Beyler okumak , araştırmak , bilgi edinmek çok önemli bunu sonuna kadar destekliyorum.Fakat benim kendimce bildiğim ve yolundan gittim tek "1" şey var ;
İstediğin kadar oku,araştır, sabah akşam çalış.İsraf etme biriktir.En ileri görücü sen ol Hodl yap.Arsa al , altın al birsürü yatırım yap ama çoook araştırdıktan sonra.Fakat zengin olmadıysan "KISMET" değildir kardeşim.Bakın Kısmet olayını defalarca hem yaşadım hem çevremde gördüm.Çalışmak da biryere kadar,bilgi edinmek de .. Herşeyini tastamam yapacaksın tabiki ama bilin ki Kısmet değilse kazanamayacaksın.Fakat eğer ki kısmet ise herşeyi tastamam yapmazsan bile bilin ki o sizi öyle yada böyle bulacak.O yüzden ben hayattan böyle birşey öğrendim kader,kısmet gerçektir.Yatırım yapın,araştırın,çalışın kazanın fakat nereden geleceğini unutmadan önce dua edip isteyin.Elimi neye atsam kuruyor diyenlere önce bir gerçekten içten isteyip dua edin sonra başlayın çalışmayada araştırmaya , hiçbirşey biryere kaçmıyor herşey sizi bekliyor..İnşallah hepimiz kazanırz beyler
size katılıyorum bazen ne yaparsanız yapın olduğunuz noktadan bir adım ileriye gidemiyorsunuz bunu sadece bu piyasa için söylemiyorum hayatta da bu şekilde oluyor çoğu zaman ama bu demek değil ki oturduğumuz yerden bir ilerleme bekleyelim elbette her zaman elimizden geleni yapacağız gerisi kısmet oluyor aslında