shelimy
Member
Activity: 140
Merit: 10
|
|
March 26, 2018, 12:35:31 AM |
|
neo platformu büyümeye devam eder.
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
|
|
March 26, 2018, 08:31:19 AM |
|
deex a new coin will also open the deex exchange.being decentralized and technology is great and will be a very fast coin. I don't think it's necessary to be late for investment.It is also a very good idea to make sure that you are getting the most out of it.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
March 26, 2018, 08:48:42 AM |
|
deex a new coin will also open the deex exchange.being decentralized and technology is great and will be a very fast coin. I don't think it's necessary to be late for investment.It is also a very good idea to make sure that you are getting the most out of it.
Arkadaşım post kasacaksan ingilizce bölümüne geç burada bunlar çok gereksiz oluyor. Neo benim en çok güvendiğim koinlerden bir tanesi ancak uzun dönemde olduğu için şu anda ilk aşamada elimdekilerini arttırmak için diğer koinlerdeyim. Fırsat bulursam çıkıp portföyümün büyük bir kısmı ile neo ya geçeceğim.
|
|
|
|
RTE
|
|
March 26, 2018, 10:20:16 AM |
|
Hayırlıssı gülüm . Ufak kazançlar elde etsek oda olur ya illa zengin olmaya gerek yok hemen öyle o yüzden ilk önce hayırlısını istemek gerekiyor.
|
|
|
|
zaza4700
Newbie
Activity: 252
Merit: 0
|
|
March 26, 2018, 11:53:17 AM |
|
ben sizin soylediğiniz 6 tokene baktım aklıma yatan iki tanesi var neo ile ncash benim bunlardan beklentim var ama diğerlerini sorarsanız bek aklıma yatmadı ama genede onların projesinide iyice araştırmak lazım
|
|
|
|
coderben
|
|
March 26, 2018, 12:03:38 PM |
|
nucleus vision disinda digerlerinin zengin edebilecegini dusunmuyorum acikcasi. ncash trenide kacti bana gore. fiyat gereginden fazla artti gibi duruyor. bu saatten sonra alinmaz.
|
|
|
|
turkmachiavelli
|
|
March 26, 2018, 12:12:27 PM |
|
VeChain ve Neo konusunda aynı fikirdeyiz fakat diğer tokenların o kadar iddalı olduğunu düşünmüyorum açıckası. Şuan için çok şey vaat eden coinler var ortada ama soru şu bunları başarabilecekler mi? Eğer ki Credits vaat ettiklerini yapabilirse bitcoini bile geçmesi lazım fakat kimse yapıp yapamayacağını bilemiyor bu yüzden bazı durumlarda işimiz şansa kalıyor.
|
|
|
|
jacksondelamartinez
Newbie
Activity: 87
|
|
March 26, 2018, 12:21:21 PM |
|
emeğine sağlık cüzdanda biraz ncash var hayırlısı
|
|
|
|
henrybek3
|
|
March 26, 2018, 01:33:50 PM |
|
Neo ve VEChain( VEN ) benim için de güvenilir bir liman olabilir ama uzun vadede, aşağıya VEChain ( VEN ) grafiğini atacağım enteresan bir durum var; sağlam bir proje destekçileri var gibi gözükse de yine de değeri beklenen düzeyde değil.
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
March 26, 2018, 01:51:34 PM |
|
neo nun zamanla ethereum u bile geçebileceğini düşünenlerdenim bende, vechain in de güzel yerlere gelebileceğini düşünüyorum, ncash de gayet mantııklı bir yatırım ama diğerleri zeepin de dahil sıradan coinlerden pek farkı olduklarını düşünmüyorum, kaliteli bir sürü proje var sonuç olarak.
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
March 26, 2018, 04:37:58 PM |
|
zpt benim araştırdığım bir coin bir ara arkadaşlarımdn baziları yatırım yapmıştı bende takip etmiştim iyi bir projeye benziyor.
|
|
|
|
krm4700
|
|
March 26, 2018, 04:48:17 PM |
|
ncash ve zpt ikiside uzun vadede yatırım yapılmaya elverişli olabilir uygun zamanda uygun fiyatta alınmışşsa iyi olabilir.
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
March 26, 2018, 04:57:23 PM |
|
neo için güzel konuşulan bir sürü platform var kendini sürekli değişik fiyat aralığında tutuyor hiç sabit yerde duramıyor.
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
mediation
Member
Activity: 364
|
|
March 26, 2018, 05:08:40 PM |
|
Neo ve VeChain tanınmış coin oldukları için sadece onlar hakkında bilgim vardı bu yazıyı okuyana kadar öneriniz ile diğer coinleri de araştıracağım. Bende Credits'i önerebilirim fikir olarak btc ve eth den çok daha hızlı ve çok daha ucuz bir fee ücreti vaat ediyorlar. Ayrıca güzel bir kitleye sahipler.
|
|
|
|
Crypto Koala
|
|
March 26, 2018, 05:35:04 PM |
|
Son iki ayda o kadar fakirleştik hiç bir token zengin edecekmiş gibi gelmiyor.
|
|
|
|
Rkc Trader
|
|
March 26, 2018, 05:56:31 PM |
|
Yazanlardan elimde ven, neo ve zpt. Para kazandırır tabi ama neoda dahil üçününde zengin edeceğini düşünmüyorum.
|
|
|
|
NoqTaHan
Jr. Member
Activity: 203
Merit: 1
|
|
March 26, 2018, 06:08:05 PM |
|
Valal beni zengin etmesinede gerek yok orta halli yapsında bu piyasada o da zor lan aldığımız kuruyo piyasa kan ağlıyor bu ne gitti gene milyar dolarlar piyasandan giren yok artık moral bozuluyor devamlı
|
|
|
|
sagul
Jr. Member
Activity: 420
Merit: 1
|
|
March 26, 2018, 07:13:30 PM |
|
valla bir zengin olsam buraya dolar saydıracağım
|
BankDex.io / Decentralized Exchange
|
|
|
Mobi Coin
Newbie
Activity: 182
|
|
March 26, 2018, 07:15:40 PM |
|
Şu anki gidişat 6 ay daha sürerse, insanlar kolay kolay altcoinlere girmezler.
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
March 26, 2018, 07:18:58 PM |
|
elimde sadece ncash var. çok öven de var çok fazla eleştirende. bakalım neler yapacak. umarım genesis vision token kadar yükseklere gider. o da rüzgarı arkasına alınca ciddi yerlere gitmişti ve hala da gdiyor. ncash o kadar olmasa bile yarısını yapsa yeterli. projesini beğenenler var beğenmeyenler var. ben beğendim ama boğa piyasasına girdiğimizde belli olur yönü. en kötü geçen yıl ki dgb gibi gitse yeter Allah bereket versin derim. bekleyip görelim nasip kısmet...
|
|
|
|
|