Bitcoin Forum
July 22, 2018, 03:15:53 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: changing user name  (Read 1253 times)
lanelander
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
October 18, 2013, 08:55:15 PM
 #1

Is it possible and if so who would I contact?
1532272553
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532272553

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532272553
Reply with quote  #2

1532272553
Report to moderator
1532272553
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532272553

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532272553
Reply with quote  #2

1532272553
Report to moderator
1532272553
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532272553

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532272553
Reply with quote  #2

1532272553
Report to moderator
fair bitcoin games | pvp - pve - solo pve games | faucet |
Free satoshi code btcoon500
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1532272553
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532272553

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532272553
Reply with quote  #2

1532272553
Report to moderator
1532272553
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532272553

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532272553
Reply with quote  #2

1532272553
Report to moderator
1532272553
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532272553

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532272553
Reply with quote  #2

1532272553
Report to moderator
MAbtc
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 506


View Profile
October 18, 2013, 09:01:35 PM
 #2

Is it possible and if so who would I contact?
I doubt it. To be fair, though, your account is from the end of September and has 40 posts. It's not like creating a new account would be too big of a deal, right?  Smiley
Inkvor
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 554
Merit: 500


View Profile
October 18, 2013, 09:11:09 PM
 #3

i think if you have reputation you can ask a moderator to change it
lixer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500


Revolutionizing Brokerage of Personal Data


View Profile
October 18, 2013, 09:54:37 PM
 #4

try the moderator and see what he can do for you

        ▄▄▀▀▄▄
    ▄▄▀▀▄▄██▄▄▀▀▄▄
▄▄▀▀▄▄█████▄████▄▄▀▀▄▄
█▀▀█▄█████████████
█▄▄████▀   ▀██████
███████     █▄████
█████▀█▄   ▄██████
█▄█████▌   ▐█████
█████▀█     ██████
██▄███████████████
▀▀▄▄▀▀█████▀████▀▀▄▄▀▀
    ▀▀▄▄▀▀██▀▀▄▄▀▀
        ▀▀▄▄▀▀
.PDATA..
.
TOKEN..
██
██
██   ██
██   ██
██   ██
██   ██
██   ██
██   ██

██   ██
██   ██

██   ██
██
██
██
██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██

██  ██
██  ██

██  ██
██
██
██
██
██   ██
██   ██
██   ██
██   ██
██   ██
██   ██

██   ██
██   ██

██   ██
██
██
TELEGRAM     BITCOINTALK     FACEBOOK
MEDIUM    SLACK    TWITTER    YOUTUBE
▬▬▬▬▬▬▬   E M A I L   ▬▬▬▬▬▬▬
██
██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██

██  ██
██  ██

██  ██
██
██
crazynoggin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 100



View Profile
October 18, 2013, 09:58:00 PM
 #5

I doubt that they would let you change your username. People build reputation and are identified by their username.

Use my referral link if you want: https://primedice.com/?ref=Crazynoggin
lanelander
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
October 18, 2013, 10:24:29 PM
 #6

well having no re would make it easier and I would still ahve all my posts
Shallow
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
October 18, 2013, 10:27:17 PM
 #7

Theymos the admin might do it if you ask nicely Tongue

huadylmate
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 215
Merit: 100


View Profile
October 19, 2013, 12:26:48 AM
 #8

How do I get out of the Newbie rank so that I can post on other boards?

one post (already done) and wait 4 hours from first post Wink
hulk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
October 19, 2013, 02:47:53 AM
 #9

How do I get out of the Newbie rank so that I can post on other boards?

one post (already done) and wait 4 hours from first post Wink

No, its 5 post if I remember right..

bitcoin44me
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 100


MARKETPLACE FOR PAID ADVICE LIVE BROADCASTS


View Profile
October 19, 2013, 04:05:04 PM
 #10

try the moderator and see what he can do for you


Moderators can't do it.
Try to pm theymos (admin).

HeroC
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 862
Merit: 1000


GPG: FA122C1A | IRC: HeroCC


View Profile WWW
October 19, 2013, 04:13:02 PM
 #11

You can ask Theymos in Meta when you can post there. Just post what you want it to be. Don't count on it for a while though.  He has his hands full with the recent attack.
chaosPT
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 1000



View Profile
October 19, 2013, 04:24:55 PM
 #12

try JK
bitcoin44me
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 100


MARKETPLACE FOR PAID ADVICE LIVE BROADCASTS


View Profile
October 19, 2013, 04:36:00 PM
 #13

try JK

Only theymos can do it ...
And JK probably got a lot of pm already.

xypos
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 250


View Profile
October 19, 2013, 04:46:29 PM
 #14

I do not think that it is possible to change the name. But it is allowed to have several accounts: you can create a new one.














 

 

█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
BitBlender 

 













 















 












 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
Marbit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 500


View Profile
October 20, 2013, 02:33:59 AM
 #15

yeah, just create a new one. what's the big deal?  Smiley
fattypig
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100



View Profile WWW
October 20, 2013, 03:24:17 AM
 #16

Well, creating a new account is easier for you since your account isn't quite long. But the registration is closed now so can't really help you.

MakeBelieve
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 500


View Profile
October 20, 2013, 03:53:59 PM
 #17

If registration is closed. Then send a message to the site owner "theymos" with a quick research of the forums this question has been asked numerous amount of times and is possible if you message him.

On a mission to make Bitcointalk.org Marketplace a safer place to Buy/Sell/Trade
madmartin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
October 20, 2013, 04:58:33 PM
 #18

But the registration is closed now

Really?
Where can I read this?
Inkvor
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 554
Merit: 500


View Profile
October 20, 2013, 05:27:16 PM
 #19

Well, creating a new account is easier for you since your account isn't quite long. But the registration is closed now so can't really help you.

you cant create any account now
lixer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500


Revolutionizing Brokerage of Personal Data


View Profile
October 20, 2013, 06:06:53 PM
 #20

yep cant register new account now and ask moderator for changing name

        ▄▄▀▀▄▄
    ▄▄▀▀▄▄██▄▄▀▀▄▄
▄▄▀▀▄▄█████▄████▄▄▀▀▄▄
█▀▀█▄█████████████
█▄▄████▀   ▀██████
███████     █▄████
█████▀█▄   ▄██████
█▄█████▌   ▐█████
█████▀█     ██████
██▄███████████████
▀▀▄▄▀▀█████▀████▀▀▄▄▀▀
    ▀▀▄▄▀▀██▀▀▄▄▀▀
        ▀▀▄▄▀▀
.PDATA..
.
TOKEN..
██
██
██   ██
██   ██
██   ██
██   ██
██   ██
██   ██

██   ██
██   ██

██   ██
██
██
██
██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██

██  ██
██  ██

██  ██
██
██
██
██
██   ██
██   ██
██   ██
██   ██
██   ██
██   ██

██   ██
██   ██

██   ██
██
██
TELEGRAM     BITCOINTALK     FACEBOOK
MEDIUM    SLACK    TWITTER    YOUTUBE
▬▬▬▬▬▬▬   E M A I L   ▬▬▬▬▬▬▬
██
██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██

██  ██
██  ██

██  ██
██
██
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!