Bitcoin Forum
December 18, 2018, 02:39:32 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining NMC Solo - Is this to be expected?  (Read 1946 times)
CYPER
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 500



View Profile
July 23, 2011, 04:03:03 AM
 #1

Quote
[23/07/2011 04:57:43] Server gave new work; passing to WorkQueue
[23/07/2011 04:57:43] Result didn't meet full difficulty, not sending
[23/07/2011 04:57:53] Server gave new work; passing to WorkQueue
[23/07/2011 04:58:02] Server gave new work; passing to WorkQueue
[23/07/2011 04:58:06] Result didn't meet full difficulty, not sending
[23/07/2011 04:58:12] Server gave new work; passing to WorkQueue
[23/07/2011 04:58:19] Result didn't meet full difficulty, not sending
[23/07/2011 04:58:22] Server gave new work; passing to WorkQueue
[23/07/2011 04:58:26] Result didn't meet full difficulty, not sending
[23/07/2011 04:58:32] Server gave new work; passing to WorkQueue
[23/07/2011 04:58:32] New block (WorkQueue)
[23/07/2011 04:58:32] Server gave new work; passing to WorkQueue
[23/07/2011 04:58:41] Server gave new work; passing to WorkQueue
[23/07/2011 04:58:48] Result didn't meet full difficulty, not sending
[23/07/2011 04:58:51] Server gave new work; passing to WorkQueue
[23/07/2011 04:59:01] Server gave new work; passing to WorkQueue
[23/07/2011 04:59:11] Server gave new work; passing to WorkQueue
[23/07/2011 04:59:20] Server gave new work; passing to WorkQueue
[440.06 Mhash/sec] [0 Accepted] [0 Rejected] [RPC]

Am I mining properly?

Will this ([0 Accepted] [0 Rejected]) only increase when I find a block?
Is Result didn't meet full difficulty, not sending to be expected from Solo Mining?

10x
1545143972
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1545143972

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1545143972
Reply with quote  #2

1545143972
Report to moderator
1545143972
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1545143972

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1545143972
Reply with quote  #2

1545143972
Report to moderator
1545143972
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1545143972

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1545143972
Reply with quote  #2

1545143972
Report to moderator
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1545143972
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1545143972

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1545143972
Reply with quote  #2

1545143972
Report to moderator
1545143972
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1545143972

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1545143972
Reply with quote  #2

1545143972
Report to moderator
1545143972
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1545143972

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1545143972
Reply with quote  #2

1545143972
Report to moderator
pennytrader
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 254
Merit: 250


View Profile
July 23, 2011, 04:07:49 AM
 #2

yes, 0 accepted/0 rejected will become 1 accepted/0 rejected when you find a block. I didn't see the error though (with phoenix miner).

please donate to 1P3m2resGCP2o2sFX324DP1mfqHgGPA8BL
CYPER
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 500



View Profile
July 23, 2011, 04:12:29 AM
 #3

I didn't see the error though (with phoenix miner).

What error?
pennytrader
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 254
Merit: 250


View Profile
July 23, 2011, 04:18:50 AM
 #4

I didn't see the error though (with phoenix miner).

What error?

Well, I read it again and they're not errors. Just some verbose info I don't have with my non-verbose phoenix miner.

please donate to 1P3m2resGCP2o2sFX324DP1mfqHgGPA8BL
CYPER
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 500



View Profile
July 23, 2011, 04:40:42 AM
 #5

Do you think I should set askrate manually to 10?

Or any other changes for the phoenix parameters?
pennytrader
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 254
Merit: 250


View Profile
July 23, 2011, 05:09:05 AM
 #6

I didn't change the default askrate with phoenix. Same parameters (BFI_INT & VECTOR) as the one I used in deepbit.

I found 1 block in about 10 hours with one 5830 (while I was sleeping). And in the morning, as soon as I noticed that, I immediately switched that card to pool mining.

please donate to 1P3m2resGCP2o2sFX324DP1mfqHgGPA8BL
CYPER
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 500



View Profile
July 23, 2011, 06:47:27 PM
 #7

Is it very bad luck to get 1 block in less than 2 hours and then 2 orhpan ones for the next 12 hours? I mean 2 orphan, come on......
pennytrader
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 254
Merit: 250


View Profile
July 23, 2011, 07:00:24 PM
 #8

YOu need to measure the whole duration. WIth your rate 1760Mhash/s, you're supposed to get one block every 16 hours. So far 3 days since the beginning of this namecoin party, so I guess you should get about 4.5 blocks

please donate to 1P3m2resGCP2o2sFX324DP1mfqHgGPA8BL
PcChip
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 418
Merit: 250



View Profile
July 24, 2011, 12:48:28 AM
 #9

I had a 5850 (400 MH/s) pointed at my namecoind all night last night and today, and when I came home from work phoenix.exe had [1] accepted result, so I thought I scored a block of fifty namecoins.


When I type namecoind listtransactions however, it lists the 50 as category "orphan"



wat do ?

Legacy signature from 2011: 
All rates with Phoenix 1.50 / PhatK
5850 - 400 MH/s  |  5850 - 355 MH/s | 5830 - 310 MH/s  |  GTX570 - 115 MH/s | 5770 - 210 MH/s | 5770 - 200 MH/s
error
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500



View Profile
July 24, 2011, 12:53:01 AM
 #10

I had a 5850 (400 MH/s) pointed at my namecoind all night last night and today, and when I came home from work phoenix.exe had [1] accepted result, so I thought I scored a block of fifty namecoins.


When I type namecoind listtransactions however, it lists the 50 as category "orphan"



wat do ?

Congrats, you got your first invalid block.

3KzNGwzRZ6SimWuFAgh4TnXzHpruHMZmV8
bcpokey
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 500



View Profile
July 24, 2011, 07:32:13 AM
 #11

I had a 5850 (400 MH/s) pointed at my namecoind all night last night and today, and when I came home from work phoenix.exe had [1] accepted result, so I thought I scored a block of fifty namecoins.


When I type namecoind listtransactions however, it lists the 50 as category "orphan"



wat do ?

Congrats, you got your first invalid block.

Harsh.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!