bytrislasiss (OP)
Newbie
Activity: 23
Merit: 0
|
|
March 15, 2018, 05:03:52 PM Last edit: March 24, 2018, 08:00:06 AM by bytrislasiss |
|
Domainler Satıldı...
|
|
|
|
sammys
|
|
March 18, 2018, 06:34:54 PM |
|
Arkadaşlar iki adet domain var elimde sizce değeri nedir ?
buytobtc.com buytobitcoin.com
yada güzel bir projede kullanılabilirmi ?
Valla hocam projenin sağlam olması gerekir. blog tarzı işlerde değerlendirsen senede anca domain host parasını çıkartır. 2Xdomain fiyatı teklif gelirse sat gitsin derim
|
|
|
|
TheEagle1903
Member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
March 18, 2018, 08:11:27 PM |
|
Diğer arkadaşın dediği projelerin sağlam olması gerekir hocam. En fazla 3x i kovala yakın bir şey gelse elinde tutma çıkar diyorum.
|
|
|
|
bytrislasiss (OP)
Newbie
|
|
March 18, 2018, 10:56:34 PM Last edit: March 24, 2018, 08:00:22 AM by bytrislasiss |
|
Arkadaşlar iki adet domain var elimde sizce değeri nedir ?
yada güzel bir projede kullanılabilirmi ?
Valla hocam projenin sağlam olması gerekir. blog tarzı işlerde değerlendirsen senede anca domain host parasını çıkartır. 2Xdomain fiyatı teklif gelirse sat gitsin derim 2 x derken sanırım 50 TL ye falan ver gitsin diyorsun , Sağlam proje örnekleri lütfen ? Diğer arkadaşın dediği projelerin sağlam olması gerekir hocam. En fazla 3x i kovala yakın bir şey gelse elinde tutma çıkar diyorum.
Hocam sende 75 diyorsun. Teşekkürler arkadaşlar
|
|
|
|
stewart2012
|
|
March 18, 2018, 11:08:43 PM |
|
Hiç belli olmaz gerçekten projesi olan kişiler eğer boşta domain yoksa almak için yüksek miktarda para ödeyebiliyorlar.. Viabtc, Viaeth, Paywithbtc gibi domainler mesela para edebilir.. bu eder mi bilmiyorum coinpayments gibi alternatifler var.
|
|
|
|
adile
Member
Activity: 252
|
|
March 19, 2018, 05:48:08 AM |
|
fazla bir şey edeceğini düşünmüyorum zaten 50 100 lira verdin mi adamlar istediğin şekilde sana bu tarz siteleri kuruyorlar. bence faklı birşeyde kullan isim değiştir forum sayfası yap haber sitesi yap.
|
|
|
|
varanvaran
Legendary
Activity: 1119
Merit: 1019
Bitcoin Trader
|
|
March 19, 2018, 06:49:39 AM |
|
eğerki satarsan alayım direk domaini 2* yada 3* yada 4* vereyim
|
|
|
|
bytrislasiss (OP)
Newbie
|
|
March 19, 2018, 01:02:03 PM |
|
Hiç belli olmaz gerçekten projesi olan kişiler eğer boşta domain yoksa almak için yüksek miktarda para ödeyebiliyorlar.. Viabtc, Viaeth, Paywithbtc gibi domainler mesela para edebilir.. bu eder mi bilmiyorum coinpayments gibi alternatifler var.
güzel örnekler hocam teşekkürler fazla bir şey edeceğini düşünmüyorum zaten 50 100 lira verdin mi adamlar istediğin şekilde sana bu tarz siteleri kuruyorlar. bence faklı birşeyde kullan isim değiştir forum sayfası yap haber sitesi yap.
tşkler tavsiyeler için. eğerki satarsan alayım direk domaini 2* yada 3* yada 4* vereyim
en azından 2x den fazla veren biri var tşkler
|
|
|
|
varanvaran
Legendary
Activity: 1119
Merit: 1019
Bitcoin Trader
|
|
March 19, 2018, 01:10:41 PM |
|
ciddiyim ben alırım ben 4x ile neden olmasın )
|
|
|
|
bytrislasiss (OP)
Newbie
|
|
March 19, 2018, 01:21:11 PM |
|
ciddiyim ben alırım ben 4x ile neden olmasın ) peki hocam şuan iş yerindeyim akşam evden yazayım haberleşelim vereyim domainleri.
