airdrop konusu açsam kesin 15 cevap gelirdi, düşüncelerinizi sordum ama kimseden tık yok
bunu yazdıgımda appc 0.000046-47 seviyelerinde idi 58e çıktı şimdi 52 civarını kendine yer yaptı. Bu arada araştırma grubu bizim saatimize göre 23:00da raporlarını paylaşacakmış vip gruplar ile.
*appc hacim dün gece 70 btc idi şuan 720 btc
Şimdi Airdrop olunca konu herkesin muhakkak yazacak bir şeyi olabiliyor. Ancak Coin olunca ve daha spesifik bir konu olunca bilen az olabilir. Veya herkes coin'e yorum yazacak kadar coini tanımıyor olabilir. Hepsini geçtim İngilizcesi olmayabilir
. Benim gibi derdini anlatacak kadar olan olabilir.
Appc coin olarak nasıldır bilmiyorum. Sadece CMC verilerine baktım. Bugün işlem hacmi 22 şubatta olan hacimleri ile aynı seviyelere gelmiş. O günden beridir düşüş yaşanıyormuş. Dün 2.778.590 iken Bugün $9.369.560 olmuş. Bu da sizin dediğiniz de haklı olabileceğinizi gösteriyor. Ayrıca Hem BTC hem Dolar olarak fiyat artışı olmuş, yaklaşık %16 kadar. Bu verilere dayanarak net birşey söylemek zor. Projeyi bilen ve daha iyi tanıyan birisi daha aydınlatıcı bilgiler verebilir.
Takip etmeye değer gibi görünüyor. Verdiğiniz bilgiler için Teşekkürler.