luppecuppe
|
|
April 19, 2018, 10:08:40 AM |
|
Ben aldatmacadan ziyade kaçırılan fırsatlar olduğunu düşünüyorum. Ümitsiz olup üzülmeye gerek yok daha önümüze kim bilir ne fırsatlar çıkar. Takipte kalıp sabırlı olmaya bakalım.
|
|
|
|
The Scorpion
|
|
April 20, 2018, 03:10:07 PM |
|
Bu piyasa bir gül bahçesi olsaydı bize hiç dikeni yoktur denseydi aldatıldık demekte haklı olurduk, fakat vaad edilen bir şey yok, nasıl bir şey kurguladıysak kafamızda ona göre oluşan sonuç işimize gelmediğinde aldatılmış değil gerçeklere göre hareket etmemiş olabiliriz.
|
|
|
|
Pulsar77
|
|
April 21, 2018, 03:55:11 PM |
|
Bu piyasa bir gül bahçesi olsaydı bize hiç dikeni yoktur denseydi aldatıldık demekte haklı olurduk, fakat vaad edilen bir şey yok, nasıl bir şey kurguladıysak kafamızda ona göre oluşan sonuç işimize gelmediğinde aldatılmış değil gerçeklere göre hareket etmemiş olabiliriz.
Aynen öyle hocam doğru bir açıklama olmuş burada kimse kimseye garanti veremez vermedi de zaten. Hiçkimse btc 20 bin dolar olacak ve düşmeyecek demedi.
|
|
|
|
Kusman
Member
Activity: 756
Merit: 17
|
|
May 13, 2018, 08:14:37 PM |
|
Bu düşüş sadece fiyatın normalleşmesidir bana kalırsa kimsenin aldatıldığı filan yok bunu hep birlikte zamana geçtikçe göreceğiz diye düşünüyorum
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
1kodumtek7
|
|
May 13, 2018, 08:41:51 PM |
|
Aldatıldık demeyi çok doğru bulmasam da yanlış yerde yer aldığımız gerçeğini de kabul etmek lazım bu kadar zarar nasıl kapanacak bilmiyorum
|
|
|
|
udonmez
|
|
May 13, 2018, 08:46:09 PM |
|
2018 nakiti olanlar icin baya firsat veren bir yil oldu bence,.
|
|
|
|
gmcobx
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
May 13, 2018, 08:54:06 PM |
|
evet yeni girenler icin buyuk firsat veriyor cok sukur. insallah herkesin zarari kurtulur
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
May 13, 2018, 09:50:23 PM |
|
Bu konuyu 2019 yılbaşından sonra açman gerek henüz daha mayıs ayındayız çok yolumuz var
|
|
|
|
Piratte
|
|
May 13, 2018, 10:55:18 PM |
|
Sanmiyorum ama biryandan da bu yil pek hareketli gecmeyecekmis gibi duruyot. Mt'nin bitcoinleri birturlu bitmiyor ki yukselsin.
|
|
|
|
therealbigcoin
|
|
May 14, 2018, 02:49:06 AM |
|
Biz ona aldatıldık demeyelim de, 2017 son çeyrekteki yükselişin ve Bitcoin 100.000 USD olacak türünden manipülasyonların gazına gelerek tepeden aldık diyelim. Üstelik düşüş devam ederken , her düşüşte “daha fazla düşemez herhalde “ diyerek satışta yapmadık, gördük ki düşebiliyormuş. Bir daha aynı rakamları görmek için bekliyoruz şimdi. Neyse; aldatıldık demeyelim, tecrübe oldu diyelim.
|
|
|
|
zorbey
|
|
May 14, 2018, 05:15:07 AM |
|
Balinaların oyununu görmemiz gerekiyor. Adamlar medyayı kullanarak bitcoini haber yaptırdılar. Sonra haberi olmayanların haberi oldu. Son girenler o haberlere inanıp aldılar ve coinler çakıldı. Balinalar kısa sürede kazançlarını alıp çıktılar. Kazanan insanları görterdiler. bize vaad vermediler ama hayaller kurdurdular. Bir nevi aldatılmış olduk. Elbette tekrar girecekler, kaçarı yok bunun.