|
|
|
|
ideal35
Member
Activity: 112
|
|
March 19, 2018, 06:13:54 PM |
|
Artık keywords domainlerin pek bir önemi kalmadı seo açısından. Hangi domain olursa olsun içerik ve yaptığın çalışmaralara bağlı olarak değişiyor değer kavramı. E tabi çok iyiyse domain ve gerçekten çalışıyorsan ve PARAN VARSA değerlenmesi normal. Yoksa btc.com gibi bir şey olmadıktan sonra fıs
|
|
|
|
bytrislasiss (OP)
Newbie
|
|
March 19, 2018, 06:21:32 PM |
|
domainler satılmıştır. teşekküler arkadaşlar.
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
March 19, 2018, 09:50:29 PM |
|
Artık keywords domainlerin pek bir önemi kalmadı seo açısından. Hangi domain olursa olsun içerik ve yaptığın çalışmaralara bağlı olarak değişiyor değer kavramı. E tabi çok iyiyse domain ve gerçekten çalışıyorsan ve PARAN VARSA değerlenmesi normal. Yoksa btc.com gibi bir şey olmadıktan sonra fıs Bu keywordsler bir işe yaramıyora çok karşıyım kim ne derse desin keyword domainler hala işe yarıyor, Google bunu saklıyor olabilir ama sıralama açısından en büyük etken direkt olarak google keywordleridir.
|
|
|
|
Carolinawiestput28
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
March 19, 2018, 10:04:07 PM |
|
Seni kandırıyorlar yabancı forumda bin$dan gidiyor bu domainler. Seni yontmaya calısanlara inanma. Aklına yatıyorsa sat.
|
|
|
|
bytrislasiss (OP)
Newbie
|
|
March 19, 2018, 10:19:33 PM |
|
Artık keywords domainlerin pek bir önemi kalmadı seo açısından. Hangi domain olursa olsun içerik ve yaptığın çalışmaralara bağlı olarak değişiyor değer kavramı. E tabi çok iyiyse domain ve gerçekten çalışıyorsan ve PARAN VARSA değerlenmesi normal. Yoksa btc.com gibi bir şey olmadıktan sonra fıs Bu keywordsler bir işe yaramıyora çok karşıyım kim ne derse desin keyword domainler hala işe yarıyor, Google bunu saklıyor olabilir ama sıralama açısından en büyük etken direkt olarak google keywordleridir. katılıyorum hocam sana Seni kandırıyorlar yabancı forumda bin$dan gidiyor bu domainler. Seni yontmaya calısanlara inanma. Aklına yatıyorsa sat.
hangi site hocam ?
|
|
|
|
The Rose Rain
|
|
March 19, 2018, 10:53:45 PM |
|
Hocam gerçekten sağlam bitcoin domainleriymiş, bunlarla eğer elinizde sağlam proje olursa çok fazla kişiye ulaşırsınız, neden? çünki akılda kalıcı da ondan.
|
|
|
|
bytrislasiss (OP)
Newbie
|
|
March 19, 2018, 11:23:49 PM |
|
Hocam gerçekten sağlam bitcoin domainleriymiş, bunlarla eğer elinizde sağlam proje olursa çok fazla kişiye ulaşırsınız, neden? çünki akılda kalıcı da ondan.
sağolasın hocamda, yorum için geç kaldın :S konuyu açtım 1 hafta neredeyse kimse yazmadı birden bire 2 arkadaş yazıp beni karamsarlığa itti bende 3x iyidir dedim verdim. şimdi sen böyle yorum yapınca :S tekrar yeni domain arayışına girdim bakalım güzel domainler düşerse yazarım buradan.
|
|
|
|
The Rose Rain
|
|
March 20, 2018, 07:32:01 PM |
|
3x dediğiniz ne hocam, 3k dolar mı?
kaça aldığınızı yazmamışsınız ki kaça sattığınızı nasıl ortaya çıksın
|
|
|
|
Pascal04
|
|
April 01, 2018, 06:47:46 PM |
|
Bu arada arkadaşlar arkadaşla anlaşıp domaini satın aldık.
Ne kadara aldığımızı belirtmek istemiyorum. Domaini satan arkadaşda sagolsun bu durumu gizli tutacak
herkese hayırlı olsun
|
|
|
|
|