valla hocam liste güzel elinize sağlık da bu airdrop siteleri resmen çöplük haline geldi, faucetler vardı bir ara hala da varlar, aynı onlar gibi oldular
Merhaba, airdroplara katılmaya başladığım süreçten bu döneme kadar sadece 2 airdrop scam çıktı. Genel olarak değerlendirmelerimde başarılı oluyorum ve airdroplardan ödemeleri sorunsuz bir şekilde alıyorum. Tabii ki sizin de bahsettiğiniz gibi bir çok scam veya çok düşük ücretler ödeyen airdroplar mevcut. Ancak doğru tercihlerle kazanç sağlamakta mümkün.
Çok güzel hazırlanmış bir Web sitesi. Airdropların bazıları boş olsa da. Bazılarından beklenmedik bir gelir olabiliyor. Gönderme parasını bile çıkarmayanları gördüm. Ama 750 Dolar'a kadar çıkanı da oldu. Hiç belli olmuyor. Ellerinize sağlık
Yorumunuz için teşekkürler. Mümkün olduğu kadar başarılı olabilecek airdropları paylaşmaya özen gösteriyorum. Ama her ne kadar başarılı olsa da hedefine ulaşamayan ICO'lar doğrudan iflas bayrağını çektiği için arada yanılmalar olabiliyor.
Websitesi hoş olmuş ama artık kimi gördüysem site açıp airdroptan para kazanma derdinde airdroplar aldatmacadan başka birşey değil yüzde 99'u yollamıyor anasını satayım.
Merhaba, paylaşılan airdropları takip ederseniz başarı oranının ne kadar yüksek olduğunu sizde göreceksiniz. Bugün itibari ile aktif ortalama 120 civarında airdrop mevcut. Ancak ben sadece %75 üzerinde başarı sağlayan airdropları paylaşıyorum ki bunlar da ortalama 20 civarında. Şimdiye kadar katıldığım ve paylaştığım airdroplar arasında ki başarı oranı da %98'dir. Doğru tercih her zaman kazandırır.
Swarm borsada olan bir coin 0.3 USD falandi en son gördüğüm zaman yalnız token alabilmek için kyc şartı vardı. 3 USD için kyc saçma olmuş. Yani kimse bu kadar küçük miktar için kimlik göndermez bana göre
Bu konuda kesinlikle haklısınız, ancak airdrop başarı kriterlerinin üzerinde olduğu için paylaşma ihtiyacı duydum. Katılmak tamamen kullanıcı insiyatifindedir.
Listeleme için tesekkurler. Seçilerek hazırlanmış.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bol kazançlar.