freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
July 02, 2018, 09:44:26 PM |
|
erimeyi görmemek için cüzdana bakılmasını çok tavsiye etmiyorum bu aralar bırakın kalsın öyle 6 ay sonra bakın bakalım ne durumda olacka ben bakmıyorum içimden gelmiyo çünkü çok fazla zaarr var
|
|
|
|
erdemdio
Member
Activity: 191
Merit: 10
|
|
July 02, 2018, 09:59:29 PM |
|
Bir türlü anlayamadığım birşey var birçok kişi zarar da olduğunu ifade ediyor.. 10 dolara aldığınız bir xcoini 20 dolar olacak diye almadınız mı? Bu süreçte 5 e düşmesi durumunda bu size maliyetinizi 7.5 $ cekme fırsatı sunmuş olmuyormu? Alttan alma şansı olmayan için de 2x yapma beklentisi içinde olduğunuz bir coinde süreli girilmemesi durumunda satmadığınız zaman da coin beklerken adetsel anlamda da azalmıyor, bu kosullar altında da zararı neye göre belirliyorsunuz?
Satmadığınız sürece bi zarar yok bence arkadaşlar sadece hedeflediğiniz rakama gitme vadesi uzuyor. Bence burada parasaldan ziyade zamansal bir zarar vardır olsa olsa..
|
|
|
|
hashman
Legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
|
|
July 02, 2018, 10:27:54 PM |
|
Şu saatten sonra bitse bile eski haline gelmesi 2020'deki yarılanmaya bakacak gibi görünüyor.. tepeden alanlar dipten buy girip tekrar yukselmesini bekleyebilir.
|
|
|
|
snykutlug
Member
Activity: 448
Merit: 17
|
|
July 02, 2018, 10:36:04 PM |
|
Coinbaseden kurumsal firmalar için çok iyi haber geldi min 10milyon dolar ile girebilecekler en yüksek güvenlikle adamların yatırımlarını saklayacaklar belki bundan dolayı piyasa yükselişte erime bitti
|
|
|
|
dedolee
Newbie
Activity: 189
Merit: 0
|
|
July 03, 2018, 09:32:16 AM |
|
Bitti artık. Şimdi yükseliş zamanı, yükseliş başlasın. Artık alım yapabilirsiniz, demedi demeyin.
|
|
|
|
zaza4700
Newbie
Activity: 252
|
|
July 03, 2018, 11:14:38 AM |
|
sevgili canım kardeşim şahsen bu düşüşün bitiğini artık düşünüyorum ve bundan sonra yükselme bekliyorum ama kademe yükselecektir öyle bir anda yükselmicektir ben yıl sonuna kadar şu an bu fiyatlardan alan arkadaşlar en az beş kat yaparlar
|
|
|
|
ap3311
|
|
July 03, 2018, 11:24:43 AM |
|
Şu suralar boğalar uykularından uyanmışa benziyor. Sanki güzel günler bizi bekliyor ne dersiniz? Bence yavaştan balinalarda piyasaya tekrar girmeye başladı. Yaz sezonunun bitimine kadar kademeli artışlar göreceğiz. Düzeltmeler de olabilir.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
July 03, 2018, 11:38:47 AM |
|
herkes ümitli gibi, inşallah ümitler de cepler de yeşillenir artık! bu gibi durumlarda piyasayı şahlandıracak hareketler görmemiz gerekiyor yoksa cılız kıpraşmalar olarak telakki ederim. mamafih herhangi bir "johannesburger" diyebileceğimiz bir yükseliş göremedim. şöyle "oha oha" dedirtecek 3-5 pumpi jumping görürsek diğerleri de trene atlamaya, her elini attığın altın olmaya başlar.
