz kural değiştirdi önce bi 96 adet yolladı sonra tutturdu kyc yapın yoksa vermem 700 token dedi...bit-z de tokenları cebe indirdi..bunu duyan dönercilerde deli olup sattıysa kendi mallıklarıdır bu..(dönerci işte ne bekliyorsun ki zaten
)
zaten dünyanın tokenini kasmışsın bi şekilde 700 de alma ...bu kadarı da yamyamlık
hadi diyelim ki rebl ekbinin de hatası var....(bu hatayı da ben acemilik anlamında değerlendirebilirim. aşağıda yazacağım olay neticesinde) öyle olsa bile eğer ortaya gerçekten düzgün bir ürün koyarlarsa ister istemez proje ve fiyat yürüyüp gidecektir..."aa bunlar bitzde 700 token vermemişler ben buna girmem dayı" diyecek adam anca Türkiye gibi ülkelerden çıkar
onları da kimse
şeyine takmaz
birde ekip gerçekten iyi niyetli olduğuna dair benim izlenimlerim oldu..bizden birçok arkadaş geldiği halde "benim tokenlarım gelmedi" diye çirkeflik yapıp token istedi...ve aldı...her yerde kendimizi belli etmesek olmaz zaten...hatta birine token geldiği halde gelmedi bu adresime demiş ve ekip yine token yollamış...(gerçek mi bilmiyorum ama böyle anlattı )
kaldı ki ben de airdrop bittikten 2 ay sonra mail atıp token aldım..adamlar diyebilirdi zamanı geçti 2 aydır nerdeydin diye...ama gayet ilgili bir şekilde yazıp 2 gün sonra yolladılar tokenları
bir de şöyle bişey var..şimdi burdaki çoğu insan programlama bilmeyebilir (zorunda değil tabiki) bilgisayar kullanımı da ne derecededir o da tartışmalı...ancak bu işler yazılım işleri bildiğiniz üzere ...bu işlerde en büyük hammadde de beyin gücü...siz hayatı kendi bakış açınızdan değerlendiriyorsunuz doğal olarak ..ağır eleştirenlerin bir kısmı yaşadığı ülkenin şartlarına göre dünyayı da böyle zannediyor.
öyle bir dünya yok gençler...bi kere adamlar hollandalı...avrupa'dalar..insani yaşam şartları var..karın tokluğuna haftada 6 / 6.5 gün sabah 7 akşam 9-10 köle gibi çalışma şartları yok..geçim dertleri yok...devlet her alanda üretimi bilimi destekliyor teşvik ediyor..sosyal yardımlar vs ortada...yani şunu demek istiyorum adamlar özgür yaşıyor ve maddi sıkıntı çekmiyorlar bizim gibi..
şimdi böyle yaşam şartlarına sahip bu insanların illa bir ürün ortaya çıkarmaları için dev icolar tanıtımlar vs vs işlere girmeleri gerekmiyor...her iş için demiyorum dikkat edin. toplanırsın bi ofis tutarsın ya da bir ev neyse artık..başlarsın kodlamaya...işin gerisi de reklam ve tanıtım ...airdrop olayı da bunun içinde değerlendirilebilir...
kaldı ki bu ülkeler zaten bilgiye emeğe ama özellikle beyin gücüne önem veren ülkeler..belli bir seviyeye geldiğinde devlet bile destekler seni..bu ülkeleri, hayvanat bahçesinin müdürünün en büyük bilim kuruluşunun başına getirilip acayip acayip icatımsı şeylerin yapıldığı ya da profesörlerin "ben okumamış insanın ferasetine güveniyorum insanlar okudukça üniversiteye gittikçe bozuluyor" gibi acayip laflar ettiği ülkeler ile karıştırmayalım
bakış açınızı genişletin kardeşim biraz
(ytd)