Bitcoin Forum
September 26, 2017, 04:34:38 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problem with GUI miner  (Read 1627 times)
Immolatus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
July 22, 2011, 04:33:14 AM
 #1

Hello,
I am brand new to this, and ran GUI miner 20110701 with no issues for two days before this.
I open the program, and it minimizes to the taskbar, and wont restore. I can ghost over it (Win7), but it wont actually open. I have tried d/l it again, reinstalling it, and nothing works.
Any suggestions?
Alt tab shows it there and running, but I cant get it open, it only shows as minimized.

Thanks.
1506443678
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506443678

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506443678
Reply with quote  #2

1506443678
Report to moderator
1506443678
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506443678

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506443678
Reply with quote  #2

1506443678
Report to moderator
1506443678
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506443678

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506443678
Reply with quote  #2

1506443678
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
The_JMiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
July 22, 2011, 05:29:14 AM
 #2

Have you tried right click restore ? you probably minimized it and it's still running

nafai
Member
**
Offline Offline

Activity: 112



View Profile
July 22, 2011, 07:25:50 AM
 #3

You are double-clicking right? When guiminer is in the system tray (notification area its called in Win7) you have to double-click it to open it.

1HQiS9PLHPcoQMgN8ZdcGwhoMHWh2Hp37p
jcoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 68



View Profile
July 22, 2011, 04:07:09 PM
 #4

you can also go to task manager/applications/right click guiminer/bring to front

1jcoinJSbtKrukhGWtLqyXd9LSjsE9hHY
Immolatus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
July 23, 2011, 12:54:12 AM
 #5

Ah, thanks.
Bring to front is the only thing that works. Restoring it does nothing.
Strange.
Beta-coiner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532


View Profile
July 23, 2011, 01:38:00 AM
 #6

Wow,I guess I am not that much of a newb anymore.You can solve this issue simply by right click and use maximize then from there you should be able to get the original size.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!