Bitcoin Forum
December 18, 2017, 07:19:44 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Trying to connect to testnet3 using bitcoin-qt 0 connections  (Read 1505 times)
gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
October 10, 2013, 06:00:21 PM
 #1

So I am trying to connect to the testnet3 and I can't get any peers. It just hangs at No block sources. If I am on the mainnet I get 10 sources and I always have full green bars. What is the issue? What peers can I manually connect too?

Here is debug.log
Code:
UPnP Port Mapping successful.
connection timeout
trying connection 220.117.166.253:18333 lastseen=105.6hrs
connection timeout
trying connection 220.117.166.253:18333 lastseen=105.6hrs
connection timeout
trying connection 174.100.170.121:18333 lastseen=134.8hrs
connection timeout
trying connection 174.100.170.121:18333 lastseen=134.8hrs
connection timeout
trying connection 174.100.170.121:18333 lastseen=134.8hrs
connection timeout
trying connection 123.194.194.140:18333 lastseen=138.2hrs
connection timeout
trying connection 174.100.170.121:18333 lastseen=134.8hrs

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
1513581584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513581584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513581584
Reply with quote  #2

1513581584
Report to moderator
1513581584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513581584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513581584
Reply with quote  #2

1513581584
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513581584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513581584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513581584
Reply with quote  #2

1513581584
Report to moderator
1513581584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513581584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513581584
Reply with quote  #2

1513581584
Report to moderator
1513581584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513581584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513581584
Reply with quote  #2

1513581584
Report to moderator
briehost
Member
**
Offline Offline

Activity: 79



View Profile WWW
October 10, 2013, 07:06:48 PM
 #2

I found an active testnet node here: http://testnet.mojocoin.com/about

You can add it in a few ways:

In your bitcoin.conf file (requires software restart):
addnode=199.26.85.40

Directly into a running instance of bitcoin-qt through the debug console (no restart):
addnode=199.26.85.40

Directly into a running instance of bitcoin daemon (no restart):
bitcoind addnode=199.26.85.40

When starting bitcoin daemon:
bitcoind -addnode=199.26.85.40

Also, Bitcoin Abe for Testnet can be found here: http://pool.qdoop.net:18331/chain/Testnet3

To brie or not to brie...
dserrano5
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848



View Profile
October 10, 2013, 08:15:29 PM
 #3

So I am trying to connect to the testnet3 and I can't get any peers. It just hangs at No block sources. If I am on the mainnet I get 10 sources and I always have full green bars. What is the issue? What peers can I manually connect too?

I haven't run testnet since Jul 26th. I just fired it up now and got 8 outgoing connections quickly. There must be something wicked with your setup since the network seems to be healthy.

gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
October 10, 2013, 08:24:11 PM
 #4

So I am trying to connect to the testnet3 and I can't get any peers. It just hangs at No block sources. If I am on the mainnet I get 10 sources and I always have full green bars. What is the issue? What peers can I manually connect too?

I haven't run testnet since Jul 26th. I just fired it up now and got 8 outgoing connections quickly. There must be something wicked with your setup since the network seems to be healthy.

Yeah i figured it out I found some healthy connections, the seed peers seem to be down.

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
briehost
Member
**
Offline Offline

Activity: 79



View Profile WWW
October 10, 2013, 08:41:21 PM
 #5

Can you share your solution? Smiley

To brie or not to brie...
gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
October 10, 2013, 08:46:17 PM
 #6

Can you share your solution? Smiley

basically what you said before, just that mojo wasn't getting a connection but http://tpfaucet.appspot.com/ was giving me a connection. And now I am currently connected to 10 peers.

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!