|
|
|
|
Neo.op
|
|
May 14, 2018, 07:19:46 PM |
|
hiç zannetmiyorum böyle birşeyin olduğunu zaten bana kalırsa kripto paralar hakkında her söylenilen sadece bir iddiadır kimsenin bir yıl öncesinde planlı hareket edip hep birlikte böyle bir işe girişeceğine ihtimal vermiyorum
Herşey olabilir dostum, para babaları para kazanmak için kaç türlü oyun yapıyordur kim bilir. Bu piyasada denetimsiz ve yasaları olmayan bir piyasa. Tam aradıkları şey. Bence paranoyak olmakta lazım biryerde.
|
LYR | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄▓███ ▓▓▓▓▓▓▓██████▀▓███▄▓█ ▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████ ▓▓▓██████████████████ ▓▓███████████████████ ▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ | LYRA Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════ ✓Customizable tokens ███✓NFT███ ✓DeFi███ ✓DEX███ ✓Revenue share | | | |
|
|
|
ht_turk
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 4
|
|
May 14, 2018, 07:21:53 PM |
|
Aynen oyle yatirimciyi cektiler piyasaya simdi cokuste. O kadar beklenti bos cikti hep.
|
█ CURAIZON █ We are Improving Healthcare, Reducing Costs, Saving Lives! https://curatoken.curaizon.com
|
|
|
kiymetli
|
|
May 14, 2018, 07:30:26 PM |
|
Bitcoinin en sikintili donemlerinden biri 2018 oldu bence. Tamam sene daha bitmedi ama baslangic oldukca kotu.
|
|
|
|
minerturk
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 1
|
|
May 15, 2018, 06:54:14 PM |
|
Kesinlikle dusuncelerim bu yonde. Tamamen aldatildik. Herkesin beklentisi cok buyuktu birde olanlara bak.
|
MONARCH | THE COMPLETE CRYPTO SOLUTION | Private Sale is LIVE! ▬▬ "Be your own KING" | PRE-SALE: JUNE 15, 2018 ▬▬▬▬▬
|
|
|
S_akarsu
Jr. Member
Activity: 294
Merit: 5
|
|
May 15, 2018, 07:17:55 PM |
|
Eğer yılın geri kalan kisminda da boyle devam edersek baska aciklamasi yok maalesef.
|
▄▀▀▀▀▀▀▄ PLATIO ▄▀▀▀▀▀▀▄ █ Smart Banking Ecosystem █ ▀▄▄▄▀[https://platio.io]▀▄▄▄▀
|
|
|
Rahip
|
|
May 15, 2018, 08:51:01 PM |
|
Alttan toplamak her zaman mantıklı bir fikirmis gibi dursa da bazen isler tersine dönebiliyor işte bu noktada da devreye algı psikolojisinden uzak durman gerektigi giriyor yani kişisel oynaman
|
|
|
|
abernaty
Jr. Member
Activity: 182
Merit: 3
|
|
May 17, 2018, 06:32:43 PM |
|
Ne umutlarla baslamistik bu seneye fakat 10 gunde basladi buyuk dususler. Simdi bile toparlanamamis bir bitcoin var elimizde.
|
PLEASE : 1-Click Trips | https://please.com/ Be part of the Travel Revolution!
|
|
|
hunter17
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 8
|
|
May 17, 2018, 06:48:05 PM |
|
Adamlar saglam oyuna dusurduler. Ortaligi kaldiristirip parayi kazanip ciktilar simdi biz hala ceremesini cekiyoruz.
|
◈ HYPERQUANT ◈ Platform for Professional Asset Management (https://goo.gl/wGkw41)
|
|
|
canpare
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 3
|
|
May 17, 2018, 07:00:04 PM |
|
Hemde ne aldatildik bee. Herkesin kanina islemisti 2018 bitcoin yili olacakti fakat balinalar kazanacagini kazandi ve bize pek birsey kalmadi.
|
|
|
|
|