tmskcimen
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
July 12, 2018, 11:51:28 AM |
|
Erime g20 ve etf den olumlu haberlerin çıkmasıyla birlikte biticek olumlu haberlerden sonra bull görebiliriz ona göre pozisyonunuzu alın olumsuz haberler gelirsede ona görede pozisyonunuzu alın batarız
|
|
|
|
freedivers
Jr. Member
Activity: 56
Free Divers
|
|
July 12, 2018, 11:52:19 AM |
|
sorma moral motivasyon sıfır oldu ne yapacagızz bilmiyorum, artık beklemekten baska care yok sımdı cıkarsak amatorlerden farkımız kalmayacaktır
|
Free Divers
|
|
|
madcoin
|
|
July 12, 2018, 03:05:45 PM |
|
Çok iyi bir habere ihtiyacımız var, erimeyen cüzdan yoktur herhalde bu piyasada şimdilik.Ancak halen al sat yaparak ilerleyen varsa biraz toparlamıştır.
|
|
|
|
mehmet312
|
|
July 12, 2018, 03:27:52 PM |
|
Aylardır herkesin birbirine sorduğu ama cevabını kimsenin bilmediği meşhur soru bu maalesef, herkes beklemede balinalar da heralde margincilik oyunlarına daldılar piyasada incin top oynuyor.
|
|
|
|
z38630610
Legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
|
|
July 12, 2018, 04:30:56 PM |
|
Erime daha uzun da sürebilir yarında bitebilir ama yapılması gereken sabır göstermek. Hepimizin cüzdanı eriyor ve sabırlı olmayıp satıp çıkarsak daha çok pişman olabiliriz. Bu durumun nereye gideceğine ve bizi nereye götüreceğine bakmak lazım.
|
|
|
|
torukmakto
Member
Activity: 219
|
|
July 12, 2018, 06:03:36 PM |
|
erime yakın zamanda bitecek gibi durmuyor ne desek boş her geçen gün yeni darbeler yiyor kripto bence 2018i boş verip önümüzdeki yıla bakalım mucize olacak hali yok artık.
|
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
July 12, 2018, 07:16:55 PM |
|
Valla ben artık ya hep ha hiç prensibini benimsedim. Az uz vaktimi harcamadım bu piyasada. Elimdeki tokenlarımı yok fiyata satmaktansa beklemeyi tercih ederim.
|
|
|
|
Matthewww
|
|
July 12, 2018, 08:29:02 PM |
|
erime beklenilenden daha uzun sürdü. sürmeye de devam ediyor. ne zaman biter orasını bilemeyiz. belki daha sürmeye devam edecek. önemli olan sabredip beklemek.
|
|
|
|
The Fulcrum
Newbie
Activity: 82
Merit: 0
|
|
July 12, 2018, 08:32:18 PM |
|
Erime daha uzun da sürebilir yarında bitebilir ama yapılması gereken sabır göstermek. Hepimizin cüzdanı eriyor ve sabırlı olmayıp satıp çıkarsak daha çok pişman olabiliriz. Bu durumun nereye gideceğine ve bizi nereye götüreceğine bakmak lazım.
aynen dostum katılıyorum sana. sabretmekte fayda var. düşük fiyattayken elden çıkarmanın bir yararı olmaz.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
July 12, 2018, 09:25:58 PM |
|
Tamam sabretmek güzel de ya çöp olursa.Birde sabredilecek coin önemli.İş yapacak mı yoksa çöp mü olacal.Bınunda araştırması takibi önemli.Yoksa bu fiyatlardan satılmaz sağlam coinler
|
|
|
|
secondhandlark5
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 1
"JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!"
|
|
July 12, 2018, 09:28:00 PM |
|
Tamam sabretmek güzel de ya çöp olursa.Birde sabredilecek coin önemli.İş yapacak mı yoksa çöp mü olacal.Bınunda araştırması takibi önemli.Yoksa bu fiyatlardan satılmaz sağlam coinler
Haklisiniz hocam, fakat unutulmamasi gereken bir sey var ki oda bitcoin fiyatina herseyin bagli oldugudur. Mesela Vechain guzel bir proje fakat su an bu projenin Bitcoin cikmadan birden bir firlama yapmasi neredeyse imkansiza yakin.
|
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔸🔸🔸🔸🔸🔸 [ DESICO ] A PLATFORM TO ISSUE AND TRADE SECURITY TOKENS 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔺🔻🔺🔻🔺🔻 🔸🔺 https://www.desico.io 🔸🔺
|
|
|
Night Trader A
|
|
July 12, 2018, 09:35:33 PM |
|
Son düşüş moralleri bozdu, tekrar yükseliş trendine girdiğine inanmıştık küçük düzeltmelerle yükseleceğini düşünüyordum.
|
|
|
|
Crypto Toys
Jr. Member
Activity: 252
|
|
July 12, 2018, 09:54:52 PM |
|
Daha önce 6000 civarları dönüş noktası oldu, tekrar buralardan dönerse sağlam bir destek oluşmuş olur.
|
|
|
|
Koseli Jeton
Jr. Member
Activity: 196
|
|
July 12, 2018, 09:58:29 PM |
|
6000 altına salarsa altcoinler için erime bitcoinden daha fazla olur, eğer olursa 5000 altını düşünmek bile istemiyorum.
|
|
|
|
varosbaba
Newbie
Activity: 75
|
|
July 12, 2018, 11:48:38 PM |
|
Ben 5000 duvarına inince düşünce olacağını düşünüyorum , çünkü gerçekten 6000 den zıplayamıyoruz bakalım göreceğiz 5000 e düşünce neresinde zıplayacak bence 5300 400 de geri dönüş yakalarız . :/
|
|
|
|
krm4700
|
|
July 13, 2018, 07:05:49 AM |
|
küresel piyasalardaki bu belirsizlik ve olumsuz haberlerin bitmesi sonucunda bu devirde sona erecektir ama bir türlü olumsuz etki yaratan haberleri sonu gelmiyor.
|
|
|
|
SanalPara
|
|
July 13, 2018, 07:53:51 AM |
|
Bitcoin ve altcoinler yılbaşından bu yana acayip eridiler. Bu erime çok uzun soluklu olacak anlaşılan. Ama birşeyin değeri sürekli düşmez. Yine boğa sezonuna gireceğiz. Ama ne zaman gireceğiz? Ben Ekim, Kasım ve Aralık aylarından umutluyum. Dilerim ki herşey istediğim gibi olsun.
|
|
|
|
uzumsirkesi
Member
Activity: 240
|
|
July 13, 2018, 10:23:28 AM |
|
artık bitmese de değişen bişey olmaz zaten eriye eriye bişey kalmadı ortada bir düzelemedi gitti yahu
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1904
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
July 13, 2018, 01:39:00 PM |
|
Genelde insanlar pes edince piyasa geri dönüyor. Balinaların amacı bu, başka türlü sizi zarara sokup kendi ceplerini dolduramazlar. Piyasayı yöneten insan pisikolojisi, onu yönetebilenler paranın da akışını kontrol edebiliyor.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
asnafisna
Newbie
Activity: 168
|
|
July 13, 2018, 04:57:21 PM |
|
erime bitme durumu biraz bilinmez. madencilik fiyatına geldi artık düşmesi zor ama imkansız değil havası hakim. erime bitmeyecek 1 doların altına düşecek diye düşüncemiz yok. buna madenciler izin vermez. o halde. kendine göre doğru yerlerden hodl.
|
|
|
|
|