Bitcoin Forum
June 24, 2018, 11:12:06 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: LinuxCoin not working correctly!  (Read 628 times)
robbieishardcore
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 22, 2011, 07:55:29 AM
 #1

I just spent the last few hours working on getting linuxcoin up and running according to the guide on this same forum at this location http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=29021.0

When I boot it up I get the terminal window followed by what seems to be it attempting to start two miner windows and then all three windows close and nothing works. I would really like to get this working without spending a bunch more time on it.

If someone could help me I would really appreciate it!

1529881926
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529881926

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529881926
Reply with quote  #2

1529881926
Report to moderator
1529881926
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529881926

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529881926
Reply with quote  #2

1529881926
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529881926
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529881926

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529881926
Reply with quote  #2

1529881926
Report to moderator
robbieishardcore
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 22, 2011, 01:25:14 PM
 #2

I got LinuxCoin to mine with one card now, and when I check the active cards my second one says it is active, but it does not mine with it, and my third card is recognized but not active. I would like to be able to mine with all three. Any ideas?
Dargo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1000



View Profile
July 22, 2011, 01:36:10 PM
 #3

I'm not running automated headless, but I did have a similar problem. I assume you used "AMDOverdriveCtrl -h" to find the adapter numbers of your cards (i.e. those listed as active)? Instead, try "aticonfig --lsa" and you should only see three adapters listed, and the numbers listed are the real adapter numbers of your cards. My adapter numbers are 0 and 1, but for some reason "AMDOverdriveCtrl -h" doesn't list 1 as being active (even when it is mining). Instead, it lists 3 as active, but 3 isn't a GPU and won't mine (the terminal window closes immediately).
sostrikeamatch
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 22, 2011, 01:43:34 PM
 #4

Which version of linuxcoin are you guys running? 0.2.1b?
Dargo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1000



View Profile
July 22, 2011, 02:08:57 PM
 #5

I'm running 0.2b. Everything works great, but I was lead astray for a bit by this idea of finding your "active" adapter numbers. This probably works for some, but not for me. I was actually worried that my second GPU was defective for a little while. 
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!