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
Koseli Jeton
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 1
|
|
July 03, 2018, 01:12:00 PM |
|
Dipte aldığımı düşündüğüm sağlam altcoinlerde bile %20 civarı zararım var. Olası bir bull runda fazlası ile artacağı için dert etmiyorum.
|
|
|
|
seslimesaj
Jr. Member
Activity: 139
Merit: 1
|
|
July 03, 2018, 01:53:18 PM |
|
eriye eriye bişey kalmadı bitti zaten bugün bir yeşillenme var piyasada ama bakalım inşallah aynı gazla devam eder
|
|
|
|
vvthd
Member
Activity: 194
|
|
July 03, 2018, 03:28:03 PM |
|
Sende yine az erime olmus. Benimkiler 1/4 e kadar dustuler. Acayip moralim bozuldu. Bu hafta biraz toparlama oldu ama bu kendimizi avutmaktan baska birsey degil sanirim
|
|
|
|
Coinredd
|
|
July 03, 2018, 06:28:51 PM |
|
arada çocuğa şeker verir gibi yesilleniyor sonra yine kirmiziya bürünüyor ama zararina satış yapmak yok gerekirse bir sene bekleyecem
|
|
|
|
coinpool_de
|
|
July 03, 2018, 07:44:40 PM |
|
Kafalarda tek soru uzun zamandır buydu herhalde, cevaba bakıyorsun kimsenin bildiği yok zaten bilmenin imkanı da yok Birkaç arkadaş belirtmiş ben de aynı şekilde düşünüyorum bir iki gün hafif bir para girişi ve yükselme oluyor sonra tak diye başa sarıyoruz.
|
|
|
|
Euphrates
|
|
July 03, 2018, 09:14:47 PM |
|
Öncelikle merhaba, konunuza bir mesaj atmıştım ama şuanda yine baktım konuyu taa marta açmışsınız o zamanlarda 1000 dolar eden paket suanda 200 dolar bile etmiyor daha geçen ay 750 dolar ediyordu.. Benimde 4000 e ihtiyacım vardı bozdurmadım bekledim kendiliğinden 4000 tl eder diye baktım 1300 tllere düşmüş, bu erime sanki hiç bitmeyece kgibi insan iyice bunalmaya başlıyor. Bir an önce bitsede bizde keyfimize baksak, en azında nelimizdekileri çıkarıp yenilerini alabilsek.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
July 03, 2018, 09:38:55 PM |
|
Sabırlı olanın cüzdanı toparlar 2 yıl önceki fiyatlara baktığımızda bile şuan ki fiyatları tahmin bile edemiyoduk. 2 yıl sonrada tahmin etmediğimiz fiyatlara çıkabilir. ya hero ya mero )
|
|
|
|
gamzeeekeskinn
Newbie
Activity: 84
|
|
July 11, 2018, 01:12:57 AM |
|
marttan beri herkes aynı soruyu soruyor ne zaman tamam şimdi bitti desek yeni bir erime dalgası başlıyor. yavaştan depresyona girmeye başladık
|
|
|
|
vvthd
Member
Activity: 194
|
|
July 11, 2018, 10:16:15 AM |
|
Hergün 20 30 usd için çalışıyoruz ama cüzdan dan haftalık ortalama 200usd eriyor. Emekler boşuna gitti. Beklemekten başka bişey yapamıyoruz malesef
|
|
|
|
turkmachiavelli
|
|
July 11, 2018, 10:25:38 AM |
|
Malesef aylardır erimenin biteceğine ve eski güzel günlere döneceğimizi düşünüyoruz fakat bunların hepsi hayalde kalıyor. Benim düşüncem piyasa en azından yeni yıla kadar bu çalkantılar içerisinde olacak.
|
|
|
|
prdn
Member
Activity: 504
|
|
July 11, 2018, 10:40:02 AM |
|
Insanlar tekrar bull gelecek diye bekledikleri sürece bence tekrar bull geri gelmeyecek, ne zaman herkesin umutları tükenerek ellerindekileri satarsa işte o zaman tekrar bull gelecektir.
|
|
|
|
KodesCrew
|
|
July 11, 2018, 10:43:08 AM |
|
yükseliş başladığında eski seviyeleri görebilmek için ne kadar bekliycez orası da ayrı bir muamma. neyse hele bir ortalık yeşillensin market düzelsin de en azından psikolojik olarak bir rahatlama gelir insanların üzerine. kar alma fırsatları göründüğünde yeni para girişleri artar.
|
|
|
|
|